Ontdek divers vastgoed in Sint-Niklaas

In de stad Sint-Niklaas in het hart van Vlaanderen schuilt een diversiteit aan types vastgoed die elk hun unieke charmes en opportuniteiten in de weegschaal leggen. Van appartementen tot villa’s, van penthouses tot historische gebouwen: Sint-Niklaas heeft het allemaal te bieden. Elk type vastgoed brengt zijn eigen bijzonderheden met zich mee, wat leidt tot een boeiend palet aan vastgoedkeuzes.

In de Grote Heimelinckstraat 29 treft men een charmante villa met een vraagprijs rond 1,7 miljoen euro. Omringd door natuurpracht biedt dit ruime pand vijf slaap- en twee badkamers, en is voorzien van een grote tuin met zwembad. De villa ademt een landelijke charme uit, met behoud van hedendaagse luxe en comfort.

Een andere opvallende verschijning is het historische gebouw op de Parklaan 36. Met een prijs van iets meer dan 1 miljoen euro, schittert deze woning in Beaux-Arts stijl met haar unieke architecturale elementen. Het gebouw, dat dienst deed als voormalig gerechtsgebouw, omvat momenteel verschillende kantoorruimtes en vergaderzalen, maar kan moeiteloos getransformeerd worden tot een luxueus stadspand.

Wie het graag wat moderner en strakker heeft, zal zijn hart sneller voelen slaan voor een stijlvol penthouse in de Lodewijk De Meesterstraat 56. Het pand met een prijskaartje van bijna 1,1 miljoen euro biedt drie slaapkamers en is ontworpen met oog voor detail en comfort. De ruime terrassen en grote raampartijen zorgen voor een adembenemend uitzicht over de stad.

Aan het Koningin Fabiolapark bevindt zich daarnaast nog een indrukwekkende flat die te koop staat voor net geen 1 miljoen euro. Dit moderne appartement telt drie slaapkamers en twee badkamers en pronkt met een volledig uitgeruste keuken en groot terras dat uitkijkt over het park.

Daarnaast is er ook nog het bijzondere loftappartement gelegen aan de Parkstraat 75. Dit pand met een vraagprijs van om en bij 1 miljoen euro, charmeert met zijn industriële look en open indeling. Het toont perfect hoe oude fabrieksgebouwen omgetoverd kunnen worden tot exclusieve woonruimtes.

De afgelopen jaren heeft het vastgoed in Sint-Niklaas een sterke groei gekend en nog steeds lijkt er geen einde te komen aan de stijgende trend van de gemiddelde vastgoedprijzen. Dit is mede te danken aan de populaire wijken zoals Nieuwkerken-Waas en Sinaai, waar men kan genieten van landelijke rust op slechts enkele minuten van het bruisende stadscentrum.

De levensstijl en gemeenschap in Sint-Niklaas zijn even divers als het vastgoed. In de stad kan men genieten van een mix van stedelijke levendigheid met tal van winkels, horecazaken en culturele evenementen, gecombineerd met de groene oases van rust die verspreid liggen over de stad.

In Sint-Niklaas is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een modern penthouse met uitzicht over de stad, een charmante villa omgeven door natuur of een historisch pand met een uniek verhaal: in Sint-Niklaas vind je het allemaal.

 

- Ontdek Divers Vastgoed in Sint-Niklaas: Appartementen, Villa'sen Historische Gebouwen
- Ontdek de veelzijdigheid van het vastgoed in Sint-Niklaas, variërend van moderne penthouses tot historische gebouwen en charmante villa's omgeven door natuur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...