Luxe Spaanse villa op Sunset Islands te koop voor $22.9M

Een adembenemende villa in Spaanse stijl is recent op de markt verschenen, gelegen op het prestigieuze Sunset Islands in Miami Beach. Met een vraagprijs van $22.9 miljoen belichaamt deze luxueuze residentie zowel de grandeur van oude wereldcharme als moderne elegantie.

Deze elegante villa bevindt zich op een royaal perceel van ruim 2400 vierkante meter en biedt een majestueuze levensstijl met een woonoppervlak van ongeveer 750 vierkante meter. Het huis, ontworpen door de gerenommeerde architect Maurice Fatio, staat bekend om zijn klassieke en tijdloze schoonheid die naadloos integreert in de omgeving.

De magnifieke entree van de villa nodigt gasten uit in een wereld van verfijning met een indrukwekkende trap en een elegant ontvangstgedeelte. Met zeven slaapkamers en zeven badkamers biedt deze woning royale ruimtes voor zowel ontspanning als vermaak. De slaapkamers zijn ruim en ontworpen met het oog op comfort, terwijl de badkamers luxe voorzieningen hebben zoals hoogwaardige afwerkingen en modern sanitair.

Het hart van het huis wordt gevormd door de formele woonkamer, rijkelijk uitgerust met een sierlijke stenen open haard en grote vensters die uitkijken op het weelderige landschap en waterwegen. Aangrenzend aan de woonkamer vindt men een officiële eetkamer, ideaal voor het hosten van chique diners en evenementen. Aansluitend biedt de volledig uitgeruste chef-kok keuken state-of-the-art apparatuur, een centraal werkstation en een gezellige ontbijthoek.

De buitenruimte is niets minder dan paradijselijk te noemen, met een verwarmd zwembad omgeven door een ruim zonneterras, uitgestrekte groene gazons en een eigen aanlegsteiger. Deze idyllische setting is perfect om te genieten van de zonnige dagen en de adembenemende zonsondergangen waar Miami Beach bekend om staat. Bovendien kunnen bewoners zich uitleven op het privé sportveld of zich terugtrekken in de afgelegen tuinen voor rust en bezinning.

Veiligheid en privacy zijn gegarandeerd op Sunset Islands; een gated community bekend om zijn exclusiviteit en prominente bewoners. Dit zorgt ervoor dat inwoners kunnen genieten van rust en vrede, wetende dat hun domein beschermd is. Bijkomende voorzieningen zoals een huis voor gasten of personeel en een garage met meerdere parkeerplaatsen vergroten de aantrekkelijkheid van deze buitengewone woning.

De Sunset Islands, bestaande uit vier eilanden, staan bekend om hun luxe watervilla's en hun nabijheid tot het bruisende hart van Miami Beach. Bewoners hebben eenvoudig toegang tot wereldklasse winkels, gastronomische restaurants, culturele evenementen en witte zandstranden.

Deze Spaanse villa is een toonbeeld van luxe en exclusiviteit, perfect voor de meest veeleisende kopers die dromen van een leven in weelde. Met zijn zorgvuldig samengestelde design, eersteklas faciliteiten en ongeëvenaarde locatie vertegenwoordigt dit pand het summum van verfijnde levenskunst.

Het aanschaffen van een eigendom op de Sunset Islands is een investering in een levensstijl die zowel privacy als prestige combineert. Als kroonjuweel onder de villa's in Miami, heeft deze Spaanse villa alles te bieden: van betoverende architectuur en interieurontwerp tot een onderdompeling in een wereld van luxe.

Om deze betoverende woning nader te beschouwen, worden potentiele kopers en geïnteresseerden uitgenodigd om contact op te nemen met de verkoopmakelaar. Klaar om de trotse eigenaar te worden van een stukje hemel op aarde, is dit het moment om actie te ondernemen en deel uit te maken van de elite die zich thuis noemt op één van Miami'smeest prestigieuze adressen.

Het feit dat een villa van deze omvang en kwaliteit op de markt verschijnt, is een unieke kans voor hen die het beste van het beste zoeken. Wonen in een Spaanse villa op de Sunset Islands betekent uitzonderlijk wonen op een plek waar de tijd stil lijkt te staan en elke dag voelt als een luxe vakantie.

Met dit in gedachten, laten we de wereld van luxe vastgoed nog verder verkennen en kijken naar wat wonen op de Sunset Islands zo bijzonder maakt, welke trends er zijn in de vastgoedmarkt in dit gebied, wat de architect Maurice Fatio zo uniek maakt in zijn ontwerpen, en hoe de internationale onroerend goedmarkt gereageerd heeft op de huidige economische en sociale situaties. Daarnaast zullen we ingaan op het belang van locatie bij de aanschaf van een luxe eigendom, en hoe de Sunset Islands zich onderscheiden van andere luxe woonlocaties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...