Ontdek La Dune Estate - luxe wonen aan het strand

In de schitterende omgeving van Sagaponack, in de Hamptons, staat een adembenemend toevluchtsoord genaamd La Dune Estate. Dit architectonische hoogstandje, dat bekend staat om zijn grote luxe en onberispelijke design, vertegenwoordigt de ultieme strandervaring. La Dune Estate is ontworpen met het oog op een naadloze integratie van binnen- en buitenleven, waardoor bewoners kunnen genieten van het beste dat een leven aan de kust te bieden heeft.

Het hoofdhuis, een ware ode aan verfijning en comfort, is ruimtelijk opgesteld en bestaat uit twee vleugels. De eerste vleugel bevat de leefruimten, terwijl de tweede is gewijd aan de slaapvertrekken. Deze indeling zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen de openbare en privégedeeltes van het huis, wat bijdraagt aan het gevoel van rust en privacy.

De interieurs van het huis zijn een voorbeeld van modern design, waarbij er gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen en neutrale kleuren om een kalmerende atmosfeer te creëren. De ruime woonkamer is voorzien van grote ramen die uitkijken op de tuin en de oceaan, en biedt daardoor een serene plek om te ontspannen. In de keuken vinden we hoogwaardige apparatuur en een groot eiland, perfect voor zowel alledaagse maaltijden als voor het entertainen van gasten.

Het pand beschikt over meerdere master suites, elk met een eigen badkamer en kleedruimte. Deze suites zijn ontworpen om de bewoners een luxe en comfortabele plek te bieden waar ze zich terug kunnen trekken en ontspannen. Naast de master suites zijn er nog extra slaapkamers die plaats bieden aan familie en vrienden.

Buiten het hoofdhuis bevinden zich twee gastenverblijven, elk met eigen voorzieningen. Deze afzonderlijke accommodaties zijn ideaal voor het herbergen van gasten, waardoor ze hun eigen ruimte hebben en toch dicht bij de hoofdwoning verblijven. Het landgoed biedt ook een scala aan recreatiemogelijkheden. Zo is er een volledig uitgeruste fitnessruimte, waar bewoners hun dagelijkse workout kunnen doen zonder het terrein te hoeven verlaten.

Een van de meest opvallende kenmerken van La Dune Estate zijn de uitgestrekte aangelegde tuinen. De zorgvuldig samengestelde buitenruimtes bieden volop gelegenheid om te genieten van de frisse lucht en de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Er zijn diverse terrassen en zithoeken waar men kan relaxen, evenals een buitenkeuken en dining area voor maaltijden in de open lucht.

Wat betreft zwemmogelijkheden, biedt het landgoed niet één, maar twee zwembaden. Het hoofdzwembad ligt in de tuin en is omringd door ligstoelen, terwijl het tweede zwembad zich aan de zijkant van het huis bevindt, wat zorgt voor meer privacy. Beide zwembaden zijn ontworpen om te passen bij de esthetiek van het landgoed en zijn de ideale plekken voor verfrissing en ontspanning op hete zomerdagen.

Voor diegenen die houden van golf, heeft La Dune Estate zelfs een putting green. Dit persoonlijke golfterrein laat bewoners toe hun golfvaardigheden te verbeteren in de rust van hun eigen domein. Naast de putting green is er een tennisbaan voor de sportievelingen, waarmee La Dune Estate echt alles biedt wat men zich kan wensen voor actief en plezierig buitenleven.

De directe omgeving van het landgoed is net zo indrukwekkend als het huis zelf. Gesitueerd aan een van de meest prestigieuze stranden van de regio, kunnen bewoners genieten van privétoegang tot het strand en de oceaan. Dit privilege biedt de ideale setting voor lange strandwandelingen of luie dagen doorbrengen op het zand met het geluid van kabbelende golven op de achtergrond.

Veiligheid staat ook hoog in het vaandel bij La Dune Estate. Het gehele eigendom is voorzien van een geavanceerd beveiligingssysteem. Dit geeft bewoners gemoedsrust, wetende dat ze zich in een veilige en beschermde omgeving bevinden.

La Dune Estate is niet zomaar een huis; het is een ervaring van verfijning en luxe die zelden wordt geëvenaard. Of het nu gaat om de prachtig ontworpen ruimtes, het uitgebreide scala aan voorzieningen, of de exclusieve locatie aan het strand, het landgoed overstijgt de standaard van een traditionele woning. Voor degenen die op zoek zijn naar een uniek en luxueus thuis, biedt La Dune Estate een onovertreffelijke combinatie van stijl, comfort en schoonheid.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...