Luxe Mandarina Resort opent nieuwe Greg Norman golfbaan

Mandarina, een van de nieuwste en meest exclusieve reisbestemmingen in Mexico, heeft haar luxueuze aanbod uitgebreid met een gloednieuwe golfbaan ontworpen door de befaamde golfprofessional Greg Norman. Het resort, dat schuilgaat langs de ongerepte Riviera Nayarit aan de Mexicaanse Pacifische kust, is een oase van rust en weelde die uitzonderlijke ervaringen biedt aan de meest veeleisende bezoekers.

Het eigendomsproject van RLH Properties en gerund door Rosewood Hotels & Resorts, Mandarina strekt zich uit over meer dan 265 hectare en biedt naast de golfbaan ook een paardensportcentrum, een kids' club, en uitgebreide wellnessfaciliteiten. De golfbaan, officieel geopend in november, is slechts een van de vele hoogtepunten van dit exclusieve complex.

De golfbaan, ontworpen door Greg Norman Golf Course Design, belooft spelers een unieke ervaring. Met een adembenemend uitzicht over de Stille Oceaan en diverse natuurlijke hindernissen biedt de baan zowel uitdaging als plezier voor golfers van elk niveau. De baan beweegt harmonieus mee met het omliggende landschap, waarbij lokale flora wordt benadrukt en de ecologische impact tot een minimum wordt beperkt.

Bezoekers kunnen verwachten dat ze hun spel spelen op weelderige fairways en greens met uitzichten die variëren van dichte jungle tot oceaanpanorama s. De baan is zo ontworpen dat het elke golfer aanspreekt, met strategische bunkers en waterpartijen die bijdragen aan de esthetiek en complexiteit van de baan.

Het ontwerp van de golfbaan volgt Norman'sfilosofie om een 'minst mogelijke verstoring'-aanpak te gebruiken. Dit houdt in dat de bestaande topografie en vegetatie maximaal behouden blijven om de natuurlijke schoonheid en biodiversiteit van het gebied te beschermen. Zijn toewijding aan ecologisch verantwoord ontwerpen resulteert in een golfervaring die naadloos samenvloeit met de omgeving.

Niet alleen de golfbaan maakt Mandarina tot een paradijs voor de luxe reiziger. Het resort beschikt ook over ultra-luxe verblijven, waaronder zowel privévillas als de One&Only Mandarina, die gasten een ongeëvenaarde mate van privacy en verfijning biedt. Deze accommodaties zijn naadloos ingebed in het natuurschoon en bieden spectaculaire uitzichten, moderne gemakken en een onberispelijke service.

Reizigers die op zoek zijn naar avontuur kunnen zich wagen aan een scala van buitenactiviteiten zoals paardrijden, wandelingen door de jungle, ziplining of watersporten op de nabijgelegen stranden. Voor wie ontspanning zoekt, biedt het resort een spa met volledige service en meerdere zwembaden om te genieten van de rustgevende omgeving.

Met de toevoeging van de Greg Norman golfbaan vestigt Mandarina zich verder als een bestemming die luxe en natuur harmonieus combineert. Dit maakt het tot een aantrekkelijke keuze voor een vakantie die zowel ontspannend als actief kan zijn, met faciliteiten en diensten die elke gast doen verwonderen.

Terwijl de toekomst van reizen zich blijft ontwikkelen, stelt deze exclusieve enclave aan de Riviera Nayarit op elegante wijze het nieuwe paradigma voor van wat luxe vakanties kunnen inhouden. Mandarina, met zijn unieke aanbod en onberispelijke aandacht voor detail, nodigt reizigers uit om te komen en zelf te ervaren wat het betekent om te verblijven op een plek waar de tijd lijkt stil te staan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...