Luxe en Innovatie - Emerald Cruises herdefinieert luxe reizen

Sinds de oprichting in 2014 heeft Emerald Cruises, een prijswinnende cruisemaatschappij, zich onophoudelijk gericht op het innoveren van de cruise-ervaring. Deze maatschappij nodigt haar gasten uit voor een magische reis die luxe, culinaire hoogstandjes en de unieke EmeraldDISCOVERY bestemmingsexpedities combineert. Deze expedities vinden plaats langs Europa's meest beroemde rivieren en omvatten ook luxueuze oceaantochten naar exotische locaties met hun modernste schepen, de Emerald Azzurra en Emerald Sakara. Deze schepen zijn speciaal ontworpen om een intieme en inclusieve luxueuze ervaring te bieden, waardoor gasten van elke minuut aan boord kunnen genieten met volledige gemoedsrust. In 2023 erkende de cruisewereld de uitmuntendheid van Emerald Cruises door het te benoemen tot de favoriete riviercruisemaatschappij en de beste maatschappij voor kleine luxeschepen.

De riviercruises van Emerald nemen gasten mee op een onvergetelijke verkenningstocht langs de legendarische waterwegen van Europa en de majestueuze Mekong. Deze cruises zijn allesomvattend, met inclusief maaltijden, drankjes, transfers, havengelden, wifi, en fooien, zodat gasten zich volledig kunnen focussen op hun ervaring. Aan boord van de negen Star-Ships, die ruimte bieden aan maximaal 180 passagiers, genieten gasten van eersteklas faciliteiten, gastronomie en een persoonlijke service. De schepen beschikken over grote ramen, een zonnedek, wellnessfaciliteiten, en staterooms en suites voorzien van luxe verzorgingsproducten van ESPA. Het zwembad aan boord kan 's avonds omgetoverd worden in een bioscoop, wat bijdraagt aan een rijke cruise-ervaring.

Gasten kunnen zonder bijkomende kosten hun reiservaring personaliseren door deel te nemen aan verschillende excursies. Met EmeraldACTIVE kunnen gasten de omgeving verkennen via begeleide fietstochten of wandelingen, terwijl EmeraldPLUS unieke culturele bezienswaardigheden en verborgen schatten onthult. Voor een diepere duik in lokale culturen zijn er de optionele DiscoverMORE-ervaringen.

Met de lancering van de Emerald Azzurra in 2022 en de daaropvolgende introductie van het zusterjacht Emerald Sakara in 2023, heeft Emerald Cruises de wereld van luxe oceaanreizen herdefinieerd. Deze jachten, bedoeld voor niet meer dan 100 gasten, staan garant voor een unieke en exclusieve ervaring, met ruime staterooms en suites, bijna allemaal met eigen balkon, voortreffelijke culinaire ervaringen en een persoonlijke service. Aan boord vinden gasten een infinity zwembad, een Sky Bar, een wellnesscentrum met ESPA-producten, en een fitnesscentrum met professionele begeleiding, waardoor elke cruise een onvergetelijk avontuur wordt.

Na slechts een jaar in de vaart te zijn, ontvingen de luxe oceaanjachten van Emerald Cruises al erkenning van Conde Nast Traveler's Readers' Choice Awards, een bewijs van hun toewijding aan kwaliteit en de voortdurende inzet voor het bieden van uitzonderlijke cruise-ervaringen.

Emerald Cruises, deel van de Scenic Group, biedt een breed scala aan rivier- en oceaanjachten aan op vier continenten. Met een vloot die zich uitstrekt van Europa tot Zuidoost-Azië, en van de Middellandse Zee tot de Caribische en Indische Oceanen, zet Emerald Cruises zich in voor innovatie, uitstekende service, en het aanbieden van actieve excursies en wellnessmogelijkheden door middel van hun EmeraldACTIVE-programma. De onderscheidingen van Conde Nast Traveler in 2023 onderstrepen nogmaals de positie van Emerald Cruises als een leider in de wereld van luxe cruises.

Voortbouwend op het succes en de innovatie die Emerald Cruises kenmerken, blijft deze vooraanstaande cruisemaatschappij haar aanbod verfijnen en uitbreiden om te voldoen aan de groeiende vraag van reizigers naar unieke en luxueuze cruise-ervaringen. Naast de reeds bestaande indrukwekkende vloot, zet Emerald Cruises zich in om haar gasten nog meer betoverende bestemmingen en ongeëvenaarde service te bieden.

Een van de kernaspecten van de Emerald Cruises ervaring is de onberispelijke aandacht voor detail. Van de ontwerpfase van elk schip tot de selectie van bestemmingen, alles wordt zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat gasten de reis van hun leven hebben. Dit wordt verder versterkt door de introductie van nieuwe routes en bestemmingen die gasten de kans bieden om minder bekende parels van de wereld te ontdekken, steeds met de luxe en het comfort dat men van Emerald Cruises verwacht.

De cruisemaatschappij blijft ook haar programma's verrijken om een nog diepere duik in de culturen en landschappen van de bezochte regio's te bieden. Dit omvat het uitbreiden van de EmeraldACTIVE en EmeraldPLUS programma's met meer op maat gemaakte excursies en ervaringen die gasten in staat stellen om echt in contact te komen met de lokale bevolking, hun tradities en levenswijzen. Of het nu gaat om een privé-kookles in het hart van Toscane of een kajaktocht langs de verborgen fjorden van Noorwegen, Emerald Cruises streeft ernaar om elke reis persoonlijk en memorabel te maken.

Daarnaast is duurzaamheid een steeds belangrijker wordend thema binnen de cruise-industrie, en Emerald Cruises loopt voorop in het implementeren van groene initiatieven aan boord van haar schepen. Van het gebruik van geavanceerde technologieën om de impact op het milieu te minimaliseren tot het aanbieden van duurzame excursies die het behoud van de natuurlijke en culturele erfgoederen ondersteunen, Emerald Cruises zet zich in voor een verantwoord toerisme dat de planeet respecteert.

Met het oog op de toekomst plant Emerald Cruises de lancering van nog meer state-of-the-art schepen, elk ontworpen met hetzelfde oog voor luxe, comfort en stijl. Deze nieuwe toevoegingen aan de vloot zullen reizigers nog meer keuze bieden en de mogelijkheid om nieuwe en opwindende bestemmingen te verkennen, van de afgelegen eilanden van de Stille Oceaan tot de historische waterwegen van Oost-Europa.

Terwijl Emerald Cruises blijft groeien en evolueren, blijft één ding onveranderd: de toewijding aan het leveren van uitzonderlijke cruise-ervaringen. Met een aanhoudende focus op innovatie, persoonlijke service en duurzaamheid, blijft Emerald Cruises de standaard zetten in de wereld van luxe rivier- en oceaanreizen, en belooft het haar gasten niets minder dan de reis van hun dromen. -- www.emeraldcruises.eu


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...