Jaquet Droz Lady 8 - een prachtig horloge voor vrouwen

De Jaquet Droz Lady 8 is een prachtig horloge speciaal ontworpen voor vrouwen, te midden van de overvloed aan luxe horlogemakers die zich vaak richten op herenhorloges. Dit horloge, gecreëerd door de prestigieuze Zwitserse horlogemaker Jaquet Droz, is geïnspireerd op het figuur 8-motief, het geluksnummer van het merk, en benadrukt dit prominente numerieke symbool op elegante wijze.

Het horloge is ontworpen in de vorm van een 8, die zowel in de behuizing als in de vouwsluiting wordt weergegeven. Zelfs los van zijn opvallende vorm is de Lady 8 een prachtige creatie op zich. Het horloge is verkrijgbaar in keramiek (zwart of wit) of roodgoud met parelmoer, en combineert de functie van een tijdwaarnemer met de allure van een sieradenstuk.

Om het decoratieve karakter van deze horloges verder te versterken, is elk exemplaar verfraaid met een aanzienlijke hoeveelheid diamanten. De keramische versies hebben 48 diamanten, terwijl het roodgouden en parelmoeren model maar liefst 175 diamanten bevat. Bovendien heeft elk uurwerk, als aanvulling op de bovenste helft van het figuur 8, een ronde parel of edelsteen boven de wijzerplaat, wat een extra vleugje elegantie toevoegt.

De Jaquet Droz Lady 8 is niet alleen een horloge, maar ook een kunstwerk dat vakmanschap en verfijning belichaamt. Het combineert de traditie van Zwitserse horlogemakers met eigentijds design en vrouwelijke elegantie. Dit horloge is een eerbetoon aan de schoonheid en gratie van vrouwen en biedt hen de mogelijkheid om een tijdloos en bijzonder accessoire te dragen.

Elk detail van de Jaquet Droz Lady 8 is met zorg ontworpen om de schoonheid van het horloge te accentueren. De keuze voor materialen zoals keramiek, roodgoud en parelmoer voegt een luxe uitstraling toe aan het ontwerp. De combinatie van de edele materialen met de schittering van diamanten creëert een oogverblindende esthetiek die de aandacht trekt.

Naast het verfijnde uiterlijk is de Lady 8 ook technisch indrukwekkend. Het horloge is uitgerust met een hoogwaardig uurwerk dat nauwkeurige tijdmeting garandeert. De wijzerplaat, die zich onder de ronde parel of edelsteen bevindt, is duidelijk afleesbaar en voorzien van elegante wijzers en markeringen.

De Jaquet Droz Lady 8 biedt vrouwen niet alleen een prachtig sieraad voor om hun pols, maar ook een betrouwbaar instrument om de tijd bij te houden. Het is een perfecte combinatie van functionaliteit en schoonheid, waardoor het horloge zowel overdag als 's avonds een opvallend accessoire is.

Met zijn unieke ontwerp en vakmanschap heeft de Lady 8 de aandacht getrokken van horlogeliefhebbers en verzamelaars over de hele wereld. Het is een eerbetoon aan de elegantie en stijl van vrouwen, en een uiting van de onderscheidende creativiteit van Jaquet Droz.

De prijs van de Jaquet Droz Lady 8 varieert afhankelijk van het gekozen materiaal en de aanwezigheid van diamanten. Voor de keramische versies begint de prijs rond €15.000, terwijl het roodgouden en parelmoeren model met diamanten aanzienlijk hoger geprijsd is, met prijzen die kunnen oplopen tot enkele tienduizenden euro's.

Met de Jaquet Droz Lady 8 kunnen vrouwen een tijdloos stuk haute horlogerie dragen dat hen niet alleen laat schitteren, maar ook elke dag herinnert aan hun eigen elegantie en stijl.

Jaquet Droz Lady 8 collectie

Jaquet Droz Lady 8 Ceramic:

 • Een prachtig horloge met een keramische behuizing, verkrijgbaar in zwart of wit.
 • Het horloge heeft een uniek figuur 8-motief, het geluksnummer van het merk, dat prominent wordt weergegeven.
 • Versierd met 48 schitterende diamanten op de behuizing.
 • Boven de wijzerplaat bevindt zich een ronde parel of edelsteen die het horloge een extra vleugje elegantie geeft.
 • Combineert stijlvolle functionaliteit met een verfijnd design.


Jaquet Droz Lady 8 Red Gold and Mother-of-Pearl:

 • Een luxueus horloge met een behuizing van roodgoud en parelmoer.
 • Het figuur 8-motief is subtiel verwerkt in het ontwerp van het horloge.
 • Gedecoreerd met een opvallende hoeveelheid van 175 diamanten op de behuizing.
 • Boven de wijzerplaat bevindt zich een ronde parel of edelsteen voor een extra vleugje verfijning.
 • Een tijdloos accessoire dat de elegantie van vrouwen benadrukt.


Jaquet Droz Lady 8 Petite:

 • Een verfijnde en delicate versie van de Lady 8-collectie.
 • Het horloge heeft een kleinere behuizing en is perfect geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een subtieler formaat.
 • Verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder keramiek, roodgoud en parelmoer.
 • Elke uitvoering is versierd met prachtige diamanten op de behuizing.
 • Biedt een combinatie van stijl, elegantie en precisie.


Jaquet Droz Lady 8 Flower:

 • Een betoverend horloge met een bloemmotief dat in het figuur 8-motief is geïntegreerd.
 • De behuizing is versierd met een bloemvormige diamant die kan openklappen om een parelmoeren wijzerplaat te onthullen.
 • De bloemblaadjes van de diamant kunnen bewegen, waardoor een fascinerend spektakel ontstaat.
 • Dit horloge is een ware kunstwerk en een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...