Manhattan Townhouse te koop voor 38 miljoen dollar

In het hart van het bruisende New York City ligt een prachtig herenhuis dat nu voor een opmerkelijke prijs van 38 miljoen dollar op de markt is gekomen. Dit stijlvolle pand, gelegen in de prestigieuze wijk Manhattan, biedt een zeldzame combinatie van ruimte, luxe en privacy in een van de meest gewilde steden ter wereld.

Het riante huis is niet alleen indrukwekkend vanwege zijn omvang, maar ook door de doordachte architectuur en het verfijnde interieurontwerp. De bewoners zullen genieten van uitgebreide voorzieningen die je normaal gesproken in een vijfsterrenresort zou verwachten. Het betreft hier een ware vertoning van klasse en grandeur die perfect past bij de upper echelons van de vastgoedmarkt in New York City.

Gesitueerd op een gewilde locatie, is het townhouse ontworpen met zowel esthetiek als functionaliteit in gedachte. Het biedt meer dan genoeg ruimte met meerdere woonlagen en een overvloed aan kamers die elk een eigen unieke sfeer uitstralen. Dit zorgt voor een ideale omgeving voor zowel het ontvangen van gasten als voor persoonlijke ontspanning.

Een van de meest opvallende kenmerken van het townhouse is de grote, uitgestrekte leefruimte die perfect is voor sociale evenementen of rustige avonden thuis. De hoge plafonds en grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen en benadrukken de ruimtelijkheid van de woning. De aandacht voor detail is duidelijk te zien in de keuze van hoogwaardige materialen en de afwerking van elke kamer, wat bijdraagt aan een algemeen gevoel van luxe en comfort.

De keuken van het huis is een droom voor iedere culinaire liefhebber. Voorzien van de nieuwste apparatuur en gedecoreerd met chic design, is het een ideale plaats om maaltijden te bereiden voor feesten of intieme diners. De eetruimtes zijn zowel geschikt voor grote groepen als knus genoeg voor een romantisch diner voor twee.

De slaapkamers zijn een toevluchtsoord van rust en sereniteit, met elk hun eigen badkamer en ruime kleedruimtes. Hier kunnen bewoners zich terugtrekken en genieten van de rustige ambiance die zo kenmerkend is voor dit soort elite eigendommen. De master suite is bijzonder indrukwekkend en biedt een ongeëvenaard niveau van luxe en privacy.

Ook voor entertainment is er geen gebrek aan mogelijkheden in dit huis. Een eigen bioscoopzaal staat garant voor uren filmplezier en de aangelegde tuin met terras biedt een prachtige buitenruimte om te ontspannen of evenementen te organiseren in de open lucht. Dergelijke voorzieningen zijn schaars in Manhattan en maken dit huis tot een uitzonderlijke vondst.

Voor degenen die waarde hechten aan veiligheid en gemak, wordt het herenhuis geleverd met een state-of-the-art beveiligingssysteem en een geïntegreerde garage, waardoor bewoners en hun bezittingen te allen tijde beschermd zijn. Bovendien draagt de centrale ligging bij aan het gemak van wonen in deze metropool, met snelle toegang tot de beste winkels, restaurants en culturele attracties die New York te bieden heeft.

Hoewel de vraagprijs van 38 miljoen dollar stevig mag zijn, is het duidelijk dat dit herenhuis een investering is die zijn waarde behoudt. Deze woning belichaamt de ultieme stadservaring en biedt een leven van ongekende elegantie en weelde. Voor de welgestelde koper die op zoek is naar een uitmuntend stukje onroerend goed in Manhattan, kan dit herenhuis de vervulling zijn van een lang gekoesterde droom.

Dit spectaculaire Manhattan townhouse is niet alleen een residentiële ruimte maar kan ook worden gezien als een kunstwerk. Architecten en interieurontwerpers hebben hun expertise en creativiteit gebruikt om een sfeer te creëren die zowel modern als tijdloos is. Elk aspect van het ontwerp is zorgvuldig overwogen om een naadloze integratie van binnen- en buitenruimten te realiseren, waarbij de grenzen tussen binnenhuiscomfort en de energie van de stad op subtiele wijze vervagen.

Met meerdere verdiepingen biedt het herenhuis een verscheidenheid aan leefruimtes, elk met hun eigen karakter en mogelijkheden. Een lift verbindt de verschillende niveaus, wat getuigt van het gemak en de toegankelijkheid die men kan verwachten van een woning van dit kaliber. Of het nu gaat om de bibliotheek met ingebouwde boekenkasten voor de literatuurliefhebber, de speciaal ingerichte fitnessruimte voor de sportenthousiast, of de spa-achtige badkamers voor ultieme ontspanning, dit townhouse heeft voor elk wat wils.

De bouw en renovatie van het pand zijn uitgevoerd met oog voor duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid. Gebruikmakend van energie-efficiënte systemen en duurzame materialen, draagt het herenhuis bij aan een groenere levensstijl zonder in te leveren op comfort of esthetiek. Ook technologische innovaties zijn niet overgeslagen, met geavanceerde domotica-systemen die zorgen voor een intelligente en gebruiksvriendelijke controle over verlichting, temperatuur en multimedia.

Het exterieur van het gebouw, met zijn klassieke gevel en elegante details, weerspiegelt de historische charme van Manhattan, terwijl de binnenkant de kracht en ambitie van de moderne stad symboliseert. Dit contrast zorgt voor een boeiende dialoog tussen verleden en heden, iets wat kenmerkend is voor de architectuur in New York.

De locatie van het herenhuis is net zo indrukwekkend als het pand zelf. Het bevindt zich in een buurt die bekendstaat om zijn culturele diversiteit en artistieke energie. In de directe omgeving vindt men theaters, galerijen en musea, evenals een scala aan internationale eetgelegenheden. Deze culturele rijkdom versterkt het gevoel in het centrum van de wereld te leven en biedt bewoners een ervaring die verder reikt dan de muren van het townhouse.

De markt voor luxe onroerend goed in New York City blijft bloeien, en eigendommen zoals dit herenhuis zijn zeer gewild bij de elite. Hoewel de initiële kosten hoog lijken, is de potentiële waardetoename van dergelijke panden aanzienlijk, waardoor een investering in dit townhouse een slimme zet kan zijn voor de vooruitziende koper.

In een stad waar ruimte op een premium staat, biedt dit townhouse een zeldzame kans om te genieten van een ruim en privé huis. Met de rustige sfeer die het uitstraalt, voelt het als een oase van rust temidden van de altijd aanwezige energie van de stad. Het is een plek die zowel inspireert als rust geeft, en een thuisbasis biedt die even dynamisch is als het leven in New York zelf.

Potentiële kopers zullen ongetwijfeld aangetrokken worden tot de luxueuze levensstijl en de status die dit herenhuis met zich meebrengt. Als een baken van succes en verfijning, staat het symbool voor wat velen zien als het ultieme bereiken in stadsleven en persoonlijke prestatie. Dit Manhattan townhouse is meer dan een woning; het is een statement, een belofte van een toekomst vol pracht en praal.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...