Luxe wonen in Sandy Springs - de prachtige 2415 Spalding Drive

De rust en kalmte van Sandy Springs, Georgia, biedt een perfect contrast met de bruisende stad Atlanta. Een van de hoogtepunten van deze idyllische gemeenschap is ongetwijfeld 2415 Spalding Drive. Dit prachtige huis is niet zomaar een huis; het is een luxe woonervaring die comfort, elegantie en moderne esthetiek op een indrukwekkende manier combineert.

2415 Spalding Drive is een pareltje van architecturale schoonheid. Het huis beschikt over een hoofdgebouw, met vier slaapkamers en vier badkamers, en een apart gastenverblijf met nog een extra slaapkamer en badkamer. De in totaal vijf slaapkamers en vijf badkamers zorgen voor ruimte en privacy voor iedere bewoner of gast.

Het interieur van het huis straalt een zekere tijdloosheid uit. Van de op maat gemaakte keuken met luxueuze apparatuur, tot de bibliotheek met boekenplanken van mahoniehout, en de prachtige open haarden - elk detail in dit huis is zorgvuldig gekozen om bij te dragen aan de totale esthetiek en functionaliteit van deze unieke woning.

Buiten, op het weelderige terrein van 2415 Spalding Drive, vind je een verscheidenheid aan faciliteiten voor outdoor ontspanning en entertainment. Een verwarmd zoutwaterzwembad, een spa, een open haard, een buitenkeuken en verschillende terrassen maken van de buitenruimte een perfecte plek om te ontspannen of gasten te ontvangen.

Het pand ligt in een van de meest begeerde buurten van Sandy Springs en is gemakkelijk bereikbaar vanuit het stadscentrum van Atlanta. De groene omgeving en de nabijheid van diverse recreatieve faciliteiten maken deze locatie ideaal voor diegenen die houden van stedelijk comfort maar ook waarderen om omringd te zijn door natuurlijke schoonheid.

In de nabije toekomst, zou de waarde van een prachtig huis zoals 2415 Spalding Drive alleen maar kunnen toenemen. Met zijn luxe voorzieningen, zijn prachtige ontwerp en zijn begeerde locatie, is dit huis een uitstekende investering voor iedereen die wil genieten van het beste dat het leven te bieden heeft.

Naast de boven genoemde kenmerken, bezit 2415 Spalding Drive ook een royaal bemeten hoofdslaapkamer met een aangrenzende badkamer die een jacuzzi en dubbele wastafels omvat. Het huis beschikt ook over een formele eetkamer, een familiekamer, en een woonkamer met een uitnodigende openhaard. Bovendien, het pand heeft een driedubbele garage, voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers, en een indrukwekkende oprijlaan.

Zoals we verder ontdekken, is er ook een indrukwekkende wijnkelder, perfect voor de wijnliefhebber. Voor het comfort van de gasten biedt het gastenverblijf een volledig uitgeruste keuken, washok en een eigen ingang.

Per saldo is 2415 Spalding Drive niet alleen een huis, maar ook een levensstijl. Het biedt zijn bewoners een gevoel van luxe, rust en tevredenheid die moeilijk te evenaren is.

 

- Hoeveel slaapkamers en badkamers heeft 2415 Spalding Drive? Het huis heeft in totaal vijf slaapkamers en vijf badkamers.
- Wat zijn enkele van de buitenfaciliteiten van 2415 Spalding Drive? De buitenruimte beschikt over een verwarmd zoutwaterzwembad, een spa, een open haard, een buitenkeuken en verschillende terrassen.
- Wat maakt de locatie van 2415 Spalding Drive zo wenselijk? De woning bevindt zich in een begeerde wijk van Sandy Springs en is gemakkelijk bereikbaar vanuit het centrum van Atlanta.
- Welke extra functies biedt het gastenverblijf bij 2415 Spalding Drive? Het gastenverblijf heeft een volledig uitgeruste keuken, een wasserij, en een eigen ingang.
- Heeft 2415 Spalding Drive een wijnkelder? Ja, het huis heeft een indrukwekkende wijnkelder, perfect voor de wijnliefhebber.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...