Jacob & Co onthult luxe boetiek in The Peninsula Hong Kong

Het gerenommeerde luxemerk Jacob & Co heeft een nieuwe boutique geopend in het prestigieuze Peninsula Hotel in Hong Kong. Deze opening onderstreept de toewijding en het doorzettingsvermogen van het merk om haar aanwezigheid in Azië uit te breiden, ondanks de uitdagingen die de COVID-19-pandemie met zich mee heeft gebracht.

De keuze voor de locatie, The Peninsula, is weloverwogen. Dit hotel staat bekend als een van de oudste en meest luxueuze hotels in Hong Kong, passend bij de uitstraling van Jacob & Co. De nieuwe winkel is ontworpen om klanten een unieke en persoonlijke ervaring te bieden, waarbij het interieur rijk gedecoreerd is met weelderige materialen die de exclusiviteit van het merk weerspiegelen.

Bij binnenkomst in de boetiek worden bezoekers begroet door een sfeervolle ambiance, waar verfijnde details en een doordacht ontwerp samenkomen om een wereld van luxe te creëren. De inrichting is elegant en straalt een moderne grandeur uit, met glanzende vitrines die de sprankelende collecties van horloges en juwelen van Jacob & Co tentoonstellen. Deze items zijn wereldwijd bekend om hun vakmanschap en bijzondere ontwerpen, die vaak voorzien zijn van exotische edelstenen en innovatieve uurwerken.

Jacob Arabo, de oprichter van Jacob & Co, is verheugd over de opening van de nieuwe boetiek. Volgens hem reflecteert de winkel perfect het DNA van het merk, dat zich kenmerkt door durf, creativiteit en innovatie. De aanwezigheid in The Peninsula, een plek waar traditie en geschiedenis samengaan met moderne luxe, vormt een symbiose die naadloos aansluit bij de filosofie van Jacob & Co.

Het personeel van de boutique is zorgvuldig geselecteerd en getraind om een ongeëvenaarde service te bieden. Zij staan klaar om de klanten van Jacob & Co op een professionele en vriendelijke manier bij te staan, hen te adviseren en hen te begeleiden bij hun keuzes uit de exclusieve assortimenten. Het merk heeft een reputatie in het leveren van een hoog niveau van klantenservice, wat onontbeerlijk is voor een luxe ervaring.

De opening van deze nieuwe boetiek is onderdeel van een groter plan van Jacob & Co om haar internationale voetafdruk te vergroten. De strategie omvat de lancering van nieuwe winkels op locaties die aansluiten bij de levensstijl van haar klanten. Met deze nieuwe vestiging in het hart van Hong Kong kan Jacob & Co beter inspelen op de behoeften van de lokale markt, terwijl het ook een attractie wordt voor internationale bezoekers die op zoek zijn naar exclusiviteit en topkwaliteit in hun juwelen en horloges.

De nieuwe Jacob & Co boutique in The Peninsula Hong Kong is meer dan een winkel; het is een bestemming die de essentie van het merk viert. Het biedt een oase voor liefhebbers van fijne horlogerie en hoogwaardige juwelen, en een showcase voor de innovatieve en grensverleggende creaties waar Jacob & Co bekend om staat. Met deze opening blijft Jacob & Co de verwachtingen van de luxe-industrie overtreffen en haar reputatie als pionier in de wereld van exclusieve horlogerie en juwelen handhaven.

Het verhaal van luxemerk Jacob & Co is er een van buitengewone prestaties en creatieve visie, opgericht door Jacob Arabo in 1986. Beginnend als een bescheiden sieradenatelier in New York City, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een internationaal erkende naam, beroemd om zijn indrukwekkende horlogecreaties en schitterende sieraden. Met deze nieuwste toevoeging aan hun wereldwijde aanwezigheid verstevigt Jacob & Co haar positie als leider op het gebied van luxe goederen.

De boetiek in The Peninsula Hong Kong voegt zich bij een netwerk van Jacob & Co winkels die over de hele wereld verspreid zijn. Elk van deze winkels is ingericht met aandacht voor detail en streeft ernaar om een authentieke merkervaring te leveren. Het interieurontwerp van de nieuwe boetiek, met zijn luxe afwerking en intieme sfeer, is een fysieke manifestatie van de merkidentiteit. Het biedt een ruimte waar klanten zich speciaal en gewaardeerd voelen, een plek waar zij kunnen genieten van de kunst van het vakmanschap van Jacob & Co.

Jacob & Co staat niet alleen bekend om zijn esthetiek maar ook om het technische vernuft van zijn producten. Horloges zoals de Astronomia Collection hebben bijvoorbeeld complexe mechanische structuren die de beweging van het heelal nabootsen. Dit soort minutieus ontworpen uurwerken zijn ware kunstwerken die precisie en innovatie belichamen.

Naast de expertise op het gebied van horlogerie, is Jacob & Co ook een meester in de kunst van de juwelierswerk. Hun sieraden zijn vaak bezet met enkele van de meest zeldzame en kostbare edelstenen ter wereld, verwerkt in gedurfde en originele ontwerpen die de drager een gevoel van exclusiviteit bieden. De juwelen worden gekenmerkt door hun levendige kleuren, hun opvallende composities en hun ongeëvenaarde schittering, wat ze tot geliefde stukken maakt voor verzamelaars en liefhebbers van fijne sieraden.

De service in de winkel is een ander belangrijk facet dat bijdraagt aan de reputatie van Jacob & Co. Verkoopadviseurs zijn grondig getraind om elk aspect van de producten te begrijpen, van de complexiteit van de uurwerken tot de kenmerken van de edelstenen die gebruikt worden in de sieraden. Hierdoor zijn ze goed uitgerust om klanten te voorzien van deskundig advies en ondersteuning bij hun aankopen.

De opening van de boutique in Hong Kong is een strategische stap voor Jacob & Co, omdat Azië wordt gezien als een belangrijke markt voor luxe goederen. De economische groei in de regio en de stijgende vraag naar luxeartikelen creëren een vruchtbare omgeving voor merken zoals Jacob & Co om te floreren. Door hun aanwezigheid in The Peninsula, omarmt Jacob & Co een platform dat niet alleen een rijk erfgoed heeft, maar ook een hedendaagse plek is waar de elite graag samenkomt.

Een bezoek aan de nieuwe boutique van Jacob & Co in The Peninsula Hong Kong is niet slechts een winkelervaring, maar een reis door de wereld van luxe en design. Het biedt een intieme blik in de wereld van een merk dat zichzelf heeft gevestigd als synoniem voor het hoogste niveau van luxe, vakmanschap en innovatie. Met deze nieuwste uitbreiding zet Jacob & Co zijn ambitie voort om de horloge- en juwelenindustrie te blijven transformeren en de standaard te zetten voor wat mogelijk is op het gebied van luxe en verfijning.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Mob Wife Look: hoe beheers je deze stijlvolle Aesthetic In de kijker

De Mob Wife look is een esthetiek die tegelijkertijd zowel tijdloos als statement-making is. Het roept beelden op van de glamoureuze vrouwen uit mi...