Kenah House in Dublin luxe vastgoed aan de Ierse Kust

In het pittoreske plaatsje Killiney, nabij Dublin in Ierland, staat een imposante villa te wachten op een nieuwe eigenaar die de waarde weet te appreciëren van een woning die luxe combineert met een adembenemend uitzicht. Kenah House wordt omarmd door een uitgestrekte tuin en biedt een panoramisch uitzicht dat de horizon overspant, met beelden die lijken te zijn onttrokken aan ansichtkaarten van deze beroemde kustlijn.

Het huis zelf is een toonbeeld van verfijning en exclusiviteit en beschikt over alle voorzieningen die men kan wensen in een hedendaags luxueus verblijf. Met een oppervlakte van ruim 620 vierkante meter biedt Kenah House de ruimte en privacy die essentieel zijn voor een leven in volledige luxe. De huidige vraagprijs voor dit optrekje is 10 miljoen euro, een bedrag dat gerechtvaardigd is gezien de combinatie van locatie, afwerking en de geboden faciliteiten.

De architectuur van Kenah House is met zorg ontworpen om een naadloze integratie met de natuurlijke omgeving te waarborgen en het beste uitzicht te bieden. De woning is strategisch gepositioneerd op een heuveltop, waardoor bewoners en gasten kunnen genieten van een ongehinderd zicht op de omringende landschappen en de veranderende tinten van de lucht boven de Ierse Zee.

Binnenin kenmerkt het huis zich door een doordachte indeling. De leefruimtes zijn opgezet als open-concept ruimtes, met grote ramen en deuren die binnen- en buitenleven naadloos in elkaar laten overlopen. Door de vele raampartijen baadt elke kamer in natuurlijk licht en biedt ieder vertrek een andere kijk op de omliggende natuur.

De centrale leefruimte van Kenah House bestaat uit een royaal opgezette woonkamer die soepel overloopt in de eetkamer en keuken. Hiermee is deze ruimte ideaal voor zowel ontvangst van gasten als voor intieme familiebijeenkomsten. De open haard zorgt daarbij voor warmte en sfeer tijdens de koelere avonden.

Op culinair gebied laat Kenah House niets te wensen over. De ruime keuken is voorzien van state-of-the-art apparatuur en vormgegeven met aandacht voor zowel esthetiek als functionaliteit. Hier kunnen hobbykoks en professionele chefs hun hart ophalen aan de voorbereiding van gastronomische hoogstandjes.

Het huis herbergt verder vijf slaapkamers, elk met een eigen badkamer, wat bijdraagt aan het gevoel van privacy en comfort voor bewoners en hun gasten. De master suite is zonder twijfel het hoogtepunt, met een ruime slaapkamer, een aparte dressing en een badkamer die niet onderdoet voor een spa, inclusief een vrijstaande badkuip waarin je kunt wegdromen terwijl je uitkijkt over de zee.

Voor degenen die ontspanning en vermaak zoeken, biedt Kenah House diverse faciliteiten. Zo is er een thuisbioscoop waar films en sportevenementen op groot scherm beleefd kunnen worden en is er een volledig uitgeruste gym voor de dagelijkse workout. De aanwezigheid van een sauna en een verwarmd zwembad dragen verder bij aan het wellness-gevoel.

Ook aan de buitenruimte is veel aandacht besteed. De tuinen rondom de villa zijn prachtig aangelegd en bieden verschillende zit- en eetgelegenheden. Hier kan men tot rust komen of juist actief bezighouden met de verschillende aangelegde paden. Bovendien is er een terras waar men kan genieten van de Ierse zon en een al fresco diner kan houden terwijl de zon ondergaat achter de horizon.

Killiney is bekend om zijn rijke historie en sterke gemeenschapsgevoel. Het gebied staat bekend om zijn schoonheid, maar ook om de nabijheid van Dublin, waardoor Kenah House de perfecte mix biedt tussen rust en de dynamiek van de stad. Het pand ligt bovendien gunstig ten opzichte van de luchthaven, internationale scholen en andere belangrijke voorzieningen, wat bijdraagt aan het gemak en de aantrekkelijkheid ervan.

Het aanbod van Kenah House is bijzonder en biedt een unieke kans voor degenen die dromen van een luxe leven aan de Ierse kust. Met zijn ongeëvenaarde zichten, doordachte ontwerp en uitgebreide faciliteiten is het meer dan een huis; het is een ervaring die wacht om beleefd te worden.

