Marc Bells Star Trek-thema Bell-Estate: een Sci-Fi Paradijs te koop in Boca Raton

Het voormalige landgoed van Marc Bell, ooit CEO van FriendFinder, schittert nu op de vastgoedmarkt en belooft een unieke ervaring die elke sci-fi fan in vervoering zal brengen. Dit uitzonderlijke herenhuis in Boca Raton, Florida, gaat verder dan de gewone luxe die je zou verwachten van een high-end woning en biedt enkele opvallende extra's.

De meest indrukwekkende feature? Een thuisbioscoop ontworpen als een nauwgezet nagebouwde versie van de brug van de USS Enterprise, een icoon uit Star Trek. Bezoekers kunnen het beroemde 'woosh'-geluid horen wanneer de deuren van het fictieve ruimteschip opengaan, dankzij een geavanceerd geluidssysteem.

Star Trek is echter niet het enige thema dat dit magnifieke herenhuis viert. Fans van Star Wars zullen zich ook thuis voelen, met diverse Star Wars-memorabilia verspreid over het huis. Zorg ervoor dat je op zoek gaat naar Master Yoda bij een virtuele tour!

Het huis biedt ook een overvloed aan entertainment-opties. Een speelkamer bevat elke game die je maar kunt wensen, van flipperkasten tot tafelvoetbal, airhockey en biljart. Bovendien is er een videogamekamer, ingericht in het thema van de populaire game Call of Duty.

Wat betreft de meer traditionele aspecten van dit luxueuze herenhuis, het heeft meer dan 2500 vierkante meter aan leefruimte. Het omvat 8 slaapkamers en 18 badkamers. Buitenactiviteiten zijn ook goed verzorgd met een buitenzwembad en een basketbalveld.

Als je erover denkt om deze sci-fi droom te bezitten, bereid je dan voor op een prijskaartje van $35 miljoen. Het Star Trek-thema Bell-Estate van Marc Bell biedt echt een uniek en opwindend woonconcept voor elke sci-fi liefhebber.

Over Marc Bell

Marc Bell is een succesvolle ondernemer en investeerder, bekend om zijn rol als CEO van FriendFinder Networks, een bedrijf dat zich specialiseert in online datingwebsites. Naast zijn succes in de technologie- en internetsector, heeft Bell ook indruk gemaakt in de theater- en entertainmentindustrie, onder meer als producent van meerdere Broadway-shows.

Bell werd geboren en getogen in New York en begon zijn carrière in de financiële sector. Hij was mede-oprichter van Globix Corporation, een bedrijf dat internetinfrastructuurdiensten aanbood, en speelde een belangrijke rol in de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

In 2004 werd Bell de CEO van FriendFinder Networks, waar hij een cruciale rol speelde bij het uitbreiden van het netwerk van online dating- en sociale mediawebsites. Onder zijn leiding groeide het bedrijf aanzienlijk, met miljoenen gebruikers wereldwijd.

Naast zijn werk in de tech-sector, heeft Bell ook succes behaald in de wereld van het theater. Hij heeft meerdere Tony Awards gewonnen als producent van Broadway-shows zoals "Jersey Boys" en "August: Osage County".

Bell's liefde voor entertainment strekt zich ook uit tot zijn persoonlijke leven, zoals blijkt uit zijn voormalige landgoed in Boca Raton, Florida, bekend als het Bell-Estate.

Tegenwoordig is Bell managing partner van Marc Bell Capital, een private equity-investeringsfirma gevestigd in Florida. Hij blijft een actieve speler in zowel de zakelijke wereld als in de wereld van entertainment en filantropie.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...