Waldorf Astoria Miami onthult penthouse van 50 miljoen dollar

Waldorf Astoria Residences Miami heeft de onthulling gedaan van een zeer exclusief penthouse dat maar liefst 50 miljoen dollar waard is. Dit nieuws heeft de aandacht getrokken in de wereld van luxe vastgoed en zet een nieuwe standaard voor residentiële pracht in Miami, Florida.

Het penthouse, strategisch gesitueerd in de binnenstad van Miami, biedt een panoramisch uitzicht dat reikt tot aan de schitterende kustlijnen van de Atlantische Oceaan en Biscayne Bay. Deze uitgestrekte residentie, geplaatst op de topverdiepingen van het iconische gebouw, belichaamt de essentie van prestige en ongeëvenaarde luxe. Met een verbijsterende oppervlakte van meer dan 2.000 vierkante meter biedt deze residentie royale leefruimtes die tot de verbeelding spreken.

De Waldorf Astoria Miami is ontworpen door de wereldberoemde architect Carlos Ott en wordt verder ontwikkeld door Property Markets Group (PMG), samen met E11EVEN Partners. Het opvallend gevormde gebouw, dat weldra zal rijzen als één van de hoogste wolkenkrabbers in Miami met een hoogte van ruim 300 meter, vertegenwoordigt een ongekend niveau van elegantie en architectonische finesse. Het gebouw trekt alom de aandacht door zijn unieke ontwerp dat bestaat uit negen glazen kubussen die trapsgewijs op elkaar zijn gestapeld.

De interieurs van de luxe woning zijn haarfijn afgestemd op de verfijnde smaak van degenen die luxe en comfort hoog in het vaandel dragen. Bij het betreden van het penthouse worden bewoners verwelkomd door een indrukwekkende hoge plafond, dat verder wordt verfraaid door uitgekiende verlichtingsoplossingen die het gevoel van ruimte en openheid versterken. De vloer-tot-plafond ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en verbinden naadloos het interieur met de majestueuze buitenomgeving.

Dit bijzondere penthouse omvat vijf slaapkamers, elk met eigen luxueuze badkamers, en een primaire suite die zich uitstrekt over een royale oppervlakte. Daarnaast beschikt het over geavanceerde keukens met apparatuur van topkwaliteit, geschikt voor zowel de professionele chef-kok als voor de hobbykok. Ook is er een speciale thuisbioscoop, een privéfitnessstudio, een bibliotheek en een yoga-studio aanwezig, waarmee het de perfecte oase creëert voor ontspanning en entertainment.

Het penthouse pronkt verder met een uitgestrekte buitenterras inclusief zwembad, jacuzzi en een barbecueruimte. Deze buitenruimte biedt een geweldige plek om te ontspannen en gasten te ontvangen, terwijl men geniet van de adembenemende vergezichten op de omringende stad en wateren.

Eigenaren van dit exclusieve pand hebben ook toegang tot een scala aan vijfsterren hotelvoorzieningen en services verzorgd door Waldorf Astoria Hotels & Resorts. Dit omvat onder andere 24-uurs conciërge, valetparking, roomservice, een spa van wereldklasse, meerdere zwembaden, executive lounges en een gastronomisch restaurant.

Dit penthouse in de Waldorf Astoria Residences Miami is bedoeld voor de meest welgestelde klanten en staat als een toonbeeld van persoonlijke rijkdom en succes. Het vertegenwoordigt niet alleen een huis, maar ook een levensstijl die synoniem staat voor de hoogste standing. De vraag naar deze vorm van elite-woning is aanzienlijk, waarbij veel kopers aangetrokken worden door de reputatie van het merk Waldorf Astoria en de belofte van een buitengewone leefervaring.

De ontwikkelaars zijn trots om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan het beroemde verhaal van de Waldorf Astoria, waarbij ze een monument creëren dat zowel bewondering als verlangen oproept. Terwijl de bouw van Waldorf Astoria Miami vordert, wordt er reikhalzend uitgekeken naar de afronding van dit project dat de skyline van Miami opnieuw zal definiëren met zijn grandeur en magnifieke verschijning.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...