Ga mee op de Afrikaanse droom van CroisiEurope

De avontuurlijke ziel zal niet worden bedrogen als het gaat om Afrika vanuit een cruiseboot. Volledig omringd met prachtige panorama'svan schilderachtige landschappen en versteende safari s, biedt CroisiEurope een onvergetelijke reiservaring aan boord van hun luxe cruiseschepen.

Het Franse luxecruisebedrijf CroisiEurope biedt een uitgebreide selectie van Afrikaanse cruises in 8 verschillende Afrikaanse landen, waaronder Egypte, Kenia, Tanzania, Congo, Gabon, Marokko, Senegal en Namibië. Met een breed scala aan bestemmingen die de som van duizenden kilometers kustlijn omvatten, biedt CroisiEurope een kans voor avonturiers om de Afrikaanse kust te bewonderen vanuit het comfort van hun mooie cruiseschepen.

Met de toepasselijk gedoopt 'African Dream' cruises, vaart CroisiEurope het vaarwater tussen twee Afrikaanse landen door, waarbij ze een variëteit aan bezienswaardigheden langs de rivier langs de weg stoppen. Deze cruises bevatten ook stadstours, wildlife sightseeing, kunstgalerijen, 'swerelds grootste stuwdam, enorme meren, watervallen, nationaal parken, slingerwegen, moskeeën en andere historische bezienswaardigheden.

CroisiEurope'sAfrican Dreams cruisesevaringen laten passagiers genieten van het beste van wat Afrika te bieden heeft, van het meest indrukwekkende landschap tot de meest gastvrije hospitality. De gasten worden getrakteerd op authentieke kookworkshops, waarbij lokale ingrediënten worden gebruikt om de lokale keuken te bereiden. Verder genieten zij van buitengewone activiteiten zoals wandelen, vogels kijken, paardrijden, golfen, duiken, visvangsten en nog veel meer.

Als je een bezoek brengt aan de historische tempels in Kenia, de pyramides in Egypte of de natuurlijke wonderbaarlijkheden in Gabon, heeft CroisiEurope je de kans om alles te zien wat Afrika te bieden heeft. Het bedrijf biedt tevens een verscheidenheid aan unieke ervaringen zoals cruisen door de sluizen van de Aswane Dam in Egypte, bezoeken van de beroemde Sahara Desert in Marokko, snorkelen in de prachtige onderwaterwereld van de Red Sea in Egypte en ga zo maar door. Er zijn zelfs een paar exclusieve ervaringen zoals een privécruise langs de monding van de Congo River in Congo, een uitstappen met olifanten in Kenia, een snorkelen bij de beroemde Crocodile Rock in Tanzania en een visavontuur in Senegal.

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer luxueuze ervaring aan boord van de cruiseschepen zelf, biedt CroisiEurope een luxe all-inclusive optie waarbij gasten een volledige cateringervaring krijgen. Inclusief dranken, exclusieve gastronomische maaltijden samengesteld door topchefs, wereldwijne selecties, gemakkelijke accessoires en faciliteiten, en uiteraard accommodatie op basis van een tweepersoonskamer. Gasten kunnen rusten in comfort in een van de luxe cabines aan boord, die zijn voorzien van airconditioning, satelliettelevisie en WiFi-verbinding.

CroisiEurope biedt Afrikaanse Dream cruises met vertrekken vanuit hartje Parijs, Marseille, Genève en Lyon. Een 10-daagse cruise door Egypte kost €1.520 per persoon, cruises vanaf €895 en speciale vaarvakanties vanaf €995. CroisiEurope biedt ook speciale tarieven voor kinderen in bepaalde leeftijdsgroepen.

Geniet van de Afrikaanse droom met CroisiEurope en ervaar het onvergetelijke avontuur en de Afrikaanse magie. Laat je betoveren door de Afrikaanse continent tijdens een onvergelijkbare reiservaring aan boord van CroisiEurope'sluxueuze cruiseschepen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...