G-Shock Noma T.D.DW-5610 NM beperkte editie samenwerking nu beschikbaar

De wereld van horloges wordt regelmatig getrakteerd op bijzondere samenwerkingen die liefhebbers doen watertanden. Deze keer gaat het over een exclusieve collab tussen het robuuste horlogemerk G-Shock en de invloedrijke Japanse kunstenaar Tomoaki Nagao, beter bekend als NOMA T.D.DWE. Samen brengen zij een beperkte editie uurwerk op de markt dat niet alleen uniek is in design maar ook in functionaliteit.

Het nieuwe model, de Noma T.D.DWE-5610NM, vertoont duidelijk de handtekening van de creatieve geest van NOMA. Het uurwerk heeft een krachtige uitstraling, met een zwart omhulsel dat doorkruist wordt door opvallende gele lijnen en oranje accenten. Dit kleurenpalet weerspiegelt de energieke en expressieve stijl waar de kunstenaar om bekendstaat.

De keuze voor de 5610 NM-7er als basis voor deze limited edition is een slimme zet. Dit model is al jaren geliefd bij verzamelaars van G-Shock uurwerken. De stevige constructie en het kenmerkende G-Shock uiterlijk zijn gebleven, terwijl nieuwe esthetische details ervoor zorgen dat dit horloge een instant klassieker wordt.

Een interessante toevoeging is het helderwit matte display, dat een fraai contrast vormt met de zwarte kast en tegelijkertijd een hi-tech uitstraling geeft. Verder valt de oranje wijzer direct op, wat helpt bij het snel aflezen van de tijd.

Duurzaamheid gaat niet verloren met de integratie van een solar paneel in het horloge. Dit maakt dat de Noma T.D.DWE-5610NM zichzelf automatisch kan opladen bij blootstelling aan licht. Samen met de befaamde schokbestendigheid van G-Shock zorgt dit ervoor dat het horloge uitermate geschikt is voor het outdoorleven en extreme sporten.

De chronograaffunctie van de Noma T.D.DWE-5610NM is een perfecte tool voor het meten van tijdsintervallen, wat handig is tijdens sportevenementen of in het dagelijks leven. Met de toegevoegde countdown-timer kunnen gebruikers aftellen naar belangrijke momenten of deadlines. Daarnaast beschikt het horloge over een wereldtijdfunctie die drie verschillende tijdzones aankan, ideaal voor de internationale reiziger.

Andere eigenschappen die bijdragen aan de veelzijdigheid van het uurwerk zijn de vijf dagelijkse alarmen, een volledig automatische kalender, de mogelijkheid om te switchen tussen 12- en 24-uursweergave, de batterij-indicator en een LED-achtergrondverlichting voor optimale leesbaarheid onder elke omstandigheid.

Dit alles komt samen in een tijdloos stuk dat de grenzen van mode en functionaliteit overschrijdt. De G-Shock en Noma T.D.DWE-samenwerking belichaamt de kernwaarden van beide merken: duurzaamheid, innovatie en unieke stijl. Met een prijskaartje van 695 euro bevindt het horloge zich in het hogere segment. Maar voor wie een liefhebber is van de artistieke expressie van NOMA of de onverwoestbare kwaliteit van G-Shock, zal deze prijs een waardevolle investering zijn in een object dat zowel de tijd als trends overstijgt.

Het belangrijkste is dat voor de echte verzamelaars en fans van G-Shock of NOMA T.D.DWE dit horloge een must-have item is. Het is niet alleen een functioneel instrument - het is een kunstwerk voor om je pols, een statement van persoonlijke stijl en een teken van waardering voor moderne horlogerie en hedendaagse kunst. Elk aspect van het horloge is zorgvuldig overwogen, waardoor het een prominente plek zal innemen in de collectie van elke horlogeliefhebber.

Met een beperkte oplage is het van essentieel belang om er snel bij te zijn voor het bemachtigen van dit unieke uurwerk. Voor hen die de kans grijpen, biedt de Noma T.D.DWE-5610NM een ongeëvenaarde combinatie van stijl, duurzaamheid en geavanceerde horlogetechnologie. Met deze samenwerking hebben G-Shock en NOMA T.D.DWE weer eens bewezen dat ze pioniers zijn op het gebied van hun respectievelijke domeinen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...