Het William Hefner-ontworpen Huis in Los Angeles staat te koop voor 38 miljoen dollar.

Het luxueuze huis, ontworpen door de gerenommeerde architect William Hefner, bevindt zich in het hart van Los Angeles en kan nu van jou zijn, mits je bereid bent 38 miljoen dollar neer te leggen.

William Hefner is een bekende naam in de wereld van architectuur en design, bekend om zijn vermogen om exclusieve, luxe huizen te creëren. Dit bijzondere pand, gelegen op een toplocatie in Los Angeles, is geen uitzondering op zijn indrukwekkende portfolio. Met een verbluffend exterieurontwerp dat warmte en elegantie uitstraalt, nodigt dit luxe verblijf potentiele kopers uit om hun eigen stukje paradijs te vinden in een van de meest gewilde buurten van de stad.

De woning biedt zes slaapkamers, acht badkamers, een home office, een wijnkelder en een thuisbioscoop, ruim verspreid over drie hectare grond. Het interieurontwerp van het huis is net zo indrukwekkend als het buitenontwerp, met een prachtige mix van moderne en klassieke stijlelementen. Bovendien zijn er door het hele huis raampartijen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en panoramisch uitzicht bieden op de prachtige omgeving.

De buitenruimte van het pand draagt ook bij aan de allure. Het beschikt over een zwembad, een stoombad, een buitenkeuken en zelfs een tennisbaan voor sportliefhebbers. De goed onderhouden groene tuin en weelderig landschap voegen een vleugje sereniteit toe aan de woning en creëren een perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

Een privé-oprijlaan, toegankelijk via een statige poort, leidt naar de luxe woning, waardoor haar bewoners kunnen genieten van privacy en rust.

Het Hefner-ontworpen huis is zeker een luxueuze en unieke woning die de tand des tijds heeft doorstaan. Met zijn adembenemende architectuur en het prijskaartje van 38 miljoen dollar, onderstreept het huis de reputatie van Los Angeles als een stad van ongekende luxe en exclusiviteit.

Het huis is niet alleen een architecturaal meesterwerk, maar bevat ook state-of-the-art voorzieningen zoals een professionele keuken uitgerust met de beste apparaten, een wellnessruimte met een spabad en een thuisgym, evenals geavanceerde beveiligingssystemen. Ondanks de afgelegen locatie, bevindt het huis zich op korte afstand van enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Los Angeles, zoals het Getty Museum en de Pacific Design Center.

Dit is niet de eerste keer dat het pand op de markt is gebracht. In 2014 werd het huis te koop aangeboden voor een prijs van $45 miljoen, maar het vond geen koper. De huidige prijs van $38 miljoen lijkt daarom redelijk gezien de voorgaande vraagprijs en de unieke kenmerken van het huis.

Gezien de reputatie van Hefner en de high-end kenmerken van het huis, is het waarschijnlijk dat het niet lang zal duren voordat dit architectonische juweel een nieuwe eigenaar vindt. Zowel liefhebbers van luxe vastgoed als bewonderaars van uitmuntende architectuur zullen ongetwijfeld gecharmeerd zijn van deze woning.

 

- Wie heeft het huis ontworpen dat te koop staat in Los Angeles? Het huis is ontworpen door architect William Hefner.
- Hoeveel kost het huis? Het huis staat te koop voor 38 miljoen dollar.
- Wat zijn enkele unieke kenmerken van dit huis? Enkele unieke kenmerken zijn onder andere een tennisbaan, een wijnkelder, een thuisbioscoop en een thuisgym.
- In welke buurt van Los Angeles bevindt het huis zich? Het specifieke gebied wordt niet genoemd in de bron.
- Hoeveel slaapkamers en badkamers heeft het huis? Het huis heeft zes slaapkamers en acht badkamers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...