Golf Wang viert 10-jarig jubileum - de collectie is hier!

Golf Wang, het streetwear-merk dat in de afgelopen tien jaar een opvallend pad heeft uitgestippeld in de modewereld, viert zijn tienjarig jubileum. Opgericht door niemand minder dan Tyler, The Creator, een muzikant wiens creativiteit niet alleen in zijn muziek maar ook in zijn kledinglijn tot uitdrukking komt, heeft Golf Wang zich altijd onderscheiden door levendige kleuren, onconventionele designs en een speelse blik op mode. Nu, ter ere van dit decennium aan invloedrijke stijl, verwelkomen ze een speciale jubileumcollectie.

De nieuwe collectie die wordt geïntroduceerd is een viering van alles waarvoor Golf Wang staat en heeft gestaan. Het is een liefdevolle ode aan de gedurfde patronen en heldere kleuren die het merk zo kenmerkend maken. Een fusie van creativiteit, zoals we dat gewend zijn van Tyler, resulteert in een reeks producten die de unieke esthetiek van Golf Wang ten toon spreidt. Dit is zorgvuldig samengesmolten met de klassieke allure van Converse, waarmee het merk eerder al succesvolle collecties heeft uitgebracht.

Deze bijzondere lijn omvat diverse kledingstukken en schoenen, bedoeld voor de echte streetwear-liefhebbers, maar ook voor degenen die casual hun sneakercollectie willen verrijken. Er is nagedacht over ieder detail. De hoodies, T-shirts en joggers dragen trots het 10 Years of GOLF thema, verkrijgbaar in pakkende tinten zoals roze en blauw – een lust voor het oog en een frisse wind voor je persoonlijke garderobe. Maar Golf Wang gaat verder dan alleen kleding; een schoudertas die deel uitmaakt van de capsulecollectie benadrukt de diversiteit en functionaliteit van het merk.

Opvallend binnen de collectie zijn de sneakers, waarvan de Chuck Taylor All Star Low, uitgevoerd in een zwart-wit streepmotief, direct in het oog springt. Deze iconische schoen is opnieuw uitgevonden en krijgt een eigenwijze twist met de GOLF le FLEUR* One Star laars. Met een canvas schacht in koningsblauw, verfraaid met geborduurde bloemen en een opvallende olijfgroene label op de tong, maakt deze schoen een onuitwisbare indruk. Daarnaast brengt de collectie de GANRYU GOLF le FLEUR* , een meer gestroomlijnde suède versie van de One Star, en niet te vergeten een klassieker: de wit gevlochten silhouet van de Chuck Taylor Hi.

Tyler'sbefaamde passie voor gewaagde prints en texturen weerspiegelt zich prominent in elk stuk van de collectie. Van ingetogen tot uitgesproken, het kleurenpalet en de designs bieden variatie voor iedereen. Prijzen varieren marginaal, van 75 tot 120 euro, wat het merk toegankelijk houdt voor fans met uiteenlopende budgetten.

Het moment supreme is vanaf dinsdag 8 september, wanneer de collectie te koop zal zijn in de officiële Golf Wang-webshop. Voor degenen die houden van Tylers onmiskenbare eclectische stijl, ligt er een unieke kans om een authentiek stuk van deze collectie te bemachtigen. Een moment als deze garandeert aandacht; de kleurrijke en unieke ontwerpen van Golf Wang zorgen ervoor dat dragers ongetwijfeld opvallen in de menigte.

Tien jaar Golf Wang is meer dan zomaar een verjaardag. Het markeert de reis van een merk dat als opstandig en anders werd beschouwd en groeide tot een vaste waarde in de modewereld. Dit jubileum is niet alleen een terugblik op wat bereikt is, maar ook de belofte van wat nog komt. Tyler, The Creator blijft innoveren en zijn invloed binnen de domeinen van muziek en mode uitbreiden. Voor iedereen die een stukje van deze geschiedenis wil bezitten, wees er snel bij, want ervaring leert ons dat limited edition collecties rap uitverkocht raken.

Vier dus samen met Golf Wang en zijn gemeenschap de mijlpalen die zijn behaald en die nog gaan komen. Wees getuige van de lancering van een collectie die zowel respect brengt aan tien jaar baanbrekende mode als de weg plaveit voor de toekomstige richting van het merk. Mis de kans niet om deel te nemen aan een feestelijk moment met een ware streetwear-legende.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...