Ontdek de nieuwe kleuren van Nomos Club Campus horloges

Nomos Glashütte heeft zijn Club Campus collectie uitgebreid met twee levendige nieuwe kleuren die het jonge en frisse imago van het merk weerspiegelen. De nieuwste toevoegingen, genaamd 'Nonstop Red' en 'Endless Blue', geven een speelse draai aan de klassieke esthetiek waar Nomos om bekendstaat. De horloges, beschikbaar in 36mm en 38mm maten, spreken zowel jonge horlogeliefhebbers als gevestigde verzamelaars aan dankzij hun toegankelijke prijspunt en kwalitatieve bouw.

Het 'Nonstop Red' model kenmerkt zich door een rijke, rode wijzerplaat die energie en passie uitstraalt. Deze kleur is bijzonder opvallend en is een uitdrukking van jeugdigheid en durf. Het 'Endless Blue' horloge daarentegen biedt een meer ingetogen alternatief met een diepblauwe wijzerplaat, wat zorgt voor een rustgevend doch stijlvol effect. Beide horloges zijn voorzien van witte Arabische cijfers en streepindexen, samen met de kenmerkende eigenzinnige mix van Romeinse cijfers en Arabische cijfers op twaalf uur en zes uur, respectievelijk.

De horloges hebben een robuuste roestvrijstalen behuizing en zijn waterdicht tot 100 meter, waardoor ze geschikt zijn voor alledaags gebruik en vrijetijdsactiviteiten zoals zwemmen. Ze worden aangedreven door het in-house geproduceerde Alpha kaliber, een handopwindbaar uurwerk dat met zijn betrouwbaarheid en precisie de uitzonderlijke kwaliteit van Nomos Glashütte onderstreept. Klanten kunnen kiezen tussen een velours of textilele band, wat nog meer mogelijkheden biedt om de horloges naar persoonlijke smaak aan te passen.

Deze nieuwe modellen kunnen bij Nomos retailers en via de officiële website worden aangeschaft. Met hun aantrekkelijke prijzen, moderne ontwerp en hoogwaardige mechanica, beloven de 'Nonstop Red' en 'Endless Blue' horloges niet alleen een visuele traktatie te zijn, maar ook een slimme investering voor iedere horlogecollectie.

Nomos Glashütte staat bekend om zijn minimalistische designs en uitzonderlijke Duitse vakmanschap, en deze recente toevoegingen aan de Club Campus lijn zijn daar geen uitzondering op. De introductie van de 'Nonstop Red' en 'Endless Blue' modellen komt op een moment waarop kleurgebruik in horlogerie steeds populairder wordt. Horlogemerken wereldwijd experimenteren met bolder palletten, en Nomos doet hier nu ook aan mee, zonder afbreuk te doen aan hun kenmerkende stijl en elegantie.

De beslissing om nieuwe kleuropties te introduceren is een strategische zet van Nomos om een jonger publiek aan te spreken. De Club Campus lijn was oorspronkelijk ontworpen als een geschenk voor pas afgestudeerden, vandaar de naam 'Campus'. De frisse en levendige kleuren van deze nieuwe modellen weerspiegelen de overgang naar nieuwe levensfasen en avonturen, ideaal voor jongvolwassenen die hun persoonlijke stijl willen uitdrukken met een kwaliteitshorloge.

Een unieke eigenschap van de Club Campus horloges is de mogelijkheid tot personalisatie. De achterkant van de horloges biedt ruimte voor gravering, wat ze een perfect geschenk maakt voor bijzondere gelegenheden. Of het nu een verjaardag, afstuderen of een ander gedenkwaardig moment is, een gepersonaliseerd Nomos Club Campus horloge kan dienen als een duurzaam aandenken.

Nomos Glashütte hecht ook veel waarde aan de technische aspecten van hun horloges. Het Alpha-mechanisme, dat in al hun handmatige horloges wordt gebruikt, is een testiment van hun toewijding aan precisie-engineering. Dit uurwerk wordt volledig in-huis vervaardigd in de Duitse stad Glashütte, die bekendstaat om zijn rijke horlogetradities. De Alpha is een elegante en simpel ogende, maar toch complexe creatie. Het bevat een traditionele Glashütte drie-kwart plaat, thermisch blauw gekleurde schroeven, en een Glashütte stopwerk met zwanenhals-fijnafstelling, allemaal karakteristieken van hoogwaardige uurwerkmakerij.

Voor wat betreft duurzaamheid, zijn de horloges gemaakt om lang mee te gaan en staan ze symbool voor de duurzaamheidsfilosofie van het merk. Van de productieprocessen tot de keuze voor materialen, alles wordt uitgevoerd met aandacht voor ecologische verantwoordelijkheid en ethiek. Zo is de verpakking van de horloges ontworpen om minder afval te genereren en de impact op het milieu te minimaliseren.

Verder heeft Nomos Glashütte een reputatie opgebouwd als een merk dat waarde biedt voor geld. Hoewel ze luxueuze en kwalitatief hoogstaande producten leveren, zijn hun prijskaartjes vaak aanzienlijk lager dan die van Zwitserse concurrenten met vergelijkbare kwaliteit. Dit maakt de Nomos Club Campus horloges toegankelijk voor een breder publiek en biedt liefhebbers de kans om een premium handgemaakt horloge te bezitten zonder de bank te breken.

Naast de esthetische en functionele aantrekkingskracht, is het zorgvuldige ambacht dat nodig is om deze horloges te produceren iets om te waarderen. Elk Nomos uurwerk wordt met de hand geassembleerd en getest, waarbij elk detail wordt gecontroleerd om te voldoen aan strenge standaarden. Dit proces reflecteert de toewijding van het merk aan een erfgoed van kwaliteit dat zijn oorsprong vindt in de 19e eeuw, toen Glashütte zich vestigde als het centrum van Duitse fijnmechanica en uurwerkmakerij.

Met een helder oog voor design en een onwrikbare focus op technische excellentie, blijft Nomos Glashütte innoveren binnen de horloge-industrie. De toevoeging van de 'Nonstop Red' en 'Endless Blue' modellen aan de Club Campus collectie zijn slechts de nieuwste voorbeelden van hoe het merk traditionele vakmanschap koppelt aan moderne stijl. Terwijl de horloge-industrie zich blijft ontwikkelen en uitbreiden, is het duidelijk dat Nomos Glashütte een merk is om in de gaten te houden, vooral voor degenen die op zoek zijn naar dat ene speciale horloge dat expressie geeft aan zowel hun persoonlijkheid als hun waardering voor tijdloze kwaliteit.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...