Etro opent nieuwe boetieks in Londen - Milaan en Monte Carlo

Etro opent nieuwe boetieks in Londen, Milaan en Monte Carlo. Modehuis Etro heeft zojuist aangekondigd dat er drie nieuwe boetieks zullen worden geopend: een in Londen, een in Milaan en een in Monte Carlo. De boetieks vertegenwoordigen ‘meer dan 50 jaar Italiaans design en levensstijl’ en zullen bijdragen aan de verdere expansie van het bedrijf in Europa.

Etro is een familiebedrijf met als doel om kwalitatief hoogstaande stoffen en eigentijdse designs te creëren die uniek en herkenbaar zijn. Het bedrijf is in 1968 opgericht door Gerolamo (Gimmo) Etro, die het bedrijf opnam na het overlijden van zijn vader. Vanaf dat moment groeide Etro uit tot een van de meest toonaangevende modehuizen in Italië.

De drie nieuwe boetieks zullen een breed scala aan collecties aanbieden voor dames en heren, waaronder accessoires, schoenen, kleding, tassen, sieraden en zelfs meubels. De boetieks zullen ook een selectie limited edition items hebben, waaronder speciale samenwerkingen met populaire modehuizen.

Alle collecties zijn te koop tegen betaalbare prijzen in Euro s, waardoor Etro een populair merk voor iedereen wordt. Met meer dan 200 winkels in 40 landen duikt Etro steeds dieper in de wereld van modevormgeving.

Etro'snieuwe boetieks staan gepland om te openen in december, net op tijd voor de kerstalvrede. De vernieuwde modeboetieks zullen de kracht en de charme van het Italiaanse design naar meer steden over de hele wereld brengen.

In Londen zal de boetiek worden geopend op Regent Street, in de buurt van veel bekende winkelstraten. Deze boetiek zal een prachtige verzameling designeritems aanbieden die geïnspireerd zijn op Italiaans design. In Milaan zal de boetiek te vinden zijn in Piazza San Fedele, evenals de boetiek in Monte Carlo in de buurt van Place des Moulins.

Etro'sboetieks bieden een unieke shoppingervaring, met een grote verscheidenheid aan verschillende collecties, kleuren en designs. De stijlvolle interieurs zullen iedereen inspireren, waardoor ze een goede reden hebben om terug te keren naar de winkel.

Het openingsfeest van de boetieks zal plaatsvinden in dezelfde week, waardoor het makkelijker is om bij alle opties te blijven. De oorspronkelijke collecties zullen ook worden versterkt met exclusieve items die speciaal zijn ontworpen voor de nieuwe locaties.

Het bedrijf benadrukt dat zijn nieuwe boetieks een volledig belevenis zullen zijn. Shoppen bij Etro is niet alleen een kwestie van kopen, maar ook van het leren kennen van de belangrijkste kenmerken van Italiaans design. De interieurs en de verschillende collecties zullen de fascinerende wereld van het modehuis openbaren.

Etro is ervan overtuigd dat hun nieuwe boetieks een andere dimensie toe zullen voegen aan de winkellocaties die al in gebruik zijn. Als je graag kennis maakt met Italiaans design, dan is dit de beste manier om de unieke collecties en originele ideeën met eigen ogen te zien. Breng dus zeker een bezoekje aan de boetieks in Londen, Milaan of Monte Carlo en ontdek de magie van Etro!

Over het modehuis Etro

Etro is een Italiaans modehuis dat in 1968 werd opgericht door Gimmo Etro. Het bedrijf staat bekend om zijn kenmerkende paisley-patroon, dat vaak wordt gebruikt in veel van hun ontwerpen.

Het hoofdkantoor van Etro is gevestigd in Milaan, Italië, en het bedrijf is nog steeds in handen van de familie Etro. Ze zijn gespecialiseerd in kleding, accessoires, parfums en woninginrichting.

Etro'sontwerpen worden vaak gekenmerkt door levendige kleuren en ingewikkelde patronen, met een mix van traditionele en moderne stijlen. De stoffen zijn vaak van hoge kwaliteit, zoals zijde en kasjmier, en worden met de hand bedrukt of geweven.

Het merk heeft een sterke aanwezigheid in de internationale modewereld en wordt verkocht in luxe warenhuizen en boetieks over de hele wereld. Etro heeft ook een aantal eigen winkels in grote steden zoals New York, Parijs, Londen en Tokio.

Etro heeft deelgenomen aan belangrijke modeshows en heeft samengewerkt met andere bekende merken en ontwerpers. Hun unieke stijl en aandacht voor detail hebben hen een trouwe aanhang opgeleverd onder modebewuste consumenten en beroemdheden.

In de loop der jaren heeft Etro zich ook uitgebreid naar andere productlijnen, zoals parfums en woninginrichting, waarbij ze hun kenmerkende stijl en kwaliteit hebben behouden.

Samengevat is Etro een prominent Italiaans modehuis dat bekend staat om zijn unieke en kleurrijke ontwerpen, met een bijzondere nadruk op het paisley-patroon. Het merk heeft een sterke internationale aanwezigheid en blijft een invloedrijke speler in de wereld van luxe mode.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...