Ontdek de luxe vastgoed mogelijkheden in Lommel

Of u nu een historisch gebouw zoekt of een moderne toevoeging aan uw bezit, Lommel heeft wat u zoekt. De stad Lommel is een betoverende plek om vastgoed te kopen. De huizenmarkt is hier rijk aan opties, of u nu op zoek bent naar een pittoresk historisch landhuis of een luxe villa met alle moderne voorzieningen. Slechts enkele minuten van de Nederlandse grens, Lommel levert alles wat je maar kan wensen.

Het type van luxe eigendommen dat men in Lommel tegen zal komen is divers. De stad biedt prachtige oude historische gebouwen met karaktervolle details, maar ook moderne nieuwbouwwoningen die van alle gemakken zijn voorzien. Er is ook een grote selectie van appartementen, lofts en penthouses. Ook kleinere, betaalbare woningen worden aangeboden, waardoor iedereen die hier wil wonen in staat zal zijn zich een stukje van deze magische stad te verwerven.

Vastgoed in Lommel is onderverdeeld in verschillende prijsklassen. Huizen die worden geclassificeerd als betaalbaar starten vaak rond € 500.000 en kunnen daarboven uitkomen tot ten hoogste € 1.250.000. Vastgoed dat als 'luxe' wordt omschreven, begint bij € 1.200.000 en reikt tot € 4.500.000. Voor panden met het hoogste prijskaartje dient nog boven de € 4.5000.000 te worden uitgegaan.

Een pand dat valt onder de categorie 'luxe' en een groot marktaandeel heeft is Villa Idun. Dit bezit vindt men terug aan de Laagheideweg in Lommel en omvat verfijnde kamers met veel exclusieve toevoegingen en accenten. Er zijn 5 slaapkamers, een lichtstraat en een grote woonkamer voorzien van een open haard. Een mooie tuin met een zwembad tilt de realiteit naar een hoger niveau. De prijs van deze villa loopt op tot € 2.550.000.

Ook Appartement De Keizershof mag zeker niet vergeten worden. Gelegen in de binnenstad van Lommel, is het een prachtig historisch pand. Er zijn 3 slaapkamers, een luxe keuken, een grote woonkamer, een badkamer, een ruime hal en een balkon met een schitterend uitzicht. De totale kostprijs hiervan bedraagt € 1.150.000.

Claremont House is ook een zeer gewilde eigendom in de stad. Het is een historisch kasteel dat is gebouwd in 1742. Het is een adembenemende woning met originele details zoals marmeren vloeren, antieke ramen en een prachtige openhaard. Het pand heeft een grote tuin, die is ingericht met prachtige fonteinen. Een grote zwemvijver is ook aanwezig. In totaal bestaat de woning uit 8 slaapkamers en een bibliotheek. De woning is momenteel te koop voor € 4.150.000.

Als laatste is er Penthouse Jade in Lommel. Deze luxe woning heeft een open keuken voorzien van alle moderne apparatuur, een grote eetkamer en 3 slaapkamers. Buiten is er een grandioos terras dat een prachtig uitzicht biedt over de stad. De algemene prijs voor Penthouse Jade is € 2.100.000.

Lommel is veel meer dan alleen luxe vastgoed. De stad heeft een divers scala aan woningen, van kleine, betaalbare panden tot duurdere luxe-eigendommen. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare starterwoning of een buitengewone woning voor de besloten feesten, Lommel biedt een grote selectie aan woningen voor elke smaak en budget.

Met zoveel prachtige panden om uit te kiezen, is Lommel een ultieme stedelijke bestemming om uw droomhuis te vinden. Of het nu gaat om historische panden of de modernere bouwwerken, er is altijd iets waar één van de woningen perfect bij je past.

 

- Ontdek de Luxe Vastgoed mogelijkheden in Lommel, België
- Van luxe villa's en historische gebouwen tot betaalbare woningen, Lommel biedt het allemaal! Ontdek de meest uitzonderlijke vastgoedmogelijkheden in deze Belgische stad.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...