Bott x Converse Skateboarding en Deckstar Proride

Skateboardliefhebbers opgelet: er is groot nieuws uit de skateboardwereld dat fans van stijlvolle en functionele skateboardschoenen zal verrukken. Bott heeft in samenwerking met Converse Skateboarding en Deckstar een nieuwe schoen op de markt gebracht: de Proride. Dit exclusieve model is het resultaat van de nieuwste samenwerking tussen de drie iconische krachten in de skateboardscene sinds hun laatste partnerschap in 2019.

Het design van de Proride sluit naadloos aan bij de behoeften van skateboarders die op zoek zijn naar zowel flexibiliteit als steun. De schoen, met zijn comfortabele pasvorm, bevordert vloeiende bewegingen en zorgt ervoor dat skaters zich geheel kunnen richten op hun prestaties. Liefhebbers van de klassieke Converse One Star zullen de lijnen van dit legendarische silhouet herkennen in de Proride, zij het met enkele innovatieve aanpassingen.

Wat direct opvalt aan de Proride zijn de kleurencombinaties. Er is iets voor iedere smaak: of je nu houdt van subtiele, aardse kleuren zoals grijs, beige en wit, of dat je de voorkeur geeft aan iets dat meer opvalt, zoals de optie met verfijnde paarse accenten. Beide versies stralen een unieke sfeer uit die past bij verschillende persoonlijke stijlen en voorkeuren.

De Proride is niet alleen een esthetisch genot; het biedt ook innovatieve kenmerken die gericht zijn op prestatieverbetering. Het gebruik van Gladstone-printsuede geeft de schoen een duurzame uitstraling, terwijl de strategisch geplaatste interne demping helpt om schokken te absorberen bij elke landing. De verbeterde binnenzool is erop gericht een optimale drukverdeling te realiseren, wat cruciaal is wanneer je uur na uur op het skateboard staat. En laten we de flexibiliteit van de buitenzool niet vergeten, die essentieel is voor een soepele en natuurlijke voetafwikkeling.

Oog voor detail blijkt ook uit de afwerking met gladde lederen veterogen en een loopzool die extra grip biedt - een onmisbaar element voor elke skater. Natuurlijk is de iconische Converse star-branded branding aanwezig op de zijkant van de schoen, als stempel van authenticiteit en kwaliteit.

Deze veelbelovende Proride schoenen zijn nu te vinden bij geselecteerde retailers, maar liefhebbers moeten snel zijn. Met een prijskaartje van €80 zijn ze een betaalbare toevoeging aan de collectie van elke skater, maar de beperkte voorraad betekent dat je er snel bij moet zijn. Het is een gelimiteerde uitgave die het goed doet in de wereld van het skateboarden.

De lancering van de Proride gaat niet onopgemerkt voorbij. Deckstar viert deze mijlpaal met de "Proride Your Style"-campagne, een initiatief dat skaters uitnodigt om hun eigen stijl en passie voor het skateboarden te delen en te vieren. Het is een manier om het skaten en de gemeenschap eromheen in de schijnwerpers te zetten.

Met de "Proride Your Style"-campagne krijgen lokale skaters de kans om deel uit te maken van iets groters en hun invloed binnen de sneaker- en skatecultuur te verspreiden. Dit initiatief, gevoed door de drie samenwerkende partijen, laat zien hoe diep de passie voor skaten geworteld is en biedt tegelijkertijd een platform voor creatieve expressie.

De samenwerkingslijn van Bott, Converse Skateboarding en Deckstar is al langer dan twee decennia een begrip in de skateboardgemeenschap, en de komst van de Proride is een frisse, nieuwe pijler die bijdraagt aan hun rijke erfgoed. Deze samenwerking is een toonbeeld van de voortdurende inzet van deze merken om de skateboardcultuur te ondersteunen en om producten te leveren die niet alleen stijlvol zijn, maar ook de prestaties van skaters over de hele wereld verbeteren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...