Johnny Damon zet zijn luxueuze Florida Mansion te koop

De voormalige Major League Baseball-ster Johnny Damon heeft zijn weelderige landhuis in Windermere, Florida, op de markt gebracht. Deze prachtige residentie, gelegen in een exclusieve wijk, is op de markt voor $8,4 miljoen. De villa ligt op een omvangrijk eigendom en biedt zowel luxe als privacy voor potentiële kopers die op zoek zijn naar een elite levensstijl.

Het landgoed, omspannend over meer dan 2,5 hectare, bevat een hoofdverblijf en gastenverblijven, wat resulteert in een totaal woonoppervlak van ongeveer 1.858 vierkante meter. Het werd in 2003 gebouwd en beschikt over zeven slaapkamers en tien badkamers, wat het tot een ideale plek maakt voor grote families of voor het hosten van gasten.

Het interieur van het huis straalt een klassieke elegantie uit met moderne voorzieningen. Bij binnenkomst worden bezoekers begroet door een majestueuze foyer met een dubbelhoog plafond, wat direct een gevoel van grootsheid teweegbrengt. De woonruimtes zijn royaal en vol natuurlijk licht, dankzij de talrijke ramen die een panoramisch uitzicht op de omgeving bieden.

De keuken is ontworpen voor de fijnproever en is uitgerust met high-end apparatuur, royale countertops en een ruime eetbar. Dit maakt het een optimale plek voor het bereiden van maaltijden en entertainment. Naast de hoofdkeuken is er ook een buitenkeuken, compleet met een ingebouwde grill en zitruimte, ideaal voor al fresco dineren en sociale evenementen.

Voor ontspanning en vermaak biedt deze mansion een veelzijdigheid aan faciliteiten. Een van de hoogtepunten is het zwembad, dat vergezeld gaat van een ruime loggia en een openlucht loungegedeelte. Het zwembad is ook voorzien van een waterval en een ingebouwde glijbaan, wat extra plezier biedt voor alle leeftijden.

Sportliefhebbers kunnen gebruikmaken van de basketbalveld, waar Damon zelf vele uren heeft gespendeerd. Voor de wijnliefhebbers is er een indrukwekkende wijnkamer, die de ideale omstandigheden biedt om een waardevolle collectie te bewaren en presenteren. Verdere recreatieve voorzieningen omvatten een eigen bowlingbaan, een speelzaal en een thuisbioscoop, wat zorgt voor eindeloos amusement binnen de comfort van het eigen huis.

De master suite is een ware toevluchtsoord met een privé balkon met uitzicht op het meer, een grootse inloopkast, en een luxueuze badkamer met een spa-achtige douche en vrijstaand bad. De overige slaapkamers zijn elk ontworpen met comfort en stijl in gedachten, met elk hun eigen unieke kenmerken.

Het property is niet alleen ontworpen voor persoonlijk genot maar biedt ook voldoende ruimte voor evenementen en festiviteiten. Het terrein is met nauwgezette aandacht voor detail onderhouden, inclusief aangelegde tuinen en een reeks watervallen en fonteinen die zorgen voor een serene setting.

Beveiliging is een topprioriteit binnen dit domein. Het is uitgerust met een state-of-the-art beveiligingssysteem en bewaking, waardoor bewoners zich veilig en beschermd kunnen voelen. Daarnaast bevindt de mansion zich in een gated community, wat nog een extra laag van privacy en veiligheid toevoegt.

De ligging in Windermere staat bekend om zijn pittoreske meren, golfbanen van wereldklasse en de nabijheid van Walt Disney World. Het is een gewilde locatie voor de elite, mede door de rustige sfeer en de gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen en attracties.

Voor wie interesse heeft in dit exclusieve bezit, biedt de verkoop van Damon’s mansion een zeldzame kans om een stukje luxe in het hart van Florida te verwerven. Met zijn ongeëvenaarde schoonheid, uitgebreide voorzieningen en voortreffelijke ligging, belichaamt dit huis het toppunt van luxueus wonen.

