Cabot Saint Lucia - luxe op blote voeten op zijn best

Wie de stad wil ontsnappen en naar een tropisch paradijs wil verhuizen, hoeft niet verder te kijken dan Cabot Saint Lucia, een spannende nieuwe ontwikkeling die optimaal gebruik maakt van de dramatische eilandomgeving. Cabot Saint Lucia ligt op 37,5 hectare grond — inclusief 2,4 km exclusief strand en kustlijn — biedt kopers een unieke kans om onroerend goed te kopen op het Caribische eiland Saint Lucia, met een mix van veel beschikbaar voor zowel op maat gemaakte woningen als kant-en-klare oplossingen.

Het project is in 2022 voltooid en beschikt ook over de vierde golfbaan van Cabot en het tweede resort naast de vastgoedopties. De golfbaan van wereldklasse, gelegen boven de Atlantische Oceaan, is ontworpen door Bill Coore en Ben Crenshaw, met negen holes langs de oceaan, die elk een aanvulling vormen op het natuurlijke landschap en optimaal genieten van de buitengewone uitzichten.

De eerste collectie kant-en-klare woningen die beschikbaar zijn gekomen bij Cabot Saint Lucia zijn de prachtige Fairway Villas. Alle Fairway Villas bevinden zich op verschillende hoogtes over de camping en bieden uitzicht over de golfbaan naar de stranden en de oceaan erachter. Deze zorgvuldige positionering betekent ook dat de villa's genieten van een verkoelend briesje dat uit de oceaan komt. De halfvrijstaande villa's hebben een indeling voor drie of vier slaapkamers, met een focus op eigentijds design en binnen- en buitenleven.

Zoals bij elke woning in het bredere resort, is elke villa ontworpen met het oog op duurzaamheid, met inspanningen om het natuurlijke licht in de binnenruimtes te maximaliseren. Bijvoorbeeld een centrale binnenplaats die kan fungeren als buitenleefruimte en toch beschermd is tegen de elementen. Elke villa beschikt ook over een eigen terras en een overloopzwembad, waar de bewoners kunnen ontspannen, ontspannen en genieten van luie middagen onder de Caribische zon.

Bij Cabot Saint Lucia kopen huiseigenaren niet alleen een woning, maar kopen ze ook een sterk gemeenschapsgevoel, waarbij ze zich aansluiten bij gelijkgestemde individuen en gezinnen die ook op blote voeten luxe zoeken. Alle bewoners hebben recht op een scala aan exclusieve lidmaatschapsvoordelen en voorzieningen, waaronder toegang tot de exclusieve strandclub Cabot Saint Lucia, sport- en fitnesscomplex, wellnesscentrum en zwembad aan het strand.
Cabot Saint Lucia bereiken is snel en eenvoudig vanuit verschillende bestemmingen.

Er zijn meerdere directe vluchten naar het eiland en het bereiken van het resort vanaf zowel de internationale als de privéluchthavens is een gemakkelijke autorit door de weelderige tropische omgeving (30 minuten van de openbare luchthaven, 10 minuten van de privéluchthaven). U kunt ook privé-helikoptertransfers regelen van en naar luchthavens, of voor uitstapjes over het eiland.

Het Caribische eiland Saint Lucia

Saint Lucia is een klein eilandland gelegen in de oostelijke Caribische Zee. Het maakt deel uit van de Kleine Antillen, een groep eilanden die zich uitstrekt van de Maagdeneilanden in het noorden tot Trinidad en Tobago in het zuiden.

Het eiland heeft een bevolking van ongeveer 183.000 mensen en de hoofdstad is Castries. De officiële taal is Engels, hoewel er ook een op Frans gebaseerde Creoolse taal veel gesproken wordt.

Saint Lucia staat bekend om zijn prachtige natuurlijke landschap, waaronder weelderige regenwouden, prachtige stranden en iconische bezienswaardigheden zoals de Pitons, die twee vulkanische pieken zijn die uit de zee oprijzen.

De economie van Saint Lucia wordt grotendeels aangedreven door het toerisme, waarbij het eiland jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekt. Andere belangrijke industrieën zijn de landbouw, vooral de productie van bananen en andere tropische vruchten, evenals lichte productie en financiële diensten.

Toerisme is een belangrijke industrie op Saint Lucia. Het eiland trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers die komen genieten van de prachtige stranden, natuurlijke bezienswaardigheden en rijke culturele erfgoed.

De belangrijkste toeristische trekpleisters op Saint Lucia zijn onder meer de Pitons, twee imposante vulkanische pieken die uit de zee oprijzen, en het Soufriere-vulkaanpark, waar bezoekers kunnen genieten van natuurlijke warmwaterbronnen en modderbaden.

Daarnaast zijn er tal van andere attracties op het eiland, waaronder historische forten en plantages, idyllische baaien en stranden, en een bruisend nachtleven met bars en restaurants.

Saint Lucia biedt ook een breed scala aan activiteiten voor bezoekers, waaronder duiken, snorkelen, zeilen, windsurfen, kajakken en wandelen. Er zijn tal van mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten, zoals zipline-tochten, rotsklimmen en bergbeklimmen.

Het eiland heeft een breed scala aan accommodaties, van luxe resorts en hotels tot meer betaalbare guesthouses en vakantiehuizen. Veel resorts bieden ook all-inclusive pakketten aan, waarbij maaltijden, drankjes en activiteiten zijn inbegrepen.

Saint Lucia heeft een rijke culturele erfgoed, met een unieke mix van Afrikaanse, Europese en Caribische invloeden. Het eiland is de thuisbasis van levendige muziek- en dans tradities, waaronder de populaire zouk- en soca-stijlen. Het jaarlijkse Saint Lucia Jazz Festival is een belangrijk cultureel evenement dat bezoekers van over de hele wereld trekt.

Saint Lucia is een prachtig en levendig eilandland met een rijk cultureel erfgoed en een bloeiende toeristenindustrie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...