Dior pakt uit met beperkte editie van La Collection Privée geuren

Wanneer Parijse chic zijn zomerverblijf in de zon inneemt, nodigt een hele geest van luxe en verfijning zich uit naar de Franse Rivièra. Dior neemt een zomervakantie in de Couture-kleuren die een selectie geuren uit de Collection Privée Christian Dior kleden. Versierd met een prachtige mix van de Toile de Jouy-print en de bayadère-strepen van Maria Grazia Chiuri, verheugen ze zich onder de brandende zon. Ongelooflijk elegant, deze frisse, iconische look die eigentijds en verfijnd is, transformeert een limited edition van stralend, La Collection Privée geuren, in lichtgevend wit en blauw.

Een beperkte editie van vijf La Collection Privée signature geuren

Vijf iconische geuren werden gekozen uit La Collection Privée, om gekleed te gaan in de kleuren van een prachtige Dior-zomer. Vijf emblematische kenmerkende geuren voor een limited edition die synoniem staat voor sensueel welzijn en betoverende reizen naar het einde van de wereld. Vijf gelegenheden om een nieuw soort nonchalante elegantie te tonen met geuren genesteld in hun cilindrische kenmerkende koffers, getransformeerd voor de duur van de zomer dankzij prachtige, oceaanblauwe bayadère-strepen. Een echte oproep tot escapisme, de geuren die voor deze dolce farniente zijn gekozen, roepen aardse paradijzen op met contrasterende charmes.

Een adem van zeebries in Eden-Roc, en de verzengende accenten van witte steen vermengd met Provençaalse dennen, samen met het krachtige gevoel van Balade Sauvage, die kronkelt over het eiland Panarea, waar frisse tonen van vijgen en mediterraan garrigue-kreupelhout elkaar ontmoeten. Een late oogst van Grasse Jasmin des Anges ruikt de lucht van de Provence met zijn vleugje likeur, terwijl de poederachtige streling van nobele Iris onder de Toscaanse zon schijnt in het hart van Bois d'argent. Ten slotte duiken we in het hart van een glinsterende Oriënt, waar de aroma's van Tobacolor exploderen in deze moderne narghile versterkt met fruitige en sappige tonen. La Collection Privée Christian Dior wordt omgetoverd tot een uitnodiging om te reizen en te ontspannen.

Neem de charme van de Franse Riviera mee met u naar huis

De zomer is hier. Om je favoriete parfum overal mee naartoe te nemen, biedt La Collection Privée een draagbare spray met de Toile de Jouy-print, gemaakt door Maria Grazia Chiuri. Dit cultobject, gekozen door parfumliefhebbers over de hele wereld, kan de geur van uw keuze huisvesten. De Eden-Roc-kaars voegt zich bij de zonnige Franse Rivièra en toont een vrolijke mix van Toile de Jouy, subtiel ton-sur-ton gegraveerd op ongeglazuurd keramiek en de bayadère-strepen op de kast. Ten slotte bieden twee Mitzah-sjaals in zijden twill, in dezelfde geest van nonchalante elegantie, ook twee prints, om afzonderlijk te dragen of te combineren in een succesvolle mix en match1.

Verspreid over zowel dozen als kleine tassen, verfraaien de bayadère-streep en de overvloed aan fauna op de Toile de Jouy de kunst van het schenken en zetten ze de toon in de La Collection Privée-boetieks, die overal ter wereld identiek zijn ingericht.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...