Harry Winston opent vernieuwde salon in Taipei Regent

Harry Winston, het wereldberoemde luxe juwelen- en horlogemerk, heeft onlangs haar volledig vernieuwde salon geopend in het prestigieuze Regent hotel in Taipei, Taiwan. De elegante nieuwe vestiging werd ontworpen met een nadruk op de rijke erfenis van het merk en zijn toewijding aan vakmanschap en exclusiviteit. Met de renovatie benadrukt Harry Winston eens te meer haar status als een leider in de wereld van luxe sieraden en horlogerie.

De gloednieuwe salon is zorgvuldig ontworpen om klanten een onvergetelijke ervaring te bieden. Het interieur is een ode aan het huis van Harry Winston, met een verfijnde uitstraling die de hoogwaardige esthetiek van het merk weerspiegelt. De creatieve visie achter het ontwerp was om een omgeving te creëren die een gevoel van intimiteit en exclusiviteit uitstraalt, waarmee het trouw blijft aan de identiteit van het merk.

Bij binnenkomst worden bezoekers verwelkomd door een luxueuze atmosfeer die doordrenkt is van de glamour die eigendom is van Harry Winston. De salon is uitgerust met zachte beige en grijze tinten, verrijkt met glanzende accenten en op maat gemaakte kroonluchters die de verfijning van de ruimte accentueren. Elegante vitrines, versierd met gepolijste metalen en antiek brons, tonen zorgvuldig de schitterende collecties van het merk.

Elk aspect van de salon is ontworpen met oog voor detail, van de speciaal ontworpen displaykasten tot de comfortabele privé-verkoopruimtes die klanten de nodige discretie bieden bij het selecteren van hun perfecte juweel of horloge. De toegewijde klanten van Harry Winston kunnen in alle rust genieten van persoonlijke service terwijl ze zich onderdompelen in de wereld van haute joaillerie en haute horlogerie.

De nieuwe salon in het Regent Taipei staat symbool voor de innovatieve geest en het streven naar perfectie van het huis Harry Winston. Het merk, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke diamanten en nauwgezette aandacht voor detail, heeft deze waarden op een indrukwekkende manier vertaald naar het interieur van de salon. De opening van deze locatie markeert een belangrijk moment in de uitbreiding van Harry Winston in de Aziatische markt, waarbij de rijke cultuur en groeiende liefde voor luxe in deze regio wordt omarmd.

Klanten in Taipei kunnen nu de betoverende wereld van Harry Winston ervaren zoals nooit tevoren. De vernieuwde salon biedt toegang tot een breed scala van zijn beroemde collecties, inclusief de uitzonderlijke Bridal Collection, de High Jewelry Collection en de nieuwste creaties op het gebied van fijne uurwerken. Naast deze permanente collecties, biedt de salon ook seizoensgebonden en gelimiteerde edities aan, waardoor liefhebbers van luxe de kans krijgen om zeldzame en begeerde stukken te bewonderen en te verwerven.

De vernieuwde salon van Harry Winston in het Regent Taipei is meer dan alleen een toevoeging aan de retailvoetafdruk van het merk; het is een viering van schoonheid, erfgoed en het ambacht dat Harry Winston al decennia definieert.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...