Naast het uitgebreide artikel is het belangrijk om opmerkelijke en relevante informatie aan te bieden die de tekst verrijkt en een breder perspectief biedt. Johnny Damon, die een slaggemiddelde van .284 heeft gehandhaafd gedurende zijn 18-jarige carrière in de Major League Baseball, heeft naam gemaakt als een van de meest gerespecteerde spelers in de sport. Hij heeft gespeeld voor teams zoals de Kansas City Royals, Oakland Athletics, Detroit Tigers, Tampa Bay Rays, maar is misschien wel het meest bekend vanwege zijn tijd bij de Boston Red Sox, waar hij hielp het team naar hun historische World Series-overwinning in 2004, die een 86-jarige kampioenschapsdroogte doorbrak.

Zijn succes op het veld vertaalde zich ook naar financieel succes, waardoor hij de middelen had om zo'n luxe residentie te bezitten. De mansion weerspiegelt de prestaties en levensstijl van een topatleet die bekendstaat om zijn liefde voor familie, sport en entertainment.

De realisatie van zo'n droomhuis is ook een getuige van het belang van architectuur en design in de wereld van beroemdheden. Dergelijke huizen zijn vaak op maat gemaakt en weerspiegelen zowel de persoonlijkheid als de prestaties van hun eigenaren. Deze landhuizen worden niet alleen gezien als woningen maar ook als trofeeën die het succes van een individu symboliseren.

Bovendien geeft de verkoop van dit soort luxe onroerend goed een inzicht in de markttrends en de economische status van de regio. De hoge vraag naar luxe huizen in gebieden zoals Windermere toont aan dat er een aanzienlijke markt is voor high-end onroerend goed, wat investeerders en bouwers kan interesseren. Het benadrukt ook het belang van locatie, aangezien Windermere bekendstaat om zijn exclusiviteit en aantrekkelijkheid voor vermogende individuen.

Terwijl we het verhaal van Johnny Damon'smansion verkennen, is het boeiend om ook na te denken over de impact van beroemdheden op onroerend goed en plaatselijke gemeenschappen. De aanwezigheid van beroemde bewoners kan de vastgoedwaarden beïnvloeden en toerisme stimuleren, wat weer economische kansen kan creëren voor lokale bedrijven en ondernemers.

De verkoop van Johnny Damon’s mansion in Florida is meer dan een transactie; het is een verhaal over succes, luxe, en de invloed van één persoon op de markt en de samenleving.

 

- Hoe groot is het grondgebied van Johnny Damon'slandhuis in Florida? Antwoord: Het grondgebied van Johnny Damon'slandhuis beslaat meer dan 2,5 hectare.
- Wat zijn enkele van de luxe voorzieningen die worden aangeboden in Damon'smansion? Antwoord: Enkele luxe voorzieningen zijn een zwembad met waterval en glijbaan, basketbalveld, wijnkamer, bowlingbaan, speelzaal, thuisbioscoop, buitenkeuken en een beveiligingssysteem.
- Waar staat Damon'smansion bekend om vanwege zijn locatie? Antwoord: Damon'smansion staat bekend om zijn locatie in Windermere, bekend om zijn pittoreske meren, golfbanen van wereldklasse en de nabijheid van Walt Disney World.
- Voor welke teams heeft Johnny Damon gespeeld tijdens zijn carrière in Major League Baseball? Antwoord: Johnny Damon heeft gespeeld voor de Kansas City Royals, Oakland Athletics, Detroit Tigers, Tampa Bay Rays, en is vooral bekend van zijn tijd bij de Boston Red Sox.
- Welke impact kan de aanwezigheid van een beroemdheid hebben op onroerend goed en plaatselijke gemeenschappen? Antwoord: De aanwezigheid van een beroemdheid kan de vastgoedwaarden verhogen, toerisme stimuleren en economische kansen creëren voor lokale bedrijven en ondernemers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...