Hendricks Luchtballonbar is een unieke en adembenemende ervaring boven Sydney

Dit jaar was voor velen van ons erg uitdagend; de dagen leken traag voorbij te kruipen, maar 2020 is uiteindelijk voorbijgevlogen. We weten allemaal dat tijd relatief is, maar het zou sneller en misschien zelfs leuker kunnen gaan met het juiste drankje in de hand. Stelt u zich eens voor dat u van dat drankje kunt genieten in een drijvende bar... klinkt perfect, toch?

Nu zou u kunnen denken dat 'drijvend' op water betekent, maar in dit geval is dat niet zo. Hendricks' Gin heeft al geruime tijd nagedacht over een unieke bar die in de lucht zweeft, en dat idee zal binnenkort werkelijkheid worden in Darling Harbour, Sydney.

De eerste luchtballonbar ooit is klaar voor zijn eerste vlucht op 5 december en is slechts één dag geopend, dus mis deze unieke kans niet! In de 'Most Unusual Balloon Bar' kunnen moedige en enthousiaste bezoekers genieten van Hendricks G&T s, samen met een mand vol Hendricks-gethematiseerde lekkernijen. En natuurlijk kunt u ook genieten van het adembenemende uitzicht.

Kaartjes voor deze exclusieve ervaring zijn gratis, maar verwacht dat de beschikbare plaatsen zeer beperkt zullen zijn, aangezien velen in de rij zullen staan om te genieten van deze epische barervaring. Naast het prachtige uitzicht zal de ervaring van elke ballonvaart absoluut onvergetelijk zijn. Als u echter hoogtevrees heeft, kunt u geïnteresseerd zijn om te weten dat Hendricks ook een pop-upbar op de grond zal hebben in Tumbalong Park, Sydney, Australië.

Het perfecte weer, smakelijke cocktails, prachtige uitzichten, sociale afstand en veiligheid? Dat klinkt misschien veel beter voor sommigen van u. De pop-upbar verwelkomt gasten om Hendricks 'Tini Martinis' op te halen, wat in feite de smaak van een Bond-cocktail in een blikje is.

De 'Most Unusual Balloon Bar' van Hendricks Gin biedt een unieke kans om te genieten van een onvergetelijke ervaring, terwijl u zich hoog boven Darling Harbour in Sydney bevindt. Naast het adembenemende uitzicht op de stad en de haven, kunt u zich verwachten aan een uitzonderlijke service en een onvergelijkbare sfeer in de luchtballonbar.

Het team achter deze bijzondere pop-upervaring heeft aan elk detail gedacht om ervoor te zorgen dat de gasten een fantastische tijd beleven. Van de exclusieve Hendricks G&T s, tot de zorgvuldig samengestelde mand met Hendricks-gethematiseerde goodies, alles is ontworpen om uw zintuigen te prikkelen en u een once-in-a-lifetime ervaring te bieden.

Hoewel de luchtballonbar slechts één dag geopend is, zal het evenement zeker de aandacht trekken van zowel lokale bewoners als toeristen. Dit soort unieke ervaringen zijn zeldzaam en zeer gewild, en het is dan ook niet verwonderlijk dat er een grote vraag zal zijn naar de beperkte beschikbare plaatsen.

Voor degenen die liever met beide voeten op de grond blijven, biedt Hendricks Gin een uitstekend alternatief met hun pop-upbar in Tumbalong Park. Deze bar op de grond stelt gasten in staat om te genieten van dezelfde hoogwaardige cocktails en sfeer, zonder zich zorgen te hoeven maken over hoogtevrees.

Of u nu kiest voor de luchtballonbar of de pop-upbar op de grond, één ding is zeker: Hendricks Gin zet nieuwe maatstaven op het gebied van cocktailbeleving en zorgt voor een onvergetelijke avond. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een baanbrekend evenement en maak u klaar om te genieten van een cocktailervaring die u niet snel zult vergeten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...