Marc Bells Star Trek-thema Bell-Estate - een Sci-Fi Paradijs te koop in Boca Raton

In de wereld van onroerend goed vinden we vaak luxe villa's en herenhuizen, maar zelden stuiten we op een pand dat zo uniek is als het voormalige landgoed van Marc Bell, een succesvolle ondernemer en investeerder die zijn sporen verdiend heeft als CEO van FriendFinder Networks. Dit bijzondere landgoed ligt in Boca Raton, Florida en biedt meer dan alleen een weelderige levensstijl; het is een droom voor elke sciencefictionliefhebber. Nu staat dit sci-fi paradijs te koop, en voor de juiste prijs kan het van u zijn.

Laten we beginnen bij de kern van deze opmerkelijke woning: een thuisbioscoop die geen gewone kijkervaring biedt. Stap de bioscoop binnen en je waant je op de brug van de USS Enterprise, het legendarische ruimteschip uit Star Trek. Met oog voor detail is deze ruimte nauwgezet nagebouwd, en zelfs de deuren maken het iconische woosh -geluid zoals in de serie, dankzij een state-of-the-art geluidssysteem dat is geïnstalleerd. Dit is niet zomaar een kamer; het is een hommage aan een van de meest invloedrijke tv-series in de geschiedenis van sciencefiction.

Maar het houdt hier niet op. Het huis eert ook een andere hoeksteen van de sci-fi gemeenschap: Star Wars. Verspreid over het huis vind je verschillende memorabilia die je naar een galaxy far, far away transporteren. Tijdens een virtuele tour is het raadzaam om je ogen open te houden – misschien spot je wel Master Yoda in een verborgen hoekje.

Entertainment is duidelijk de rode draad doorheen dit landgoed. Naast de spectaculaire bioscoop beschikt het huis ook over een speelkamer vol met spelletjes die iedereen kan bekoren. Van klassieke flipperkasten tot tafelvoetbal, airhockey en een biljarttafel – liefhebbers van amusement zullen zich hier geen moment vervelen. Voor de gamers is er zelfs een videogamekamer, compleet ingericht in de stijl van Call of Duty, een van de populairste games ter wereld.

Het Bell-Estate gaat echter over meer dan alleen uitgebreid entertainment. Met meer dan 2500 vierkante meter aan leefruimte, 8 slaapkamers en maar liefst 18 badkamers is het een toonbeeld van luxe en comfort. De buitenruimte is net zo indrukwekkend met een aantrekkelijk buitenzwembad en een basketbalveld waar u kunt ontspannen of sporten in de warme Florida zon.

Voor wie interesse heeft om deze uitzonderlijke residentie te bezitten, het prijskaartje is aanzienlijk – 35 miljoen dollar. Maar wat je krijgt is niet enkel een huis; het is een ervaring, een levensstijl, een privéretreat waar elke dag een avontuur is voor de sci-fi kenner.

En wie is de man achter dit wonderlijke woonconcept? Marc Bell is een figuur die zijn invloed over verschillende sectoren heeft verspreid. Opgegroeid in New York en van start gegaan in de financiële wereld, co-founded hij Globix Corporation. Als CEO van FriendFinder Networks breidde hij het bedrijf uit tot een gigant in online dating en sociale media. In het theater heeft hij eveneens zijn stempel gedrukt met producties die meerdere Tony Awards in de wacht sleepten.

Met zijn Bell-Estate heeft Marc Bell veel meer gecreëerd dan een woning; hij heeft een cultureel monument neergezet, een viering van twee van de meest geliefde sciencefiction universums die fans over de hele wereld hebben betoverd. Voor Bell is dit het perfecte samenspel tussen zijn passie voor entertainment en een luxueuze levensstijl.

Terwijl het Bell-Estate op zoek is naar een nieuwe eigenaar, blijft Marc Bell actief als managing partner van Marc Bell Capital en laat hij zijn invloed gelden in zowel zakelijke als creatieve kringen. Het landgoed staat symbool voor de veelzijdigheid en het succes van zijn carrière, en biedt een uniek glimp in de wereld van iemand wiens liefde voor verbeeldingskracht en innovatie geen grenzen kent. Wie klaar is om de sleutels van dit Sci-Fi Paradijs over te nemen, stapt een wereld binnen die even fantasierijk als luxueus is.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...