Luxe Penthouse in St. Regis residences Miami te koop voor $45M

Het penthouse dat gelegen is in de prestigieuze St. Regis Residences in Miami, heeft onlangs de vastgoedmarkt betreden met een vraagprijs van maar liefst 45 miljoen dollar. Dit luxueuze verblijf belooft de nieuwe eigenaar een leven in ongekende luxe en comfort met adembenemende uitzichten over de stad Miami en de oceaan.

Dit buitengewoon residentiële meesterwerk is gesitueerd op een toplocatie binnen de skyline van Miami en onderscheidt zich door zijn verbluffende design en hoogwaardige voorzieningen. Het penthouse beslaat de complete bovenste verdieping van de toren en biedt daardoor een 360-graden panorama van de omringende stad en wateren. De woonruimte wordt gekenmerkt door een open plattegrond die zowel ruimtelijkheid als flexibiliteit biedt voor persoonlijke aanpassingen.

De St. Regis Residences staat bekend om de exclusieve services en faciliteiten die bewoners ter beschikking staan. Deze omvatten onder andere toegang tot een persoonlijke butler, 'round-the-clock' conciërgeservice en een in-house chef-kok die culinaire hoogstandjes kan verzorgen voor intieme diners of grootschalige evenementen. Ook beschikken de bewoners over een privézwembad en fitnesscentrum met state-of-the-art apparatuur.

Binnenin het penthouse zelf wordt de nieuwe eigenaar omgeven door pure elegantie en verfijning. Het interieur is ontworpen met oog voor detail en gekozen materialen van de hoogste kwaliteit. Natuursteen, rijke houtsoorten en custom-made meubels dragen bij aan het exclusieve karakter van de ruimte. De leefruimten, inclusief vier slaapkamers en zes badkamers, zijn rijkelijk gedecoreerd en uitgerust met de nieuwste technologieën voor optimaal wooncomfort.

Voor hen die gesteld zijn op privacy, biedt dit penthouse uiteraard ook speciale voorzieningen. Zo is er een privélift die direct toegang geeft tot de residentie, waardoor de eigenaren in alle rust hun domein kunnen betreden.

De buitenruimte van het penthouse is al net zo indrukwekkend als het interieur. Een uitgestrekt terras omsluit het gehele appartement en is het perfecte podium voor het bewonderen van de zonsondergang of het entertainen van gasten. Bovendien biedt het terras voldoende ruimte voor een buitenkeuken, privé jacuzzi en comfortabele loungeplekken.

Wat parkeren betreft, hoeven toekomstige bewoners zich geen zorgen te maken. Er zijn meerdere parkeerplekken beschikbaar die optimale veiligheid en gemak bieden. Deze parkeervoorzieningen zijn een welkome toevoeging voor degenen die hun voertuigen met zorg willen stallen.

Kopers die geïnteresseerd zijn in dit unieke pand, moeten zich realiseren dat ze niet alleen investeren in een woning, maar ook in een levensstijl. Wonen in de St. Regis Residences komt met een status en een niveau van luxe die maar weinig plekken ter wereld kunnen bieden.

Het penthouse in de St. Regis Residences Miami weerspiegelt een combinatie van moderne grandeur en tijdloze elegantie, iets wat zich vertaalt naar elk element van de ruimte. Het is een thuis dat klaarstaat om de dromen van zijn nieuwe eigenaren te vervullen en hen een exclusieve positie binnen het bruisende leven van Miami biedt.

Nu de vraag naar luxe vastgoed blijft stijgen, is deze lijst ongetwijfeld snel het gesprek van de dag onder high-end vastgoedliefhebbers en potentiële kopers die de uitgelezen kans zien om onderdeel te worden van een elite gemeenschap. Met zijn begeerde locatie, onberispelijke details en onovertroffen voorzieningen, vertegenwoordigt dit penthouse het toppunt van luxe wonen in een van de meest dynamische steden ter wereld.

Naast de directe woonervaring die het penthouse te bieden heeft, biedt de locatie van de St. Regis Residences Miami toegang tot een wereld van cultuur, entertainment en natuur. De bruisende buurten van Miami, waaronder South Beach en de Design District, liggen op slechts een steenworp afstand, evenals een keur aan hoogwaardige restaurants, kunstgalerijen en winkelgelegenheden. Ook het strand en diverse maritieme activiteiten zijn binnen handbereik, wat het penthouse nog aantrekkelijker maakt voor levensgenieters en watersportliefhebbers.

Het is duidelijk dat het penthouse niet alleen een huis is, maar een symbool van succes en verfijning. Het sluit naadloos aan bij de hedendaagse behoefte aan ultieme luxe en privacy, en vormt daarmee een zeldzame kans voor diegenen die het beste van het beste nastreven. De lancering van dit pand op de markt zal ongetwijfeld de aandacht trekken van de internationale elite op zoek naar een exclusieve residentie in het hart van Miami.

