De exclusieve Wraith-bagage collectie is een luxe ervaring van Rolls-Royce

Het bezit van een Rolls-Royce Wraith is op zichzelf al een luxe ervaring, en de Britse autofabrikant blijft zijn klanten verbazen met exclusieve extra s. Zo is de Wraith Bagagecollectie ontstaan, een op maat gemaakte bagageset ontworpen om perfect bij je Wraith te passen. In de Verenigde Staten begint de prijs van deze unieke set bij maar liefst €45.858, wat meer is dan de kosten van een gloednieuwe BMW 3-serie. Europese klanten moeten minimaal €28.984 neertellen, terwijl de prijs voor de rest van de wereld op €42.606 uitkomt.

Deze luxe bagageset straalt exclusiviteit uit en bestaat uit zes delen die de designelementen en esthetiek van Rolls-Royce weerspiegelen. Om tot deze elegante en eigentijdse collectie te komen, zijn de nieuwste technologieën en materialen gecombineerd met traditionele ambachten en technieken. Koolstofvezel is gekozen als basismateriaal vanwege zijn lichte gewicht en duurzame eigenschappen, wat ideaal is voor wereldreizigers.

Bij de vervaardiging van de bagage is gebruik gemaakt van met de hand gestikt leer, en elk stuk bevat het iconische 'Spirit of Ecstasy'-beeldje en zelfrichtende wielcentra met het dubbele R-embleem van het merk. Personalisatie is een belangrijk aspect van Rolls-Royce, en daarom kan elke set worden aangeschaft in dezelfde enkel- of tweekleurige kleuren als de auto van de eigenaar, zodat de bagage perfect aansluit bij het voertuig.

In deze luxe bagageset van Rolls-Royce komen exclusiviteit, vakmanschap en technologie samen voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

De Wraith Bagagecollectie zet de traditie van Rolls-Royce voort om verfijning en innovatie te combineren. Elk onderdeel van de set is zorgvuldig ontworpen om naadloos op te gaan in het interieur van de Wraith en het reizen nog aangenamer te maken. Hier zijn enkele opmerkelijke kenmerken van de collectie:

 • Modellen: De collectie bestaat uit zes unieke bagagestukken, waaronder een koffer, een trolley, een weekendtas, een kledinghoes, een handtas en een schoenentas. Elk stuk is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de reiziger, terwijl ze ook de elegantie en stijl van Rolls-Royce belichamen.

 • Materialen: De collectie maakt gebruik van premium materialen zoals koolstofvezel, leer, aluminium en titanium. Koolstofvezel is gekozen vanwege zijn lichte gewicht en duurzame eigenschappen, terwijl leer zorgt voor een luxueuze en verfijnde afwerking. Aluminium en titanium worden gebruikt om de constructie licht en sterk te houden.

 • Kleuren en afwerkingen: De Wraith Bagagecollectie kan worden aangepast aan de kleuren en afwerkingen van de auto van de eigenaar. Dit betekent dat er een breed scala aan kleuren, patronen en texturen beschikbaar is om uit te kiezen. Klanten kunnen kiezen uit enkel- of tweekleurige kleuren, evenals verschillende soorten lederen afwerkingen.

 • Grondstoffen: De grondstoffen die worden gebruikt in de productie van de Wraith Bagagecollectie zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Rolls-Royce. Dit omvat onder andere het leer, dat afkomstig is van ethisch verantwoorde bronnen, en de koolstofvezel, die op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd.

 • Afmetingen: Hoewel de exacte afmetingen van elk bagagestuk niet zijn gespecificeerd, zijn ze ontworpen om naadloos in het interieur van de Wraith te passen en optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. De modulaire aard van de collectie zorgt ervoor dat de stukken gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de behoeften van de reiziger.

 • Types en collecties: De Wraith Bagagecollectie maakt deel uit van de bredere reeks luxe accessoires die Rolls-Royce aanbiedt aan zijn klanten. Andere accessoires en collecties kunnen onder andere paraplu s, picknicksets en geurverspreiders voor het interieur van de auto bevatten.

 • Ergonomisch ontwerp: Elk stuk uit de bagageset is ergonomisch ontworpen om te zorgen voor optimale functionaliteit en gebruiksgemak. De handvatten en wielen zijn zo geplaatst dat de bagage moeiteloos kan worden verplaatst en opgeborgen.

 • Hoogwaardige materialen: Naast koolstofvezel en leer is er gebruik gemaakt van andere hoogwaardige materialen, zoals aluminium en titanium, om de bagage licht en sterk te houden. Dit maakt de collectie ideaal voor langdurig en frequent gebruik.

 • Veiligheid en beveiliging: De Wraith Bagagecollectie is uitgerust met geavanceerde vergrendelingsmechanismen om de veiligheid van persoonlijke bezittingen te waarborgen. Hierdoor kunnen reizigers met een gerust hart hun kostbaarheden opbergen.

 • Modulair systeem: De bagageset is modulair, wat betekent dat elk onderdeel afzonderlijk kan worden gebruikt of gecombineerd met andere stukken om aan de behoeften van de reiziger te voldoen. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit en maakt het inpakken eenvoudiger.

 • Onderhoud en garantie: Rolls-Royce staat bekend om zijn uitstekende klantenservice, en de Wraith Bagagecollectie is hierop geen uitzondering. Elk onderdeel van de set wordt geleverd met een uitgebreide garantie en toegang tot onderhoud en reparaties via het wereldwijde netwerk van Rolls-Royce-dealers.

De Wraith Bagagecollectie is meer dan een set luxe reisaccessoires; het is een uiting van het compromisloze streven naar perfectie van Rolls-Royce. Deze exclusieve collectie verhoogt de reiservaring en zorgt ervoor dat bezitters van een Wraith zich altijd omringd voelen door de kwaliteit en verfijning waar het merk om bekend staat.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...