In de wereld van luxe vastgoed is Kenah House een parel die tot de verbeelding spreekt. Gelegen op een unieke locatie biedt het zowel het comfort als de pracht die men verwacht van een villa van dit kaliber. Terwijl de gelukkige kopers van Kenah House kunnen uitkijken naar een nieuw hoofdstuk in dit bijzondere huis, nemen we een diepere duik in de wereld van luxe levensstijlen en wat maakt dat sommige eigendommen zich onderscheiden van de rest.

Luxe vastgoed verschilt aanzienlijk van standaard vastgoedaanbod. Het gaat niet enkel om het prijskaartje, maar vooral om het niveau van afwerking, de gebruikte materialen, de exclusiviteit van de locatie en de extra's die het leven niet alleen comfortabel, maar ook uitzonderlijk maken. De markt voor luxe onroerend goed is wereldwijd een niche die een zeer specifiek publiek aantrekt: diegenen die zoeken naar ongeëvenaarde schoonheid en comfort, ingebouwd in hun dagelijks leven.

Wanneer we spreken over luxe levensstijlen, spreken we over een manier van leven die verder gaat dan het materiële. Het gaat om het ervaren van kunst, cultuur, reizen en culinaire hoogstandjes - allemaal geïntegreerd in de omgeving waarin men woont. Dit betekent dat de huizen zelf veel meer zijn dan slechts een woonruimte. Ze zijn een weerspiegeling van de passies en het leven van hun bewoners. Kenah House, met zijn thuisbioscoop en fitnessruimte, is hier een perfect voorbeeld van.

Een ander aspect dat van belang is in de wereld van luxe eigendommen, is de mate van privacy en veiligheid die ze bieden. In een tijd waarin men meer en meer online leeft, is de behoefte aan een privé toevluchtsoord groter dan ooit. Eigendommen als Kenah House zijn ontworpen met dit in gedachten, met strategische ontwerpelementen die zorgen voor zowel afzondering als veiligheid voor de bewoners.

De locatie blijft echter een van de meest bepalende kenmerken van luxe vastgoed. Of het nu gaat om een adembenemend uitzicht over een stad, een strandfront of, zoals in het geval van Kenah House, een panoramisch beeld over een ruige kustlijn, de omgeving verheft de waarde en de ervaring van het eigendom.

In aanvulling op deze unieke eigenschappen, zijn er ook de diensten en voorzieningen die vaak samengaan met luxe onroerend goed. Conciërgediensten, beveiliging, huishoudelijke assistentie, en zelfs persoonlijke chefs kunnen deel uitmaken van het pakket. Dit alles draagt bij aan een levensstijl waarin gemak voorop staat, zodat de bewoners zich kunnen concentreren op wat voor hen werkelijk van waarde is.

Kenah House is niet alleen een representant van deze luxe wereld, maar is ook een statement. Een statement van elegantie, exclusiviteit en buitengewone levenskwaliteit. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in dit soort bezit, is het meer dan de aankoop van een huis - het is een investering in een levensstijl.

Terwijl de uitverkorene zich voorbereidt om Kenah House zijn thuis te noemen, opent zich een wereld van mogelijkheden. Met de juiste balans tussen natuurlijke schoonheid en menselijk vernuft, is het een plek die inspireert tot een leven vol ontdekkingen en genoegens, het toppunt van luxe leven aan de kust.

Kenah House is een monumentaal statement binnen de luxe vastgoedmarkt, maar het staat niet op zichzelf. Over de hele wereld zijn er eigendommen die opvallen door hun unieke kenmerken, hun geschiedenis, of hun architectonische schoonheid. Sommige liggen verborgen in afgelegen valleien, andere pronken op de top van wolkenkrabbers in bruisende metropolen. Wat ze delen is een belofte van uitzonderlijke ervaringen, geworteld in de plek die men 'thuis' noemt.

Dit huis in Killiney is meer dan een dak boven het hoofd. Het is een panorama dat eindeloos lijkt, een serene achtergrond voor familiediners, een rustige avond bij de open haard, en een ochtendduik in het privézwembad. Het is het soort erfgoed dat generaties lang gekoesterd wordt, een plek waar persoonlijke en professionele successen gevierd worden tegen een achtergrond van ongeëvenaarde schoonheid.

De ware luxe van een eigendom als Kenah House is niet alleen het imposante adres of de architectonische grandeur, maar de herinneringen die er worden gecreëerd en gekoesterd. Zoals met elke schitterende woning, is het de liefde, het lachen en het leven dat binnen de muren ontstaat, dat het huis transformeert tot een thuis.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...