Exclusieve One-77 Sieradencollectie - een samenwerking tussen Aston Martin en John Calleija

John Calleija, een internationaal erkende juwelier uit Australië, en de iconische autofabrikant Aston Martin hebben hun handen ineen geslagen om een exclusieve sieradencollectie te creëren. Deze unieke collectie, geïnspireerd op de prestigieuze Aston Martin One-77 superauto, is net zo exclusief als de auto zelf, met slechts 77 stuks van elk ontwerp beschikbaar.

Calleija staat bekend om zijn prachtige, handgemaakte juwelen, en zijn toewijding aan vakmanschap en kwaliteit is goed zichtbaar in deze limited-edition collectie. Elk stuk in de collectie is persoonlijk handgemaakt door Calleija, onder begeleiding van Marek Reichman, de Design Director van Aston Martin. Deze samenwerking weerspiegelt de waarden van beide merken, die allebei aan de top van hun respectievelijke industrieën staan.

Een bijzonder hoogtepunt van deze collectie is de nieuwe, unieke edelsteenslijpvorm, de ASTAR, die door Calleija zelf is gecreëerd en vier jaar heeft gekost om te perfectioneren. Geïnspireerd door de iconische grille van Aston Martin, is deze unieke snit verwerkt in verschillende stukken van de collectie, wat bijdraagt aan de elegantie en verfijning van elk stuk.

De prijzen voor deze bijzondere sieraden variëren van ongeveer €5000 voor een paar manchetknopen, tot maar liefst €333.000 voor de adembenemende Aria-halsketting. Met zijn unieke ontwerpen, exclusiviteit en vakmanschap, is de Aston Martin One-77 sieradencollectie van John Calleija een ware weerspiegeling van de luxe en verfijning die beide merken belichamen.

Over John Calleija

John Calleija is een bekende naam in de wereld van high-end juwelen. De Australische juwelier heeft een reputatie opgebouwd voor het creëren van enkele van de meest verfijnde en begeerde sieraden ter wereld. Hij staat bekend om zijn unieke en artistieke benadering van sieraadontwerp, waarbij hij zowel traditionele als innovatieve technieken gebruikt om prachtige, handgemaakte stukken te creëren.

Calleija's carrière begon in de jaren 70 toen hij een leerling was bij een meester-goudsmid. Hij opende zijn eerste boetiek in 1980 en breidde sindsdien zijn merk uit met vestigingen in de meest prestigieuze winkelgebieden van de wereld, waaronder Londen, New York en Parijs.

Zijn aandacht voor detail en passie voor perfectie hebben hem veel erkenning opgeleverd in de juwelenwereld. Zijn creaties zijn te herkennen aan hun vakmanschap, het gebruik van de hoogste kwaliteit edelstenen en hun unieke esthetiek.

In 2008 werd John Calleija geselecteerd als een van de slechts een handvol juweliers wereldwijd die toestemming kregen om de Argyle Pink Diamonds te verwerken, de zeldzaamste en meest waardevolle diamanten ter wereld.

Zijn recente samenwerking met Aston Martin, een merk dat synoniem staat voor luxe en elegantie, om een sieradencollectie te creëren geïnspireerd op de One-77 supercar, onderstreept zijn status als een van de toonaangevende namen in de wereld van luxe juwelen. Deze collectie is slechts het laatste voorbeeld van Calleija's vermogen om elegantie, stijl en vakmanschap te combineren in prachtige sieradenstukken.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...