Uitzonderlijk zeldzame Park Lane herenhuis met recordbrekend potentieel op de markt voor € 42,5 miljoen

Een indrukwekkend en uitzonderlijk zeldzaam herenhuis aan Park Lane is nu beschikbaar in de vastgoedmarkt. Het elegante pand, dat maar liefst € 42,5 miljoen gaat kosten, heeft het potentieel om records te breken met zijn unieke kenmerken en prominente locatie.

Park Lane is wereldberoemd om zijn luxueuze en prestigieuze eigendommen. De zeldzaamheid van een pand dat beschikbaar komt in dit gebied is al opwindend op zich, maar wat dit herenhuis nog aantrekkelijker maakt, is zijn unieke ontwerp en kenmerken. Met zeven verdiepingen, negen slaapkamers, een privézwembad, fitnessruimte, thuisbioscoop en ondergrondse parkeergarage, is het pand uitgerust om een luxueus en comfortabel leven te bieden.

Gelegen in Mayfair, een van de meest begeerde wijken van Londen, heeft dit herenhuis een onovertroffen uitzicht op het iconische Hyde Park. Daarnaast profiteert het van de nabijheid van enkele van de beste winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden van de stad. Dit, in combinatie met de privacy en veiligheid die de woning biedt, maakt het tot een van de meest begeerde stukjes onroerend goed in de stad.

Hoewel de prijs van € 42,5 miljoen aan de hoge kant lijkt, heeft dit herenhuis het potentieel om records te breken voor residentieel vastgoed in dit deel van Londen. De combinatie van zijn gewilde locatie, de omvang en luxe van het pand, evenals de schaarste aan vergelijkbare eigendommen op de markt, maakt dit een uitstekende investering met aanzienlijk groeipotentieel.

Bijkomend, het uitzonderlijke herenhuis is verdeeld over zeven verdiepingen, die allemaal bereikbaar zijn via een centrale lift en trap. Het biedt een gevarieerde mix aan woonruimtes, waaronder verschillende ontvangstruimtes, keukens, eetzalen en zelfs personeelsverblijven.

Bovenaan bevindt zich een indrukwekkende master suite, compleet met kleedkamers, een eigen badkamer en toegang tot een privébalkon dat uitkijkt over het park. Op andere verdiepingen bevinden zich nog acht slaapkamers, elk met eigen badkamers en uiteenlopende uitzichten op de stad of het park.

In totaal bedraagt de totale interne oppervlakte van het eigendom ruim 15.000 vierkante voet, wat zorgt voor een groot aantal mogelijkheden voor personalisatie en renovatie. Gezien de huidige trend van luxe vastgoedrenovaties in Londen, zou het herenhuis ook kunnen profiteren van een grondige update om de waarde nog verder te verhogen.

Dit uitzonderlijk zeldzame herenhuis aan Park Lane is een kans die maar eens in de zoveel tijd voorbij komt. Met zijn unieke kenmerken, prestigieuze locatie en recordbrekend potentieel, is dit een onmiskenbare kans voor potentiële kopers die op zoek zijn naar iets heel bijzonders.

 

- Hoeveel slaapkamers heeft het herenhuis aan Park Lane? Het herenhuis heeft negen slaapkamers.
- Wat zijn enkele van de unieke kenmerken van de woning? De woning heeft een privézwembad, fitnessruimte, thuisbioscoop en ondergrondse parkeergarage.
- Waar is het pand gelegen? Het pand ligt in Mayfair, met uitzicht op Hyde Park.
- Hoeveel zou dit herenhuis potentieel kunnen breken in termen van vastgoedrecords? Hoewel het niet gespecificeerd is, heeft de combinatie van de gewilde locatie, de omvang en luxe van het pand en het gebrek aan vergelijkbare eigendommen op de markt, het potentieel om records te breken voor residentieel vastgoed in dit deel van Londen.
- Wat maakt dit herenhuis aan Park Lane zo aantrekkelijk voor kopers? Gezien de zeldzaamheid van beschikbare panden in dit gebied, samen met de unieke eigenschappen van de woning, zoals zijn omvang, luxe voorzieningen, en nabijheid van topwinkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden, maakt dit pand bijzonder aantrekkelijk voor potentiële kopers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...