De Beste Gymshorts voor Mannen - vind het perfecte paar

Gymshorts maken al een lange tijd deel uit van de dagelijkse garderobe van veel mannen. Ze zijn steeds populairder geworden, zelfs als informele kleding, waardoor het belangrijk is om een paar te vinden die aan al je behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar pairs die geschikt zijn voor het strand of paar met wat meer stijl, het goede paar gymshorts kan je outfit naar het volgende niveau tillen.

In deze gids laten we je zien welke gymshorts je moet kopen om er goed uit te zien. Van merken zoals Nike, Adidas en Asics tot modieuze high-end merken, we laten je zien welke shorts je op je verlanglijstje moet zetten. Bovendien hebben we de diverse prijsklassen vergeleken, van kostenefficiënte opties tussen €15 en €50 tot luxere modellen die tot €95 kunnen kosten.

Verschillende soorten gymshorts

Hoewel veel mensen denken dat alle gymshorts hetzelfde zijn, is dat niet waar. Er zijn verschillende soorten shorts, die elk met hun eigen kenmerken komen.

Eén van de meest populaire soorten gymshorts zijn de korte broeken. Ze zijn gemaakt van stevig, ademend en duurzaam materiaal, waardoor ze perfect zijn voor intensieve workouts. Deze gymshorts hebben meestal elastische taillebanden en knoopsluitingen voor extra comfort. Ze zijn ook vaak langer dan andere soorten gymkleding, waardoor ze over je knieën komen of afhangen.

Tanktops en tanktop gymshorts zijn ook populair bij veel mannen. Deze stijl bestaat uit een dunne bovenkant en een onderkant met korte benen. Lange tanktops worden vaak gecombineerd met een paar shorts, terwijl kortere tanktops meestal met gymkousen worden gecombineerd. Tanktops en tanktop gymshorts zijn meestal gemaakt van lichtgewicht technisch materiaal dat ademend is.

Tenslotte zijn er lange gymshorts. Deze zogeheten 'longshorts' hangen lager dan de knie en hebben vaak een casual look. Hierdoor zijn ze perfect voor elke gelegenheid en kunnen zowel in de sportschool als op straat worden gedragen. Lange gymshorts zijn ook vaak gemaakt van lichtgewicht en ademend materiaal, wat maakt dat ze comfortabel en mobiel zijn.

Hoe kies je de juiste gymshort?

Voordat je begint te zoeken naar de perfecte gymshort, is het belangrijk om te weten wat je wilt. Als je op zoek bent naar shorts die geschikt zijn voor het strand, kun je het beste voor luchtig materiaal kiezen om oververhitting te voorkomen. Als je liever een stijlvolle outfit hebt voor het gebruik buiten de sportschool, is het belangrijk om te zoeken naar een paar broeken die wat losser en langer zijn.

De stof is ook van cruciaal belang. Voor intensieve workouts is stevig, ademend materiaal aan te raden, terwijl katoen een perfecte optie is voor meer relaxte situaties. Ook de pasvorm is van belang, dus als je twijfelt kun je het beste een maat groter bestellen om zeker te zijn dat de gymshorts een goede pasvorm hebben.

Beste gymshorts voor mannen

Nike Sportswear Knit Short

De Nike Sportswear Knit Short is een perfecte optie voor mannen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle gymshort. Ze zijn gemaakt van een zacht technisch materiaal dat bewegingen makkelijk maakt. Bovendien is de tailleband van stretchstof, waardoor je altijd een perfecte pasvorm hebt. Deze shorts kosten €50 en hebben meerdere kleuren.

Adidas Aeroready Badge Of Sport Short

Als je op zoek bent naar een paar veelzijdige shorts, kijk dan niet verder dan de Adidas Aeroready Badge Of Sport Short. Deze korte broeken zijn een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Ze zijn gemaakt van een ademend materiaal dat buigbaar is en bewegingen ondersteunt. Bovendien hebben ze een unieke graphic print op de benen. Deze shorts kosten €35.

Asics Tiger Short

De Asics Tiger Short is de perfecte optie als je op zoek bent naar een paar comfortabele gymshorts. Ze zijn gemaakt van lichte en ademende stof, wat maakt dat ze ideaal zijn voor lange trainingen. Bovendien hebben ze een uniek design en elastische taillebanden. Deze gymshorts kosten €45.

Cav Empt Gym Shorts

Voor de fashionisto'sonder ons, zijn de Cav Empt Gym Shorts de perfecte optie. Deze korte broeken zijn gemaakt van lichtgewicht materialen die zacht en ademend zijn. Ook hebben ze een sportief design met abstracte graphics. Deze gymshorts hebben een prijskaartje van €95.

Conclusie

Gymkleding wordt steeds populairder, waardoor het belangrijk is om te weten welke gymshorts je moet kopen. In dit artikel hebben we de beste gymshorts voor mannen besproken, in verschillende prijsklassen. We hebben ook uitgelegd hoe je de juiste gymshorts kunt kiezen en welke verschillende soorten er zijn. Ongeacht je budget of stijl, er is altijd een paar gymshorts dat bij je past.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...