Uniek Glashuis in Londen nu te koop - een meesterwerk van White Cube Design

Ontwerperarchitecten van het wereldberoemde bureau White Cube hebben iets unieks gecreëerd in de vorm van een glazen huis, gelegen in de chique wijk Notting Hill in Londen. Dit architecturale juweeltje, met een oppervlakte van 7.000 vierkante voet, verbaast en inspireert met zijn modernistische ontwerp en uitzonderlijke aandacht voor detail.

Het huis is op een prachtige manier omgeven door groen, wat een sterke verbinding met de natuur creëert. De landschappelijke tuinen, die het huis omringen, zijn een naadloze mix van natuurlijke schoonheid en stedelijke flair. Ze zijn ontworpen om een rustige en serene sfeer te creëren, terwijl het huis wordt getransformeerd tot een kunstwerk dat perfect in het landschap past.

Binnenin is dit prachtige architecturale meesterwerk een visueel feest, waarbij het gebruik van glas de ruimtes met overvloedig natuurlijk licht overspoelt. De open woongedeelten bevatten een galerijachtige ruimte waar de bewoner kan genieten van een bijna 360-graden panoramisch uitzicht over de tuinen en de stad daarbuiten.

De woning biedt naast de vijf slaapkamers en vier badkamers, een bioscoopruimte, een studieruimte, een wijnkelder en verschillende buitenruimtes. Wat dit huis echt bijzonder maakt, zijn echter de extra details. Van de zorgvuldig gekozen materialen tot de speelse interactie tussen binnen en buiten, alles in deze woning was ontworpen met het oog op luxe en comfort.

Hier volgt een meer gedetailleerde analyse van dit glazen huis:

De ruimtes zijn intelligent ontworpen om een harmonieuze balans te creëren tussen het binnen- en buitenleven. De architecten hebben glas gebruikt als hoofdelement om een gevoel van eenheid en continuïteit met de buitenwereld te creëren. Dit is duidelijk te zien aan de grote glazen wanden die het mogelijk maken om vanuit elke hoek van het huis uit te kijken op het omringende landschap.

Bovendien hebben de architecten ook bewust voor duurzaam ontwerp gekozen. De groene daken en de installatie van zonnepanelen tonen de toewijding van de architecten aan ecologische initiatieven. Daarnaast zijn er ook slimme technologieën geïmplementeerd, zoals een geavanceerd beveiligingssysteem en een home-automatiseringssysteem.

Wat betreft de afwerking, deze straalt kwaliteit en luxe uit. Het interieur is voorzien van eersteklas armaturen en fittingen, waaronder topmerken zoals Boffi, Gaggenau en Lutron.

Het huis biedt een perfecte mix van privacy en toegankelijkheid. Hoewel het zich in een rustige en vredige omgeving bevindt, is het slechts op korte afstand van de bruisende straten van Notting Hill.

Dit bijzondere glazen huis, ontworpen door White Cube, wordt momenteel aangeboden voor verkoop.

En voor degenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van het pand, het was oorspronkelijk een Victoriaans bakstenen gebouw dat volledig is getransformeerd tot dit moderne glazen huis. De verbouwing duurde vier jaar en het resultaat is een spectaculair voorbeeld van moderne architectuur.

Het is dus duidelijk dat niet alleen de locatie en het unieke design dit pand zo speciaal maken. De bewuste keuze om duurzame materialen en technologieën te gebruiken, evenals het vermogen om binnen- en buitenruimtes harmonieus te integreren, creëren een verblijf dat zowel esthetisch als functioneel aantrekkelijk is.

Het promoten van een duurzame levensstijl en het bieden van luxe comfort zijn elementen die steeds meer op prijs worden gesteld door huidige huiseigenaren. Dit huis, een creatie van White Cube, is een prachtig voorbeeld van hoe deze twee ideeën kunnen worden gecombineerd in een unieke en stijlvolle leefruimte.

 

• Waaruit bestaat het interieur van dit glazen huis? Het interieur bevat vijf slaapkamers, vier badkamers, een bioscoopruimte, een studieruimte, een wijnkelder en verschillende buitenruimtes.
• Wat is de locatie van dit glazen huis? Het glazen huis bevindt zich in de prestigieuze wijk Notting Hill in Londen.
• Wie zijn de ontwerpers van dit glazen huis? Het huis is ontworpen door het wereldberoemde designbureau White Cube.
• Welke duurzame functies heeft dit huis? Het huis beschikt over groene daken en zonnepanelen en maakt gebruik van slimme technologieën, zoals een geavanceerd beveiligingssysteem en home-automatiseringssysteem.
• Wat was het huis oorspronkelijk voor de verbouwing? Het was oorspronkelijk een Victoriaans bakstenen gebouw voordat het werd getransformeerd tot een glazen huis.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...