Panerai introduceert nieuw Limited Edition horloge

Panerai, een vooraanstaand Italiaans horlogemerk, heeft recentelijk twee nieuwe exclusieve edities van hun horlogemodellen onthuld: de Luminor Chrono Flyback en de Luminor Marina Milan editie. Deze beperkte oplages worden gekarakteriseerd door hun unieke kenmerken en zijn speciaal ontworpen om de rijke historie van het merk te belichten.

De Luminor Chrono Flyback is een uitstekend voorbeeld van geavanceerde horlogemakerij techniek. Het horloge heeft een opvallend uiterlijk, te danken aan zijn gestroomlijnde ontwerp en strakke lijnen. De behuizing is gemaakt van een robuuste roestvrijstalen legering, wat het horloge een distinctieve industriële look geeft, terwijl het ook ontzettend duurzaam is. Ondanks het robuuste exterieur, is het binnenwerk van het horloge verfijnd en elegant, met een automatisch chronograafuurwerk dat zorgt voor nauwkeurige tijdmeting.

Een van de meest unieke kenmerken van de Luminor Chrono Flyback is de flyback-functie. Deze functie stelt de gebruiker in staat om de chronograaf tijdens het gebruik terug te zetten naar nul, zonder dat de chronograaf hoeft te stoppen. Dit maakt het mogelijk om snel opeenvolgende tijdsintervallen te meten, een functie die vooral gunstig is voor sporters en anderen die continu hun tijd willen bijhouden.

Daarnaast heeft de nieuwe editie van de Luminor Chrono Flyback een waterbestendigheid tot aan 100 meter. Het is dus niet alleen een stijlvol horloge, maar kan ook worden gebruikt tijdens watersportactiviteiten of onder extreme weersomstandigheden.

De tweede limited edition, de Luminor Marina Milan editie, is een ode aan de stad Milaan, waar het hoofdkantoor van het merk gevestigd is. De Milan editie is verfijnd en elegant, met details en designelementen geïnspireerd op de iconische architectuur van de stad. Het horloge heeft een roestvrijstalen kast en een donkere wijzerplaat, die een knipoog is naar de gotische bouwstijl van het bekende Duomo-plein in Milaan.

De achterkant van het horloge is gegraveerd met een speciaal ontworpen inscriptie 'Edizione Milano' ter ere van de stad. Daarbij is het horloge uitgerust met een automatisch P.9010-uurwerk en heeft het een gangreserve van drie dagen. Tevens wordt er een speciale Milanese armband bijgeleverd, die de unieke kenmerken van de Milan editie extra benadrukt.

Zowel de Luminor Chrono Flyback als de Luminor Marina Milan editie zijn in beperkte oplage beschikbaar. Dit benadrukt het exclusieve karakter van deze horlogemodellen en maakt ze aantrekkelijk voor verzamelaars.

Als extra, opmerkelijke informatie: Panerai is een merk met een rijke geschiedenis. Het werd opgericht in 1860 in Florence, Italië, en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige, duurzame en stijlvolle horloges. De naam Panerai is synoniem geworden met Italiaanse luxe en ambachtelijke kwaliteit.

Het bedrijf heeft altijd de nadruk gelegd op innovatie, met tal van patenten op hun naam. Ze hebben zich sterk ingezet voor technologische vooruitgang in de horlogemakersindustrie, zoals het gebruik van nieuwe materialen en technieken. Het resultaat is een reeks horloges die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Vandaag de dag blijft Panerai het veld van horlogemakerij leiden met hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en design. De onthulling van de Luminor Chrono Flyback en Luminor Marina Milan editie is een verdere demonstratie van hun expertise en creativiteit in dit vakgebied.

 

- Wat kenmerkt de Luminor Chrono Flyback van Panerai? De Luminor Chrono Flyback wordt gekenmerkt door een robuuste roestvrijstalen behuizing, automatisch chronograafuurwerk, en een unieke flyback-functie.
- Wat is de speciale eigenschap van de Luminor Marina Milan editie? De Luminor Marina Milan is een ode aan de stad Milaan, met designelementen geïnspireerd op de iconische architectuur van de stad en een unieke inscriptie 'Edizione Milano'.
- Wat is de historie van het merk Panerai? Panerai werd opgericht in 1860 en staat bekend om zijn hoogwaardige, duurzame en stijlvolle horloges. Het bedrijf heeft een sterke nadruk op innovatie en heeft tal van patenten op hun naam.
- Hoeveel waterbestendigheid biedt de Luminor Chrono Flyback? De Luminor Chrono Flyback biedt een waterbestendigheid tot 100 meter.
- In welke mate zijn de nieuwe modellen van Panerai beschikbaar? De nieuwe modellen, Luminor Chrono Flyback en Luminor Marina Milan editie, zijn in beperkte oplage beschikbaar.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...