Met zoveel ongeëvenaarde kenmerken, is het geen wonder dat dit penthouse in de St. Regis Residences Miami als een kroonjuweel wordt beschouwd binnen het luxe vastgoedaanbod. Het is een plek waar elke dag voelt als leven in een vijfsterrenresort, ondergedompeld in de weelde en het comfort dat men van een St. Regis-eigendom mag verwachten. Voor de toekomstige eigenaar ligt er een wereld van mogelijkheden en een levensstijl die geen grenzen kent. Het is een belichaming van droom en werkelijkheid die samen komen in een harmonisch geheel, wachtend om ontdekt te worden door diegene die bereid is om deze unieke kans te grijpen.

De aantrekkingskracht van luxe onroerend goed, zoals het penthouse in de St. Regis Residences Miami, blijft wereldwijd toenemen. De unieke combinatie van comfort, stijl en status die eigendommen als deze bieden, trekken vermogende individuen die de beste levensstandaard zoeken. Niet alleen voldoet dit penthouse aan de visuele en functionele verwachtingen, maar het draagt ook bij aan een gevoel van gemeenschap en exclusiviteit.

Voor velen is het bezit van een woning in een dergelijke high-end omgeving veel meer dan een statussymbool. Het vertegenwoordigt een levenskeuze, een toezegging aan een levenswijze die elke dag opnieuw gevierd wordt. De bewoners van de St. Regis Residences Miami hebben de garantie van top-of-the-line services en voorzieningen, wat toevoegt aan de algehele ervaring van luxe en gemak.

Aangezien de vastgoedmarkt blijft floreren, zijn investeerders voortdurend op zoek naar premium eigendommen die een significante waardestijging zullen kennen. Locaties zoals Miami, met haar groeiende economie en internationale allure, bieden een aantrekkelijk klimaat voor dergelijke investeringen. Luxe panden in deze regio zijn niet alleen gewild vanwege hun fysieke kenmerken, maar ook vanwege hun potentieel als financieel actief.

Het penthouse in de St. Regis Residences Miami belichaamt deze eigenschappen in overvloed en biedt een ongekende kans voor de echte kenner om een deel van deze opwindende markt te bezitten. Met kenmerken als gedetailleerde architectuur, verfijnde interieurs en uitgebreide voorzieningen, stelt dit penthouse de standaard voor wat modern luxe wonen zou moeten zijn.

Naast de materiële aspecten van het eigendom, moeten potentiële kopers ook de immateriële voordelen overwegen die komen met het leven in een St. Regis-residentie. De reputatie van het merk St. Regis voor uitmuntendheid in gastvrijheid en service garantie is een essentieel onderdeel van de ervaring. Van de adequaat getrainde butlers tot de persoonlijke conciërgeservice – elk aspect van het dagelijks leven is doordacht om te voorzien in ultiem gemak en luxe.

Als we de binnen- en buitenkant van het pand in ogenschouw nemen, is het duidelijk dat de ontwerpers en architecten grote moeite hebben gedaan om elke centimeter te perfectioneren. Bij de constructie van het penthouse is zorgvuldig gelet op de integratie van natuurlijke materialen, duurzaamheid en het creëren van een naadloze balans tussen esthetiek en functionaliteit.

De leefruimtes zijn ontworpen om zowel intiem als uitnodigend te zijn, met een lay-out die geoptimaliseerd is voor sociale interactie en privé ontspanning. De combinatie van geavanceerde domoticasystemen en traditioneel vakmanschap zorgt ervoor dat het penthouse aanvoelt als een slimme woning met een persoonlijk tintje.

Wat misschien nog het meest aantrekkelijk is voor toekomstige bewoners, is de belofte van personalisatie. Hoewel het pand al is uitgerust met een breed scala aan voorzieningen en decoraties, biedt de ruime opzet de mogelijkheid voor eigenaren om hun eigen stempel te drukken en hun huis verder aan te passen aan hun eigen smaak en voorkeuren.

En natuurlijk, voor degenen die geboeid zijn door het buitenleven, zijn de uitgebreide terrassen en de mogelijke toevoeging van extra voorzieningen zoals een buitenkeuken of jacuzzi, perfect voor het hosten van evenementen of gewoon om te genieten van een warme Floridiaanse nacht onder de sterren.

Kortom, het penthouse in de St. Regis Residences Miami biedt een symbiose tussen luxe, privacy, stijl en gemak, waardoor het een paradijs is voor iedereen die op zoek is naar het beste wat het leven te bieden heeft. Met zijn formidabele aanwezigheid en zijn uitzonderlijke kenmerken staat het penthouse klaar om de nieuwe eigenaar te verwelkomen in een wereld waar elke dag een nieuwe ontdekking is en luxe niet langer een droom is, maar een dagelijkse realiteit.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...