Maurice Schuurmans vraagt 4 miljoen voor Brabants paleis

In de lommerrijke omgeving van Teteringen, weggeborgen achter een prachtige verzameling loofbomen en ver verwijderd van het geraas van de Oosterhoutseweg, schuilt een wel heel bijzondere witte villa. Verscholen in het groen lijkt het bijna op een sprookje dat tot leven is gewekt, een droom die voor de huidige eigenaar werkelijkheid werd. Het is een plek waar luxe en natuur samenkomen, een residentie die niet misstaat in de verhalen van koningen en koninginnen.

Deze prachtige woning is niet zomaar een huis; het is een paleis in de ware zin van het woord, en de man die het zijn thuis mocht noemen, is niemand minder dan Maurice Schuurmans. Een serie-ondernemer met een sterk zakelijk instinct, gepaard met een zwak voor schoonheid en verfijning. Als kleine jongen droomde hij al van een leven in dit huis, en in 2014 werd deze droom werkelijkheid toen hij samen met zijn gezin de sleutels in ontvangst mocht nemen.

Het huis, dat nu te koop staat voor een bedrag van maar liefst 4 miljoen euro, vertegenwoordigt meer dan alleen materiële waarde. Het is een testament van Maurice'slevenswerk en succes. Maar zoals het vaak gaat, heeft ook dit verhaal een hoofdstuk dat afgesloten wordt. De villa is simpelweg te ruim bevonden voor het gezin, nu Maurice zijn zakelijke activiteiten naar een andere locatie heeft verplaatst. Zijn persoonlijke ervaringen met het huis geven een extra laag aan de verkoopadvertentie, waardoor potentiële kopers niet alleen een woning maar ook een stukje geschiedenis kunnen aanschaffen.

Wie Teteringen niet kent, zal snel ontdekken dat het een charmant dorp is, strategisch gelegen tussen Breda en Oosterhout in de provincie Noord-Brabant. Het is een plek waar rust en natuur hand in hand gaan met de nabijheid van stedelijke faciliteiten. Maurice Schuurmans heeft hier met zijn ondernemersgeest en visie vorm gegeven aan zijn bedrijf RevitalTrax. Dit bedrijf, gestart in 2019, biedt een premium lijn van schoonheidsverzorgingsproducten voor mannen en vrouwen, gekenmerkt door hun unieke en doeltreffende samenstellingen.

Dit Brabantse paleis is meer dan een huis; het is een symbool van Maurice'scarrière en biedt exclusiviteit en privacy voor de toekomstige bewoner. Met een imposante uitstraling en een rijke persoonlijke historie maakt het dit een niet te missen kans voor de liefhebber van luxe en comfort.

De villa is ontworpen met een oog op detail en is gebouwd om harmonie te creëren tussen binnen- en buitenshuis. Elke ruimte ademt comfort uit; van de uitgestrekte woonvertrekken tot de moderne keuken en luxe badkamers. De prachtig aangelegde tuin completeert het geheel met terrassen en een buitenzwembad, waar men kan ontspannen en genieten van het goede leven.

Voor hen die houden van recreatie; Teteringen en omgeving biedt volop mogelijkheden. Denk aan de diverse wandel- en fietsroutes, golfbanen en natuurparken die deze streek rijk is. Daarnaast zijn steden als Breda en Oosterhout binnen handbereik, voor wie cultuur en levendigheid zoekt.

Kortom, de imposante villa in Teteringen is een unieke kans, een plaats waar verleden en toekomst elkaar ontmoeten. Gelegen in een oase van rust en groen, maar met alle gemakken van de moderne maatschappij dichtbij, biedt het huis het beste van beide werelden: een exclusieve lifestyle in een luxueuze setting. Deze witte villa is ready voor het volgende hoofdstuk, voor de nieuwe eigenaar die net als Maurice Schuurmans, droomt van wonen in een echt paleis.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...