Zoe Saldana s luxe Villa in Beverly Hills Te Koop

Zoe Saldana, een naam die synoniem staat voor succes in de wereld van Hollywood, is vooral bekend door haar rollen in grote filmproducties zoals Avatar , Guardians of the Galaxy en Star Trek . Ze heeft ons meegenomen op avontuurlijke reizen in deze blockbusters en nu biedt ze ons een heel ander soort avontuur aan: een exclusieve blik in haar privéleven. Dit doet ze door haar luxe villa in het hartje van de befaamde Beverly Hills in de verkoop te zetten. Deze stap geeft geïnteresseerden de unieke kans om letterlijk in de voetsporen te treden van een echte ster.

De villa ligt in Coldwater Canyon, een locatie die bekendstaat om zijn exclusiviteit en het is niet verrassend dat het pand een flink prijskaartje draagt; voor $10,995 miljoen kan dit stukje paradijs van jou zijn. Op het moment dat het nieuws over de verkoop van de villa zich verspreidde, werden liefhebbers van luxe onroerend goed onmiddellijk getriggerd. De belangstelling is groot, want we hebben het hier niet zomaar over een woning – we spreken over een imposante villa die ademt in luxe en elegantie.

Oorspronkelijk gebouwd in 1955, herbergt deze residentie met een grondoppervlakte van meer dan 2000 vierkante meter zowel historische charme als moderne vernieuwingen. Gedurende de jaren is het pand meermaals gerenoveerd zonder afbreuk te doen aan de originele uitstraling. Integendeel, bij elke aanpassing is er met precisie en zorg gewerkt om zowel de charme te behouden als het comfort te upgraden naar hedendaagse maatstaven.

Eenmaal binnen in de villa, opent zich een ruimtelijke en lichtovergoten woonkamer die rust en sereniteit uitademt. De centrale open haard draagt bij aan een thuisgevoel en nodigt uit tot gezellige avonden bij het vuur. Door de grote ramen valt het natuurlijke licht rijkelijk naar binnen en ontstaat er een vloeiende verbinding met de buitenwereld.

De keuken vormt het kloppende hart van deze woning; uitgerust met de meest geavanceerde keukenapparatuur en voorzien van twee ruime eilanden, is het een culinair droomgebied. Terwijl je je creatieve kookkunsten inzet, blijf je gemakkelijk in contact met gasten of familie dankzij de open indeling die doorstroomt naar de eetkamer met uitzicht op de prachtige tuin.

Voor degenen die op zoek zijn naar ruimte en comfort, biedt deze villa met vijf slaapkamers en zes badkamers meer dan genoeg mogelijkheden. Elke slaapkamer is een eigen toevluchtsoord, ontworpen voor optimaal comfort en privacy. Voor de thuiswerkers is er een kantoorruimte die de ideale balans biedt tussen werk en ontspanning en wie sportief wil blijven kan gebruik maken van de goed uitgeruste fitnessruimte. De in-house wijnkelder staat garant voor genot voor de fijnproevers en belooft vele avonden van puur plezier.

De pracht van de villa gaat ook buiten haar muren verder. Met een zwembad en spa, een uitnodigende buitenkeuken en een loungegebied is het de perfecte plek om te ontspannen en gasten te entertainen. De omliggende tuin, een oase van groen, biedt een gevoel van privacy en vrede, wat het makkelijk maakt om je af te sluiten van de immer bruisende stad die slechts enkele minuten verwijderd ligt.

Voor Zoe Saldana is de verkoop van de villa niet enkel een vastgoedtransactie; het is een persoonlijke mijlpaal die een nieuw hoofdstuk in haar leven aanduidt. Voor de toekomstige eigenaars biedt het de kans om te leven in een wereld van glamour, luxe en schoonheid. Wie het zich kan veroorloven, krijgt een woning die niet alleen een thuis is, maar een entree tot een exclusieve lifestyle in Beverly Hills waarin luxe en verfijning centraal staan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...