Ontdek de charme van Sant Ambroeus in Aspen door Giampiero Tagliaferri

Het is in Aspen, Colorado, waar het Italiaanse restaurant Sant Ambroeus zijn nieuwste locatie heeft geopend. Dit luxueuze skiresort in de Rocky Mountains is vooral beroemd om zijn aantrekkelijke wintersportfaciliteiten en levendige après-ski-cultuur. Maar wat het onderscheidt, is de toevoeging van Sant Ambroeus aan zijn culinaire scene - een trans-Atlantisch avontuur dat Italiaanse traditie mixt met Amerikaanse glamour.

Giampiero Tagliaferri is de drijvende kracht achter dit project. Als algemeen directeur en mede-eigenaar van Sant Ambroeus is Tagliaferri sinds het begin bij het bedrijf betrokken. Met zijn uitgebreide ervaring in de wereld van horeca en toewijding aan kwaliteit, heeft hij een reeks succesvolle restaurants geopend. Elk met hun eigen unieke stempel van Italiaanse authenticiteit.

De Aspen-vestiging van Sant Ambroeus onderscheidt zich door haar opvallende interieur. Ontworpen door de bekende architect Robert McKinley, is het interieur een knipoog naar de traditionele Italiaanse trattoria s, gecombineerd met zeer eigentijdse elementen. De zachte pastelkleuren en de levendige mediterrane tegels creëren een lichte en luchtige sfeer, terwijl fluwelen banquette-zitjes en rustieke houten tafels zorgen voor een gastvrije en comfortabele omgeving.

Een belangrijk element van Sant Ambroeus Aspen is het menu. Het restaurant heeft een onmiskenbaar Italiaanse smaak, waarbij veel gerechten sterk beïnvloed zijn door de keuken van Milaan. De klanten kunnen genieten van een reeks klassieke Italiaanse gerechten, zoals tagliatelle al ragù en ossobuco alla milanese. De wijnkaart is eveneens indrukwekkend, met zowel Italiaanse als internationale selecties.

Het team achter Sant Ambroeus streeft ernaar om een exceptionele eetervaring te bieden. Of het nu gaat om het serveren van versgebakken brood of het aanbieden van een glas Prosecco bij aankomst, elk detail is ontworpen om te verrassen en te verwennen. En dat is precies wat Sant Ambroeus zo bijzonder maakt.

Het concept van Sant Ambroeus is gebaseerd op de oude kunst van de Italiaanse gastvrijheid. Dit betekent niet alleen het serveren van heerlijk eten en drinken, maar ook het creëren van een warme, gastvrije sfeer waar mensen zich direct thuis voelen. Dit komt tot uiting in het zorgzame personeel, de comfortabele setting en de persoonlijke benadering.

Tagliaferri'svisie op dit nieuwe restaurant was om 'een ruimte te creëren die zowel verfijnd als uitnodigend is'. Volgens hem 'moest het een mix zijn van het oude en nieuwe, met behoud van de soul van Sant Ambroeus'. Dit doel lijkt te zijn bereikt. Klanten prijzen de unieke sfeer van het restaurant, de uitstekende service en natuurlijk de heerlijke gerechten.

Sant Ambroeus Aspen is veel meer dan alleen een restaurant, het is een plek waar traditie en moderniteit samenkomen. Het is een plek die ademt met de levensstijl van Aspen en tegelijkertijd een stukje Italiaanse cultuur naar de Amerikaanse Rocky Mountains brengt.

Het doorlopen van Sant Ambroeus Aspen is als een culinaire reis door Italië. Van het eenvoudige maar uitgekiende interieur tot het overheerlijke eten en de geweldige service, dit is echt een plek die de ware Italiaanse gastvrijheid belichaamt. Giampiero Tagliaferri en zijn team hebben een fantastische prestatie geleverd door een authentiek Italiaans restaurant in het hart van Aspen te brengen. Dit is een plek die je niet mag missen bij je volgende bezoek aan de stad.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...