Aimé Leon Dore en Woolrich lanceren gezamenlijk de herfst-wintercollectie 2023

Het modehuis Aimé Leon Dore en het iconische kledingmerk Woolrich hebben hun krachten gebundeld voor een exclusieve collectie. Deze unieke samenwerking brengt de kenmerkende stedelijke esthetiek van Aimé Leon Dore samen met de traditie en functionaliteit van Woolrich-kleding voor de herfst/wintercollectie van 2023.

De collectie, die een verscheidenheid aan stijlen en designs omvat, is een perfecte balans tussen de stedelijke flair van Aimé Leon Dore en de robuuste outdoor-stijl van Woolrich. Van kasjmier truien tot donsjacks, elk stuk straalt luxe en comfort uit, terwijl het tegelijkertijd de strenge winterweeromstandigheden aankan.

Het opvallende kleurenpalet van de collectie is geïnspireerd op de rijke tinten van de herfst. Zonnige oranjes, warme bruinen en diepe greens worden gecombineerd met neutrale tonen, waardoor de stukken zowel in stedelijke als natuurlijke omgevingen kunnen worden gedragen. Tegelijkertijd brengen de textielkeuzes, waaronder wol, kasjmier en technische materialen, een gevoel van luxe en duurzaamheid.

Om een meer persoonlijke touch te geven aan de collectie, hebben de bedrijven besloten om gebruik te maken van op maat gemaakte details. Deze variëren van unieke borduursels tot speciale prints en patronen, waardoor elk stuk afwijkt van de andere.

De Aimé Leon Dore en Woolrich herfst/wintercollectie 2023 biedt ook een reeks accessoires aan. Deze omvatten hoeden, sjaals en handschoenen die perfect passen bij de kledingstukken uit de collectie. Deze accessoires zijn ook geselecteerd voor hun hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat zorgt voor duurzaamheid en functionaliteit.

Deze samenwerking markeert een belangrijk moment voor beide merken, omdat het de eerste keer is dat ze hun unieke designesthetiek en productiefilosofie combineren in één collectie. Zoals de oprichters van beide merken opmerkten, was het doel van deze samenwerking niet alleen om een stijlvolle en functionele kledinglijn te creëren, maar ook om de waarden en het erfgoed van beide merken te eren.

De Aimé Leon Dore en Woolrich herfst/wintercollectie 2023 zal binnenkort beschikbaar zijn voor aankoop.

Naast de bovengenoemde items omvat de collectie ook een breed scala aan broeken, vesten, t-shirts en schoeisel, naast andere items. Elk item in de collectie is zorgvuldig ontworpen om een naadloze mix van comfort en stijl te bieden.

Verder hebben Aimé Leon Dore en Woolrich ervoor gekozen om een beperkte reeks items in de collectie op te nemen. Dit is gedaan om de exclusiviteit van de samenwerking te benadrukken en ervoor te zorgen dat elk stuk uniek is.

Hoewel de exacte lanceringsdatum nog niet bekend is, wordt verwacht dat de Aimé Leon Dore en Woolrich herfst/wintercollectie 2023 binnenkort te koop zal zijn bij geselecteerde retailers en online.

 

- Welke merken hebben samengewerkt voor de herfst/wintercollectie 2023? (Aimé Leon Dore en Woolrich)
- Wat is het doel van deze samenwerking tussen Aimé Leon Dore en Woolrich? (Om een stijlvolle en functionele kledinglijn te creëren en de waarden en het erfgoed van beide merken te eren)
- Wat zijn enkele kenmerken van de collectie? (De collectie omvat verschillende stijlen en ontwerpen, met kasjmier truien tot donsjacks, en heeft een rijk kleurenpalet geïnspireerd door de herfsttinten)
- Zijn er accessoires inbegrepen in de Aimé Leon Dore en Woolrich herfst/wintercollectie 2023? (Ja, de collectie bevat ook accessoires zoals hoeden, sjaals en handschoenen)
- Zal de collectie exclusief zijn? (Ja, om de exclusiviteit van de samenwerking te benadrukken, zullen er beperkte items in de collectie zijn)


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...