Vintage Bel Air-huis met een Hollywood-pedigree te koop voor € 13,5 miljoen

Een landhuis uit de jaren '40 met een authentiek Hollywood-verleden staat op de markt voor € 13,5 miljoen. Dit door Paul Williams ontworpen herenhuis, daterend uit de jaren '50, biedt een combinatie van weelderige tuinen, een verfijnd interieur en een omgeving die luxe uitstraalt.

Het meest in het oog springende aspect van de villa is de door William Haines ontworpen badkamer. Haines, bekend om zijn succesvolle architecturale bijdragen aan Hollywood, heeft de esthetiek bepaald voor iconen zoals Fred Astaire, Joan Crawford, Cary Grant en Katharine Hepburn.

De residentie pronkt met een weelderige lounge waar gasten kunnen ontspannen met een drankje in de hand. Het eigendom omvat ook een opvallend glazen zwembad, gelegen in de sierlijke tuin.

Elke slaapkamer, vijf in totaal met dubbele bedden, is een toonbeeld van elegantie, versierd met fijn textiel en meubels van topkwaliteit. Een van deze kamers geniet zelfs van een privébalkon dat uitkijkt over de tuin. De keuken is voorzien van de nieuwste apparatuur en gemakken.

Aanvullend biedt het landhuis een wellnessruimte, een bibliotheek en een prachtige lounge. De gang is verfraaid met aantrekkelijke boekenplanken en boven de trap bevindt zich een atrium waar gasten kunnen genieten van de sterrenhemel.

De buitenruimte van het herenhuis is een oase van bloemen en planten, waardoor de tuin een ideale plek is voor meditatie en ontspanning. Een vijver biedt de mogelijkheid tot vissen of een rustgevend tochtje met een roeiboot.

Dit landhuis is met zorg en aandacht gebouwd om een optimale levensstandaard en luxe te garanderen voor potentiële kopers. Het is dan ook niet verrassend dat dit prachtige bezit nu te koop staat voor € 13,5 miljoen, een buitenkans voor liefhebbers van de klassieke Hollywood-stijl om een stukje geschiedenis te verwerven dat de gloriedagen van weleer weerspiegelt.

Deze residentie is niet alleen een huis, maar ook een stukje cultureel erfgoed, een tastbare herinnering aan de grandeur van het oude Hollywood. Het is een architectonisch meesterwerk dat de tand des tijds heeft doorstaan, een plek waar de geest van het gouden tijdperk nog steeds voelbaar is in elke hoek en elke kamer.

De aandacht voor detail is onmiskenbaar, van de zorgvuldig geselecteerde meubels tot de strategisch geplaatste kunstwerken die de muren sieren. De ruimtes zijn ontworpen om zowel intiem als groots te zijn, waardoor het ideaal is voor zowel rustige avonden als voor het entertainen van gasten.

De veiligheid en privacy die het landhuis biedt, zijn ongeëvenaard, een toevluchtsoord weg van de drukte van de stad, terwijl het toch gemakkelijk toegankelijk is vanuit het centrum van Hollywood. Het is een exclusieve enclave die rust en discretie biedt aan degenen die de voorkeur geven aan een leven buiten de schijnwerpers.

De verkoop van dit landhuis vertegenwoordigt meer dan een transactie; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een legendarische geschiedenis, om de levensstijl te erven die ooit was voorbehouden aan de elite van Hollywood. Voor de nieuwe eigenaren ligt de kans klaar om hun eigen verhalen te weven in het rijke weefsel van dit historische huis.

Met zijn rijke verleden en tijdloze elegantie is dit landhuis een zeldzame vondst, een investering die zowel emotionele als materiële voldoening belooft. Het wacht op iemand die de waarde ervan herkent en de toekomst wil omarmen zonder de echo'svan het verleden te vergeten.

In conclusie, dit landhuis in Bel Air is niet slechts een residentie, maar een monument van culturele en architecturale betekenis, een juweel in de kroon van Hollywood'serfgoed. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige ontwerp en exclusieve voorzieningen, biedt het een ongeëvenaarde kans voor de kenner die de luxe van het verleden wil combineren met het comfort van het heden. Dit pand staat klaar om zijn volgende hoofdstuk te beginnen met een bewoner die de diepte van zijn verhaal waardeert en de schoonheid van zijn toekomst ziet. Voor de prijs van € 13,5 miljoen is het meer dan een huis; het is een levenslange investering in schoonheid, rust en geschiedenis.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...