Nike voegt Blazer Mid LX toe aan Lucky Charms collectie

Nike heeft de Blazer Mid LX toegevoegd aan zijn 'Lucky Charms'-assortiment, na de Dunk Low Disrupt, Air Force 1 en Air Max 90. De Blazer Mid wordt geleverd in zowel 'Witte' als 'Zwarte' uitvoeringen, beide met een bovenwerk van leer en tonale tongen, veters en Swooshes. Het 'Black'-paar heeft een pluche fluwelen voering en het 'White'-paar heeft een normale mesh-voering.

Beide schoenen zijn voorzien van 'Metallic Gold' en 'Metallic Silver' bedels en kettingen, waardoor ze een uniek kenmerk krijgen. De Blazer Mid LX 'Lucky Charms' in 'White/Metallic Gold' en 'Black/Metallic Silver' kosten elk €110 en zijn binnenkort verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en op de website van Nike.

Naast deze nieuwe toevoeging aan de 'Lucky Charms'-collectie heeft Nike ook plannen om nieuwe kleuren en ontwerpen uit te brengen voor zijn bestaande modellen. Met hun constante innovatie en trendsettende ontwerpen blijft Nike een van de meest populaire en gewilde merken in de schoenenindustrie.

Als een van de toonaangevende merken in de sport- en streetwearindustrie, heeft Nike een lange geschiedenis van het uitbrengen van iconische modellen en het pushen van de grenzen van design en technologie. De 'Lucky Charms'-collectie is een recente toevoeging aan het indrukwekkende portfolio van Nike, die een unieke en speelse draai geeft aan enkele van hun populairste silhouetten.

De Blazer Mid LX is oorspronkelijk uitgebracht in 1973 en werd al snel populair onder basketbalspelers. In de afgelopen jaren heeft de Blazer Mid een nieuw leven gekregen als een veelzijdige en modieuze sneaker, die geschikt is voor zowel sport- als casual wear.

Met zijn klassieke ontwerp en hoogwaardige afwerking, is de Blazer Mid LX 'Lucky Charms' een must-have voor sneakerliefhebbers en modefanaten. Of je nu op zoek bent naar een opvallend paar schoenen voor op straat, of gewoon een comfortabele en stijlvolle sneaker wilt dragen tijdens het sporten, de Blazer Mid LX is een uitstekende keuze.

De Blazer Mid LX 'Lucky Charms' is slechts een van de vele nieuwe releases van Nike dit jaar. Met een constante stroom van nieuwe kleuren en ontwerpen, is Nike altijd vooruitstrevend in de sneakerindustrie. Als je op zoek bent naar de nieuwste en meest innovatieve sneakers, dan is Nike zeker een merk om in de gaten te houden.

Lucky Charms-collectie van Nike

  • Dunk Low Disrupt: De Dunk Low Disrupt is een opvallende sneaker met een chunky zool en een gedurfde look. Het bovenwerk is gemaakt van leer en mesh, en wordt geleverd in een witte en zwarte kleur. De sneaker is voorzien van metallic gouden en zilveren bedels en kettingen, die het een unieke uitstraling geven.
  • Air Force 1: 

  • De Air Force 1 is een iconische sneaker met een tijdloos ontwerp. Het bovenwerk is gemaakt van leer en wordt geleverd in wit en zwart. De sneaker is voorzien van metallic gouden en zilveren bedels en kettingen, die het een speelse en glamoureuze uitstraling geven.

  • Air Max 90: De Air Max 90 is een klassieke sneaker met een eigentijds ontwerp. Het bovenwerk is gemaakt van leer en mesh, en wordt geleverd in wit en zwart. De sneaker is voorzien van metallic gouden en zilveren bedels en kettingen, die het een opvallende en unieke uitstraling geven.

  • Blazer Mid LX: De Blazer Mid LX is een stijlvolle en veelzijdige sneaker die geschikt is voor sport- en casual wear. Het bovenwerk is gemaakt van leer en wordt geleverd in wit en zwart. Het 'Black'-paar heeft een pluche fluwelen voering, terwijl 'White' een normale mesh-voering heeft. Beide paren zijn voorzien van metallic gouden en zilveren bedels en kettingen, die het een speelse en unieke uitstraling geven.

De 'Lucky Charms'-collectie van Nike biedt een mix van klassieke en eigentijdse ontwerpen, die allemaal zijn voorzien van metallic gouden en zilveren bedels en kettingen. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, waaronder leer, mesh en fluweel. De collectie is verkrijgbaar in wit en zwart en biedt een veelzijdigheid die geschikt is voor verschillende smaken en stijlen.

De sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder heren- en damesmaten, om een ​​breed scala aan klanten te bedienen. De 'Lucky Charms'-collectie is een geweldige keuze voor sneakerliefhebbers en modefanaten die op zoek zijn naar unieke en opvallende sneakers die de aandacht trekken. De collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en op de website van Nike.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...