Het Austonian Penthouse met glazen wanden en adembenemend uitzicht over Austin

Dit verbluffende glazen penthouse, ontworpen door de in Austin gevestigde ontwerper Ryan Street, beslaat de bovenste twee verdiepingen van de Austonian, een opvallende residentiële wolkenkrabber in het centrum van Austin, Texas. Hoewel het nog niet gebouwd is, biedt dit luxueuze penthouse de toekomstige eigenaar de mogelijkheid om het interieur aan te passen in samenwerking met de ontwerper.

Met meer dan 1.486 vierkante meter woonoppervlak, zal er aanzienlijke tijd en geld geïnvesteerd moeten worden om dit penthouse echt uniek te maken. Volgens het huidige ontwerp van Street, zijn er vijf slaapkamers, vijf complete badkamers en drie halve badkamers gepland, met walnoot en geaderd marmer om de koele, glazen en stalen sfeer te complementeren. De benedenverdieping zou dienen als de belangrijkste woonruimte, terwijl de bovenverdieping extra gastensuites en recreatieruimtes omvat.

De begane grond zou een moderne gastronomische keuken herbergen, en de voorgestelde voorzieningen omvatten een speelkamer, butler's pantry, een kleine bioscoop, studeerkamer en gastenlounge. Zes privéterrassen bieden een schitterend uitzicht op de stads-skyline, een aspect waar toekomstige eigenaren waarschijnlijk niets aan zullen veranderen.

De faciliteiten van de Austonian zelf zijn ook indrukwekkend, met een verwarmd zoutwaterzwembad, een spa, buitenkeukens, een hondenpark, een bioscoop voor 12 personen, een bibliotheek en een conferentieruimte. Daarnaast is er een 511 vierkante meter grote fitnessruimte met cardio-, pilates- en krachttrainingsapparatuur, zodat bewoners optimaal kunnen trainen.

Gezien de vraagprijs van €30 miljoen, zijn er waarschijnlijk slechts enkele gegadigden die zich dit exclusieve onderkomen kunnen veroorloven en tegelijkertijd kunnen genieten van de fitnessvoorzieningen.

Om een beter beeld te krijgen van de exclusiviteit en het luxueuze karakter van dit penthouse, is het belangrijk om te benadrukken dat het zich bevindt in de Austonian, een van de meest prestigieuze en iconische residentiële gebouwen in Austin. De wolkenkrabber zelf is een architectonisch hoogstandje en biedt een ongeëvenaarde levensstijl aan zijn bewoners.

De centrale locatie van de Austonian in het hart van Austin is ook een aantrekkelijke factor. Bewoners kunnen genieten van een gemakkelijke toegang tot de beste restaurants, winkels, culturele bezienswaardigheden en recreatieve voorzieningen die de stad te bieden heeft. Bovendien biedt de nabijheid van belangrijke zakencentra en technologiehubs een extra voordeel voor zakenmensen en ondernemers die in deze bruisende stad willen wonen en werken.

Het personaliseren van het interieur van dit penthouse betekent niet alleen dat de toekomstige eigenaar zijn of haar eigen smaak en stijl kan toepassen, maar het stelt hen ook in staat om te profiteren van de nieuwste technologieën op het gebied van domotica, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Dit kan resulteren in een woning die niet alleen luxueus en comfortabel is, maar ook milieuvriendelijk en toekomstbestendig.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...