Exclusieve One-77 Sieradencollectie - een samenwerking tussen Aston Martin en John Calleija

In de wereld van exclusieve sieraden en luxe auto's komt het niet vaak voor dat twee gerenommeerde namen besluiten hun krachten te bundelen. Toch is dit precies wat er is gebeurd tussen John Calleija, een Australische juwelier met internationale faam, en Aston Martin, de iconische Britse autofabrikant. Samen hebben zij een sieradencollectie gelanceerd die het hart sneller doet kloppen van zowel autoliefhebbers als sieraadkenners: de Exclusieve One-77 Sieradencollectie.

Deze collectie is een eerbetoon aan de Aston Martin One-77, de superauto waarvan slechts 77 exemplaren zijn geproduceerd. De exclusiviteit van de auto wordt weerspiegeld in de sieradencollectie, waar ook maar 77 stuks per ontwerp van beschikbaar zijn. Het is een unieke kans voor liefhebbers om een stukje van de schoonheid en kracht van deze auto te dragen in de vorm van een prachtig sieraad.

John Calleija, wiens vakmanschap en passie voor het creëren van buitengewone sieraden hem tot aan de top van de juwelenindustrie hebben gebracht, heeft elk stuk sieraad met de hand vervaardigd. Zijn aandacht voor detail en streven naar perfectie komen duidelijk naar voren in deze collectie. De samenwerking tussen Calleija en Marek Reichman, de Design Director van Aston Martin, resulteert in een serie sieraden waarbij innovatie en traditie samenvloeien tot verbluffende ontwerpen.

Een van de meest opmerkelijke elementen van deze collectie is de introductie van de ASTAR-edelsteenslijpvorm. Deze slijpvorm is speciaal door Calleija ontwikkeld en heeft vier jaar gekost om te perfectioneren. Geïnspireerd door de typerende grille van Aston Martin, representeert de ASTAR-slijpvorm een samensmelting van sieraad en automotive design. Het is een vorm die niet alleen uniek is maar ook de elegantie en dynamiek van beide merken uitdraagt.

De prijzen voor de sieraden uit deze collectie spreken tot de verbeelding. Zo beginnen de prijzen bij ongeveer €5000 voor een paar stijlvolle manchetknopen, terwijl de uitzonderlijke Aria-halsketting de adem kan benemen met zowel zijn schoonheid als zijn prijskaartje van €333.000. Elk stuk uit de collectie staat symbool voor de luxe en verfijning die zo kenmerkend zijn voor zowel Aston Martin als John Calleija.

Niet alleen de exclusiviteit, maar ook het verhaal en de herkomst van de materialen spelen een belangrijke rol. Met zijn uitgebreide ervaring in de juwelenbranche, werd John Calleija geselecteerd om te werken met de Argyle Pink Diamonds, een van de zeldzaamste en kostbaarste diamanten ter wereld. Deze expertise en zijn oog voor uitzonderlijke edelstenen hebben ervoor gezorgd dat de One-77 sieradencollectie niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook van ongekende kwaliteit is.

Calleija'sindrukwekkende carrière begon in de jaren 70, toen hij als leerling bij een meester-goudsmid in de leer ging. Zijn eerste boetiek opende hij reeds in 1980 en sindsdien heeft hij zijn imperium uitgebouwd met vestigingen op locaties zoals Londen, New York en Parijs. Zijn toewijding en constante drang naar innovatie maken hem tot een ware kunstenaar in zijn vakgebied.

De samenwerking tussen John Calleija en Aston Martin is een toonbeeld van hoe twee verschillende disciplines elkaar kunnen versterken en tot ongekende hoogtes kunnen brengen. De One-77 sieradencollectie staat als een monument van vakmanschap en design, klaar om de harten van de echte connaisseurs te veroveren. Het is een zeldzame gelegenheid om iets echt speciaals te bezitten dat het erfgoed en de expertise van beide wereldberoemde merken verenigt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...