Santoni opent een nieuwe boetiek in Harrods en streeft naar verdere internationale uitbreiding

Santoni, het bekende Italiaanse merk van luxeschoenen, heeft onlangs een nieuwe boetiek geopend in het wereldberoemde warenhuis Harrods in Londen. Deze beweging is deel van Santoni'sstrategie om zijn aanwezigheid op de internationale markt te versterken.

Giuseppe Santoni, CEO van het bedrijf, heeft een duidelijke visie voor deze expansieplannen. Volgens hem is het niet alleen belangrijk om premium producten aan te bieden, maar ook om een unieke winkelervaring te creëren die de klanten onderdompelt in de wereld van Santoni. In die optiek werd de nieuwe boetiek specifiek ontworpen om de klanten een exclusieve ervaring te bieden, waarbij ze kunnen genieten van een intieme en luxueuze omgeving terwijl ze de fijne selectie van Santoni-schoenen ontdekken.

De nieuwe boetiek in Harrods is niet het eerste buitenlandse avontuur van Santoni. Het bedrijf heeft al vestigingen in verschillende internationale steden zoals Parijs, New York en Tokyo. Maar met de opening van deze nieuwe winkel in Londen wil Santoni nog meer wereldwijde klanten bereiken en zijn internationale groei versnellen.

Santoni is ook actief op zoek naar verdere internationale expansie. Het merk heeft plannen om meer boetieks te openen in vooraanstaande steden over de hele wereld. Daarnaast wil het bedrijf zijn online aanwezigheid versterken om een breder publiek te bereiken en tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar online winkelen.

De expansieplannen van Santoni benadrukken de ambitie van het bedrijf om te blijven groeien en nieuwe markten te betreden. Ondanks de huidige uitdagingen in de retailsector, blijft Santoni optimistisch over de toekomst en blijft het merk trouw aan zijn belofte om uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap te leveren aan zijn klanten over de hele wereld.

Als vervolg op dit artikel is het vermeldenswaard dat Santoni'sstreven naar internationale expansie niet alleen een weerspiegeling is van hun zakelijke ambitie, maar ook van hun streven om het merk toegankelijker te maken voor een wereldwijd publiek. Met de nieuwe boetiek in Harrods en de geplande winkels in andere wereldsteden, kan Santoni zijn klantenkring uitbreiden en zijn merk onder de aandacht brengen bij een groter publiek. Bovendien zet het bedrijf ook in op digitale marketing om zijn online aanwezigheid te vergroten en zo meer klanten te bereiken.

 

- Waar heeft Santoni onlangs een nieuwe boetiek geopend? Santoni heeft onlangs een nieuwe boetiek geopend in Harrods in Londen.
- Wat zijn de expansieplannen van Santoni? Santoni is van plan om meer boetieks te openen op vooraanstaande locaties wereldwijd en zijn online aanwezigheid te versterken.
- Wie is de CEO van Santoni? De CEO van Santoni is Giuseppe Santoni.
- In welke andere steden heeft Santoni al vestigingen? Santoni heeft al vestigingen in onder andere Parijs, New York en Tokyo.
- Waarom wil Santoni zijn internationale aanwezigheid versterken? Santoni wil zijn internationale aanwezigheid versterken om een groter publiek te bereiken en tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar online winkelen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Migaloo M5 luxe onderzeeër Superyacht van 2 miljard In de kijker

In de wereld van superjachten is extravagantie bijna een vereiste. Toch overtreft de Migaloo M5 alle verwachtingen met zijn luxueuze ontwerp en de ...