Pininfarina Senso Hybrid Smartwatch nu verkrijgbaar met een bijzonder design

Het Italiaanse Pininfarina is een naam die al decennia synoniem staat voor uitzonderlijk design en luxe, met name op het gebied van betoverende automobielontwerpen en vooruitstrevende technologische innovaties. De deskundigheid en passie voor esthetiek die dit designhuis tentoonspreidt, zijn nu tot uitdrukking gekomen in een nieuw en spannend product: de Senso Hybrid Smartwatch. Deze smartwatch is meer dan alleen een functioneel accessoire; het is een verfijnd kunstwerk dat de Italiaanse designfilosofie in al haar facetten weerspiegelt.

De lancering van de Senso smartwatch collectie wordt gekenmerkt door het beschikbaar komen van vier prachtige kleurvarianten die aansluiten bij de persoonlijke stijl van zowel de modebewuste drager als de technologie-enthousiasteling. De robuuste 45mm stalen behuizing van het horloge is voorzien van een krasbestendige DLC-coating, die ervoor zorgt dat de schoonheid van het horloge jarenlang bewaard blijft. De kleuropties – die variëren van een diep zwart tot een rustgevend blauw, een neutraal grijs en een warm bruin – worden extra benadrukt door het stijlvolle ontwerp van de kroon, die met een PVD-coating de esthetiek compleet maakt. Het gemak van de gebruiker is ook overwogen; de smartwatch bevat een oplaadbare batterij die, eenmaal volledig opgeladen, tot wel een jaar mee kan gaan.

De ware uitmuntendheid van de Senso smartwatch schuilt in haar hybride technologie. Dit horloge belichaamt de perfecte blend van traditionele horlogemakerskunst en moderne technologie. Je smartphone koppelen via Bluetooth is een fluitje van een cent en met de bijbehorende app mis je nooit meer een belangrijk telefoontje of bericht. Maar de functionaliteiten van de Senso gaan veel verder dan het tonen van notificaties. Het horloge fungeert tevens als een activiteitstracker en helpt bij het efficiënt beheren van tijd met handige alarmfuncties en herinneringen.

Elke Senso smartwatch wordt geleverd met een E-Strap, een innovatieve polsband die voor meer zorgt dan alleen het vastzetten van de smartwatch om de pols. Deze polsband herbergt namelijk een micro-USB-connector waarmee je de batterij eenvoudig kunt laden. In slechts twee uur is de batterij weer helemaal opgeladen. Bovendien dient de E-Strap als een personal coach op het gebied van gezondheid en fitness, die je voorziet van waardevolle data over afgelegde afstanden, tijdregistratie en andere cruciale performance statistieken.

Met een prijskaartje van 480 euro is de Senso Hybrid Smartwatch misschien niet voor iedereen toegankelijk, maar het positioneert zich onmiskenbaar als een luxueus item in een markt die verzadigd is met allerlei gadgets. Een internationale garantie van twee jaar onderstreept het vertrouwen in de hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur van het horloge. Liefhebbers van design kunnen terecht bij GLOBICS winkels om dit meesterwerk van een van Italië'smeest gerenommeerde designhuizen te bewonderen. Daar kan men niet alleen het horloge zelf ervaren, maar krijgt men ook professioneel advies en gedetailleerde uitleg over de verschillende functies en accessoires.

De Pininfarina Senso Hybrid Smartwatch is een symbool voor hen die waarde hechten aan stijl en doeltreffendheid in hun dagelijks bestaan. Met deze smartwatch draag je niet zomaar een instrument om de tijd bij te houden; het wordt een verlengstuk van je persoonlijkheid en individualiteit. Het vormt de ultieme bekroning op een lifestyle waar elegantie en technologische verbondenheid naadloos samengaan, elke seconde van de dag.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...