Parfum Be Delicious Fresh Blossom van Donna Karan.

Het is een ode aan het vrouwelijk schoon en een teken van stijl en moderniteit. Donna Karan lanceerde deze geur in 2011 als de bloemige variant op de originele Be Delicious fles en het verrast met frisse toegevoegde notities als appel, berkenblad, roos en jasmijn.

Het design van de fles is modern, fris en biedt een aantal interessante mogelijkheden. Het merk Donna Karan staat bekend om zijn toewijding aan vormgeving en het oog voor detail. De fles is gemaakt van ijzersterk glas en heeft een heldere, strakke look die perfect bij de romige mousserende geur past. Het gouden logo van Donna Karan sierlijk geplaatst bovenaan de fles maakt het af.

Aan de geur zelf is een – in vergelijking met andere merken – redelijk toegankelijke prijs verbonden. Een 50 ml fles kost €59.99, waardoor het in ieders budget mogelijk is om deze te kopen.

Donna Karan werkt samen met een aantal top parfumeurs om de Be Delicious Fresh Blossom-lijn te creëren. Zo maakt onder andere Ellen Molner deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor het creëren van deze parfum. Haar expertise is gebleken uit de verschillende parfums die ze heeft ontworpen, waaronder Spicebomb Extreme en La Vie Est Belle. Samen met het creatieve team heeft Ellen de 'floriental' geur naar een hoger niveau getild, wat de beste prestaties garandeert.

Gebruikers die de parfum Be Delicious Fresh Blossom van Donna Karan hebben geprobeerd, hadden zeer lovende woorden over dit product. Gebruikers vonden de geur budgetvriendelijk, ijzersterk, krachtig, verfijnd en zeer klassiek. De gebruikers waardeerden ook de klasse, elegantie en duurzaamheid die het merk Donna Karan vertegenwoordigt.

De service en garantie, onderhoud en verzorging, investeringswaarde en verpakking zijn uitstekend en kunnen twee jaar gegarandeerd worden. De parfum Be Delicious Fresh Blossom van Donna Karan is reeds gepersonaliseerd met exclusieve cadeauverpakkingen en andere accessoires. Daarnaast heeft Donna Karan ook een aantal gepersonaliseerde opties beschikbaar voor consumenten.

De Geschiedenis van de parfum Be Delicious Fresh Blossom van Donna Karan gaat terug tot 2011 toen het originele parfum Be Delicious werd gelanceerd. Het ontwerp van de fles is ontworpen door Marc Rosen. De parfumeur van het parfum is Raymond Matts. Het parfum weerspiegelt de persoonlijke smaak van Donna Karan met notities die perfect zijn afgestemd op bloemen. Je kunt de geur het beste omschrijven als een elegante, moderne bloesemgeur met een lichte hint van zoetheid.

Met al deze kwaliteiten en prestaties is parfum Be Delicious Fresh Blossom van Donna Karan een echte aanrader als je op zoek bent naar een luxueuze parfum met een sterke geur en een betrouwbare investering. Wanneer je deze parfum koopt, krijg je een ongelooflijke geur voor een redelijke prijs, met geweldige service en garantie, onderhoud en verzorging, investeringswaarde en verpakking.

Over Donna Karan

Donna Karan is een gerenommeerde Amerikaanse modeontwerpster en de maker van het kledingmerk Donna Karan New York (DKNY). Karan werd geboren op 2 oktober 1948 in Forest Hills, Queens, New York City.

Ze studeerde modeontwerp aan de Parsons School of Design en werkte voor ontwerpster Anne Klein. Toen Klein in 1974 stierf, werd Karan hoofdontwerper van het Anne Klein-label, waar ze tot 1984 bleef. In dat jaar lanceerde ze samen met haar toenmalige echtgenoot Stephan Weiss haar eigen modehuis, Donna Karan New York.

Karan staat bekend om haar 'Essentials' lijn, oorspronkelijk een collectie van zeven eenvoudige stukken gericht op werkende vrouwen. Haar ontwerpen zijn bedoeld om praktisch, veelzijdig en comfortabel te zijn, waarbij een ingetogen en tijdloze elegantie wordt belichaamd.

In 1989 creëerde ze het DKNY (Donna Karan New York) label, dat betaalbaardere kleding voor jongere vrouwen aanbood. De DKNY-lijn werd enorm populair en breidde zich uit met herenkleding, jeans, accessoires en zelfs woninginrichting.

Donna Karan ging in 2015 met pensioen van haar bedrijf, maar haar nalatenschap in de mode-industrie is aanzienlijk. Sindsdien heeft ze haar tijd gewijd aan Urban Zen, een organisatie die ze heeft opgericht, die filantropie en handel integreert met haar prachtige collecties kleding, woninginrichting en accessoires.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...