Birkenstock opent nieuw concept

Birkenstock, het wereldberoemde Duitse schoenenmerk, heeft onlangs de deuren geopend van zijn 'House of Birkenstock' in Singapore. Gevestigd in het hart van Orchard Road, een van de belangrijkste winkelstraten van Singapore, belooft dit nieuwe vlaggenschip de consumenten een ongeëvenaarde winkelervaring te bieden.

Bij het binnenstappen van de winkel worden klanten verwelkomd door een indrukwekkend ontwerp gebaseerd op duurzaamheid en puurheid, twee principes die de kern vormen van Birkenstock'smerkidentiteit. De winkelelementen versterken deze principes met gebruik van natuurlijke materialen zoals kurk, leer en vilt, die ook in hun producten terug te vinden zijn.

Het concept van het ‘House of Birkenstock’ is niet alleen een plek waar klanten hun favoriete Birkenstock-schoenen kunnen kopen, maar ook een belevenis waarbij ze zich kunnen verdiepen in de geschiedenis van het merk. In de winkel is een 'heritage wall' opgenomen, een muur waarop belangrijke mijlpalen uit de geschiedenis van Birkenstock worden getoond.

Wat het 'House of Birkenstock' echter uniek maakt, is hun toewijding aan het combineren van deze geschiedenis met de nieuwste technologie, waardoor een naadloze verbinding tussen het verleden en de toekomst ontstaat. Zo beschikt de winkel over interactieve schermen waarop klanten modellen kunnen selecteren en personaliseren met verschillende kleuren en materialen. Dit geeft klanten de mogelijkheid om hun perfecte paar Birkenstocks te creëren dat past bij hun unieke stijl.

Bovendien toont het 'House of Birkenstock' ook de toewijding van het merk aan milieubewustzijn en duurzaamheid. In lijn met hun duurzame ethos, heeft Birkenstock het initiatief genomen om zelfs hun verpakkingen te upcyclen, waarbij afval wordt getransformeerd in nieuwe, nuttige producten.

Met dit nieuwe flagship-initiatief bouwt Birkenstock voort op zijn rijke erfgoed en levert het merk een nieuwe manier voor consumenten om zich met het merk te verbinden. Het 'House of Birkenstock' creëert een ruimte waar verleden en heden samenlopen, waar traditie samengaat met innovatie, wat resulteert in een winkelervaring die werkelijk uniek is.

Het is duidelijk dat Birkenstock niet alleen een premium schoenenproducent is, maar ook een pionier in het creëren van unieke retailervaringen. Met het 'House of Birkenstock' kan het merk zijn verhaal vertellen en zijn klanten betrekken bij de algehele ervaring van het kopen van Birkenstock-schoenen.

 

- Wat is het 'House of Birkenstock'? Het 'House of Birkenstock' is een nieuw vlaggenschipconcept dat gevestigd is in Singapore. Het combineert merkgeschiedenis, duurzaamheid en innovatie in één naadloze winkelervaring.
- Waar is het 'House of Birkenstock' gevestigd? Het 'House of Birkenstock' is gevestigd in Orchard Road, een van de belangrijkste winkelstraten van Singapore.
- Wat maakt het 'House of Birkenstock' uniek? Het 'House of Birkenstock' is uniek vanwege de combinatie van merkgeschiedenis met de nieuwste technologie, het gebruik van natuurlijke materialen in het winkelontwerp en het tonen van de toewijding van het merk aan milieubewustzijn en duurzaamheid.
- Hoe wordt de geschiedenis van Birkenstock gepresenteerd in het 'House of Birkenstock'? In het 'House of Birkenstock' wordt de geschiedenis van het merk gepresenteerd op een 'heritage wall' waarop belangrijke mijlpalen uit de geschiedenis van Birkenstock worden getoond.
- Welke technologie wordt gebruikt in het 'House of Birkenstock'? In het 'House of Birkenstock' worden interactieve schermen gebruikt waarop klanten modellen kunnen selecteren en personaliseren met verschillende kleuren en materialen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...