Luxe woning in Vero Beach - uw droomhuis aan zee

In het hart van de Floridiaanse schatkust, omarmd door wuivende palmen en zachte zeebriesjes, ligt een onberispelijk paradijs dat recentelijk beschikbaar is gekomen voor de liefhebber van luxe vastgoed. Deze schitterende woning in Vero Beach, Florida, biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan, maar ook een leven in pure luxe en comfort.

Deze opmerkelijke residentie bevindt zich in het prestigieuze gebied van Oceanfront Estate Section in Vero Beach, een stad die bekend staat om zijn ontspannen sfeer, schone stranden en exclusieve woongemeenschappen. Met zijn subtropische klimaat en overdadige natuurlijke schoonheid is Vero Beach een verborgen parel aan de oostkust van Florida.

Het huis pronkt met een elegante architectuur die doet denken aan de grote landhuizen die je in Europese kuststeden zou vinden. De harmonieuze balans tussen klassiek en hedendaags ontwerp wordt duidelijk zodra je de statige voordeur passeert. Binnen wordt men verwelkomd door een indrukwekkende entreehal die de toon zet voor de verfijning die door de gehele woning heen te vinden is.

Met een riante 18.000 vierkante voet aan bewoonbare oppervlakte, verspreid over twee niveaus, heeft dit huis ruimte in overvloed. Er zijn acht slaapkamers en twaalf badkamers, die allemaal zijn uitgerust met decadente voorzieningen en afwerkingen. De master suite is een ware toevluchtsoord, met een eigen balkon dat uitkijkt over de turquoise wateren van de oceaan. Een vrijstaand bad, ruime inloopkasten en een zithoek maken deze suite compleet tot een luxe sanctuarium.

De woonruimtes zijn even indrukwekkend als functioneel, met een formele woonkamer en eetkamer ideaal voor sociale gelegenheden. Een statige bibliotheek biedt een vredige plek voor contemplatie of werk. Voor de culinaire enthousiasteling is er een professioneel uitgeruste keuken met hoogwaardige apparaten en een groot kookeiland, wat het hart vormt voor familiebijeenkomsten en feestelijke gelegenheden.

De recreatieve kenmerken van dit huis zijn net zo indrukwekkend. Een thuisbioscoop zorgt voor entertainment, terwijl de fitnessruimte en de sauna bijdragen aan een gezonde levensstijl. Buiten nodigt het riante zwembad uit tot verkoeling en ontspanning, en de aangrenzende cabana met een buitenkeuken is perfect voor zomerse barbecues en feesten.

Het huis is gesitueerd op een royaal perceel van 1,4 hectare en biedt volop privacy en rust. De weelderige landschapstuinen zijn zorgvuldig aangelegd, waardoor de woning naadloos opgaat in de omringende natuur. De directe toegang tot het privéstrand maakt het plaatje compleet en biedt de mogelijkheid om iedere dag te genieten van de serene kustlijn en zeldzame zeefauna die Vero Beach rijk is.

Dit huis vertegenwoordigt het toppunt van luxe kustwonen. De mix van comfort, stijl en locatie maakt het een unieke kans voor degenen die een ongeëvenaarde levensstijl nastreven. Met zijn uitzonderlijke voorzieningen en aandacht voor detail, zal dit huis ongetwijfeld snel de aandacht trekken van geselecteerde kopers die op zoek zijn naar exclusiviteit en elegantie.

Vooruitblikkend op dit pand, is het niet alleen een huis, maar een statement van verfijning en een ode aan het luxueuze levensgenot. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, waar families samen komen, en waar elk moment een mogelijkheid biedt om te genieten van het beste dat het leven te bieden heeft. Wie ervoor kiest om deze residentie zijn thuis te noemen, zal zich verheugen in de wetenschap dat ze hebben geïnvesteerd in meer dan alleen onroerend goed; ze hebben geïnvesteerd in een levenslange ervaring van schoonheid en gelukzaligheid aan een van de meest begeerde kustlijnen van Florida.

 

- Wat is de locatie van de luxe woning die beschikbaar is voor verkoop? De luxe woning bevindt zich in Vero Beach, Florida.
- Hoeveel slaapkamers en badkamers heeft de woning? De woning heeft acht slaapkamers en twaalf badkamers.
- Noem drie luxe kenmerken van de Vero Beach residentie. Een thuisbioscoop, fitnessruimte en sauna, en een ruim zwembad met cabana en buitenkeuken.
- Hoe groot is het perceel waarop het huis is gelegen? Het huis is gesitueerd op een perceel van 1,4 hectare.
- Wat biedt de directe toegang tot het privéstrand bij deze woning? Directe toegang tot het privéstrand biedt de mogelijkheid om dagelijks te genieten van de serene kustlijn en zeldzame zeefauna die Vero Beach biedt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...