Luxueuze Tan Vien Bergvilla aan Suoi Hai meer - Hanoi

De villa aan het Suoi Hai meer in de stad Ba Vi, nabij Hanoi in Vietnam, is een toonbeeld van luxe en sereen wonen. Gelegen in een idyllische omgeving met adembenemend uitzicht op de Tan Vien berg, biedt deze residentie een unieke combinatie van comfort, stijl en natuurlijke schoonheid. Het gebied rondom het Suoi Hai meer staat bekend om zijn pittoreske landschappen en is een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als internationale bezoekers die op zoek zijn naar een ontsnapping uit de drukte van de stad.

De villa is ontworpen met een harmonische balans tussen traditionele Vietnamese architectuur en moderne gemakken. Hoogwaardige materialen en aandacht voor detail zijn kenmerkend voor dit bijzondere bouwwerk. De esthetiek van het pand weerspiegelt de lokale cultuur en erfgoed, terwijl tegelijkertijd een omgeving wordt gecreëerd die aanvoelt als een privéheiligdom.

Met een royale indeling biedt de villa voldoende ruimte voor ontspanning en entertainen. De leefruimtes zijn licht en luchtig, wat een gevoel van openheid en vrijheid geeft. Grote ramen en schuifdeuren zorgen ervoor dat de schoonheid van de buitenomgeving naadloos overvloeit in de binnenruimtes, waardoor bewoners volop kunnen genieten van de majestueuze uitzichten op het water en de bergen.

De focus op buitenleven wordt versterkt door royale terrassen en balkons, waar men in alle rust kan genieten van de natuurlijke omgeving. Of het nu gaat om het observeren van de zonsopgang boven de Tan Vien berg of het luisteren naar de serene geluiden van het Suoi Hai meer, er is geen gebrek aan plekken om te ontspannen en te reflecteren.

De woning is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Met meerdere slaapkamers en badkamers kan de villa comfortabel een groot gezin of een groep gasten huisvesten. De master suite is een bijzondere vermelding waard, met luxe voorzieningen en een eigen balkon dat uitzicht biedt op het omliggende landschap.

Moderne technologieën en systemen zorgen voor extra comfort en gemak. Dit omvat klimaatbeheersing voor een perfecte binnentemperatuur ongeacht de weersomstandigheden buiten, en beveiligingssystemen om privacy en veiligheid te garanderen.

De villa is uitgerust met een state-of-the-art keuken, compleet met hoogwaardige apparatuur en voldoende ruimte voor gastronomische avonturen. Het is de perfecte setting voor het bereiden van maaltijden met verse ingrediënten afkomstig uit de regio, of voor het ontvangen van gasten voor een verfijnd diner.

Voor degenen die fysieke activiteit belangrijk vinden, biedt de locatie gemakkelijke toegang tot een verscheidenheid aan outdooractiviteiten. Wandelen, fietsen en watersporten zijn slechts enkele voorbeelden van hoe bewoners hun tijd kunnen besteden aan het verkennen en genieten van de natuurlijke rijkdommen die de omgeving te bieden heeft.

Dit eigendom vertegenwoordigt een zeldzame kans om eigenaar te worden van een stukje paradijs. In combinatie met de rustige atmosfeer en de natuurlijke schoonheid van Suoi Hai meer en de Tan Vien berg, biedt de villa een ongeëvenaarde woonervaring. Voor diegenen die dromen van een luxe toevluchtsoord in een van Vietnam'smeest gefotografeerde locaties, vormt deze villa de perfecte achtergrond voor een leven van vrede en rust.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...