Hamilton Khaki Field Automatische horloges in 38mm en 42mm

Het Zwitserse horlogemerk Hamilton, dat al meer dan een eeuw lang synoniem staat voor uitzonderlijke uurwerken, heeft onlangs een nieuwe toevoeging aan haar prestigieuze Khaki Field collectie onthuld. Deze collectie, die zijn oorsprong vindt in de militaire uurwerken van de vorige eeuw, heeft met de introductie van de Full Titanium Automatic varianten in 38 millimeter en 42 millimeter een frisse wind meegekregen.

De nieuwe horloges volgen de traditie van Hamilton waarbij robuustheid en elegantie naadloos worden gecombineerd. De keuze voor titanium als het hoofdmateriaal voor zowel de behuizing als de banden is daar een duidelijk voorbeeld van. Titanium is immers niet alleen licht en stevig, maar geeft de horloges ook een matte, industrieel-chique uitstraling die perfect past bij de hedendaagse trend van luxueuze duurzaamheid.

Binnenin de horloges tikt een Sellita SW200-1 automatisch uurwerk, een bewijs van Hamilton'sinzet voor precisie en betrouwbaarheid. En met een datumvenster netjes gepositioneerd bij de 3-uur positie, biedt het horloge alle dagelijkse functionaliteit die een drager kan verlangen.

Het oog voor detail blijkt verder uit de 120 meter waterbestendigheid, waarmee deze horloges zichzelf positioneren als de ideale metgezellen voor avontuurlijke zielen. Het antireflectieve saffierkristal zorgt ervoor dat de tijd altijd goed afleesbaar is, onder welke omstandigheden dan ook. En met een smalle kroon die het comfort op de pols verhoogt zonder compromissen te sluiten op het gebied van stijl, benadrukt Hamilton opnieuw haar vakmanschap.

De nieuwe Khaki Field Full Titanium Automatic horloges zijn verkrijgbaar in vier smaakvolle kleurencombinaties die de nadruk leggen op veelzijdigheid en stijl. De modellen variëren van een stoer olijfgroen met een bijpassende titanium band tot een zachtere grijze tint met een bruine horlogeband die een subtiele vintage touch geeft. Verder zijn er opties zoals antraciet met blauwe accenten en een klassiek zwart met een opvallende rode band, die net dat beetje extra persoonlijkheid geven aan de drager.

Met prijspunten variërend van € 1.175 tot € 1.245, afhankelijk van de gekozen maat, plaatst Hamilton deze horloges binnen een bereik waar kwaliteit en waarde elkaar ontmoeten. Kopers kunnen verzekerd zijn van een investering die zowel hun stijlgevoel als hun verlangen naar een duurzaam en betrouwbaar uurwerk vervult.

De Khaki Field Full Titanium Automatic horloges markeren ook de langdurige samenwerking tussen Hamilton en de Japanse distributeur Kintaro, wat nog eens extra benadrukt hoe wereldwijd het bereik van het merk is. Dankzij de beschikbaarheid bij verschillende retailers verspreid over het land, is het mogelijk voor elke horlogeliefhebber om een stukje van deze tijdloze klasse in huis te halen.

Het streven van Hamilton om één van de beste horlogeproducenten ter wereld te worden, weerkaatst in elke nieuwe lancering. Met deze nieuwste toevoeging aan de Khaki Field collectie laat Hamilton zien dat zij de kunst van het horloge maken meester is, met een visie die zowel terugblikt naar haar roemrijke verleden als vooruit kijkt naar een toekomst vol innovaties.

Voor de fashion-forward individualist die niet wil inleveren op functionaliteit of stijl, bieden de nieuwe Hamilton Khaki Field Full Titanium Automatic horloges in 38mm en 42mm de perfecte balans. Dit is een horloge dat niet alleen de tand des tijds zal doorstaan, maar ook met trots de persoonlijkheid en de unieke levensstijl van de drager zal vertegenwoordigen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...