Moderne bergresidentie te koop in Telluride - Colorado

In het hart van de Rocky Mountains, omarmd door de betoverende wildernis van Colorado, staat een moderne residentie te koop die de belichaming is van rust en weelde. Deze uitgebreide verblijfplaats biedt een unieke combinatie van privacy, exclusiviteit en natuurlijke schoonheid. Gelegen nabij het gerenommeerde skioord Telluride, verrijkt deze architectonische parel het adembenemende landschap.

De woning, die recentelijk op de markt is verschenen, vertegenwoordigt meer dan zomaar een huis; het is een toevluchtsoord voor levensgenieters die luxe en avontuur willen combineren. Met zijn indrukwekkende grondoppervlakte die zich uitstrekt over maar liefst 35 acres, biedt dit landgoed ruim plaats aan alle activiteiten en faciliteiten die de veeleisende bewoner maar kan wensen.

Het hoofdhuis van het complex is niets minder dan een staaltje van verfijnd architecturaal design. Met een overvloed aan ruimte - meer dan 10.000 vierkante voet aan woonoppervlak - geeft het interieur een gevoel van openheid dat slechts geëvenaard wordt door het uitgestrekte uitzicht op het omliggende landschap. Het woning beschikt over zeven slaapkamers en acht volledige badkamers, samen met twee halve badkamers, wat een ruime accommodatie biedt voor zowel gezinnen als gasten.

Elk detail van de woning is zorgvuldig ontworpen om comfort en elegantie uit te stralen. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en passen binnen de natuurlijke esthetiek van het gebied. Grote ramen laten het natuurlijke licht gul binnenstromen en zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

De master suite, het pronkstuk van het huis, biedt een oase van rust met adembenemende uitzichten vanuit elk raam. De ensuite badkamer en inloopkast zijn ontworpen met een onberispelijk gevoel voor stijl en functionaliteit.

Op het terrein bevinden zich meerdere bijgebouwen die meer ruimte en faciliteiten toevoegen aan de al rijke lijst met voorzieningen. Dit omvat een gastenverblijf, een fitnessruimte, en een garage voor drie auto's, waardoor er voor elk doel en elke hobby wel een plekje is.

Wat deze residentie echter echt onderscheidt, zijn de externe kenmerken die de eigenaar naar een wereld van entertainment en recreatie brengen. Een uitgebreide patio met een vuurplaats staat garant voor gezellige avonden onder de sterren, terwijl een outdoor spa de perfecte setting is voor ontspanning na een dag skiën of wandelen in de bergen.

De locatie van het residentie is ongeëvenaard, genesteld tussen de dennen en sparren en toch slechts een klein eindje rijden van het centrum van Telluride. Dit geeft bewoners en gasten toegang tot een rijkdom aan lokale voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en culturele evenementen. Het nabijgelegen skigebied biedt wereldklasse pistes voor ski- en snowboardliefhebbers, terwijl de zomermaanden ruimte bieden voor wandelen, mountainbiken en festivals.

Deze woning is niet alleen een lust voor het oog maar ook een slimme investering, gezien de populariteit van Telluride als vakantiebestemming en de toenemende vraag naar luxe eigendommen in dit gebied. De potentie voor huurinkomsten, gecombineerd met de waardevermeerdering van onroerend goed in de regio, maken deze bergresidentie een begeerlijk eigendom voor de weloverwogen koper.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een ultieme levensstijl van comfort, privacy en schoonheid, representeert dit pand een zeldzame gelegenheid. Het combineert de rust van een afgelegen bergretreat met de faciliteiten en bereikbaarheid van een luxueuze hedendaagse thuisbasis. Een bezichtiging is een must om de ware grandeur en potentie van deze exceptionele bergresidentie te begrijpen.

Een van de opvallendste extra'svan dit landgoed is het geavanceerde domoticasysteem. Met de modernste technologie kunnen bewoners met één druk op de knop verschillende aspecten van het huis bedienen, waaronder verwarming, verlichting en beveiliging, wat zorgt voor optimaal comfort en gemak.

Naast de high-tech snufjes is de woning ook eco-vriendelijk ontworpen, met duurzame energie-oplossingen zoals zonnepanelen en geothermische verwarmings- en koelsystemen. Deze milieubewuste benadering verminderd niet alleen de ecologische voetafdruk van het landgoed, maar levert ook aanzienlijke besparing op in energiekosten.

Voor de wijnliefhebbers is er een indrukwekkende wijnkelder die de perfecte temperatuur en vochtigheid behoudt voor een uitgebreide collectie van wijnen. Deze kelder draagt bij aan de luxe ervaring die het huis biedt en is een ideale plek voor het houden van proeverijen of het simpelweg genieten van een glas wijn na een lange dag.

De nabijheid van het huis tot de Telluride Regional Airport maakt het bovendien makkelijk bereikbaar voor internationale bezoekers of bewoners die veel reizen. De luchthaven biedt privévluchten en heeft ook verbindingen met grotere vliegvelden, wat de bereikbaarheid van het landgoed verhoogt.

Ten slotte, de toekomstige eigenaar van dit majestueuze landgoed zal ook deel uitmaken van een hechte gemeenschap die bekend staat om haar hartelijke gastvrijheid en sociaal engagement. Evenementen zoals het beroemde Telluride Film Festival en het Bluegrass Festival trekken bezoekers van over de hele wereld en creëren een levendige en cultureel rijke omgeving die zeldzaam is in dergelijke afgelegen locaties.

Dit alles maakt het landgoed niet alleen een huis, maar een complete lifestyle die wacht om omarmd te worden door hen die waarde hechten aan de fijnere dingen in het leven.

 

- Hoeveel slaapkamers en badkamers heeft het hoofdhuis in het landgoed in Telluride? Het hoofdhuis heeft zeven slaapkamers en acht volledige badkamers, samen met twee halve badkamers.
- Welke extra voorzieningen zijn er buiten het hoofdhuis op het landgoed? Naast het hoofdhuis is er een gastenverblijf, een fitnessruimte en een garage voor drie auto's.
- Wat maakt de locatie van de woning in Telluride zo aantrekkelijk? De locatie is aantrekkelijk vanwege de nabijheid van het skigebied, de toegang tot lokale voorzieningen zoals winkels en restaurants, en culturele evenementen zoals festivals.
- Welke duurzame energie-oplossingen zijn opgenomen in het ontwerp van het huis? Het huis heeft zonnepanelen en geothermische verwarmings- en koelsystemen.
- Welk type evenementen draagt bij aan de levendige en cultureel rijke omgeving van Telluride? Het Telluride Film Festival en het Bluegrass Festival dragen bij aan de levendige en cultureel rijke omgeving van Telluride.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...