Hedendaags woonhuis aan Lake Washington - Kenmore - WA

Aan de oevers van Lake Washington bevindt zich een hedendaags woonhuis dat een oase van rust en luxe uitstraalt. Gelegen in Kenmore, Washington, combineert dit residentiële juweeltje zowel moderne architectuur als een natuurrijke omgeving. Met zijn opmerkelijke ontwerp biedt het huis een unieke woonervaring die hoogwaardige comfort samenbrengt met panoramische uitzichten over het kalmerende water van Lake Washington.

Dit eigentijdse huis is gebouwd met een focus op ruimte en licht. De constructie maakt gebruik van clean lijnen en grote glazen oppervlakten waardoor de natuurlijke schoonheid van de omgeving naadloos wordt geïntegreerd met het interieur van het huis. De bewoners kunnen genieten van ongestoorde uitzichten op het meer dankzij de strategisch geplaatste ramen en glazen deuren, die niet alleen het licht binnenlaten maar ook het huis een open en luchtig gevoel geven.

Bij het betreden van de woning valt direct de open plattegrond op, die zorgt voor een vloeiende overgang tussen de verschillende leefruimtes. De woonkamer, eetkamer en keuken vormen een harmonieus geheel waarbij de nadruk ligt op gezellig samenzijn met familie en vrienden. Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen en bevat state-of-the-art voorzieningen, wat bijdraagt aan het gevoel van luxe en comfort.

De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte voor het bereiden van culinaire gerechten. Een centraal kookeiland zorgt voor extra werkruimte, terwijl de strakke kasten en het elegante werkblad het moderne design van het huis accentueren.

Het huis telt meerdere slaapkamers die elk een eigen sfeer hebben. De hoofdslaapkamer is een toevluchtsoord op zich, compleet met een ensuite badkamer en walk-in closet. De grote slaapkamerramen bieden een adembenemend uitzicht op het meer, waarbij de rustgevende golven zorgen voor een serene ambiance om in slaap te vallen of ontwaken.

De badkamers in het huis zijn ingericht met moderne voorzieningen en designer accenten. Luxe materialen zoals marmer en hoogwaardig keramiek versterken het gevoel van verfijning en pure elegantie.

Buitenruimtes zijn een integraal onderdeel van de woonervaring. Aansluitend aan het interieur bevindt zich een uitgestrekt terras dat als het ware over het water van Lake Washington zweeft. Dit terras biedt volop ruimte voor entertaintment of ontspanning en is de perfecte plek om te genieten van de zonsondergang en het rustige water.

Daarnaast beschikt het pand over een prachtig aangelegde tuin die naadloos overgaat in de natuurlijke omgeving langs het meer. De tuin dient als een privé-retraite waarin men kan mediteren, lezen of simpelweg genieten van de frisse buitenlucht en het zicht op het water.

Het huis heeft eveneens een garage met voldoende ruimte voor meerdere voertuigen, waarbij de toegang tot de woning zowel veilig als stijlvol is ontworpen.

Kenmore staat bekend om zijn natuurlijke landschap en de nabijheid van zowel Seattle als andere stedelijke centra. Dit biedt bewoners de mogelijkheid om te genieten van rust en privacy, terwijl alle gemakken van de stad binnen handbereik zijn. De regio staat ook bekend om zijn recreatiemogelijkheden, waaronder boottochten op het meer, wandelen en fietsen in de nabijgelegen parken en bossen.

Deze hedendaagse woning aan Lake Washington staat symbool voor een geavanceerde levensstijl waarin design, comfort en natuur hand in hand gaan. Het is een perfecte habitat voor degenen die het beste van twee werelden zoeken: de sereniteit van een natuurlijke omgeving en de luxe van een modern huis.

Dit eigentijdse huis vormt een balans tussen esthetiek en functionaliteit, en zorgt voor een onvergetelijke woonervaring. Met de panoramische uitzichten, de luxe voorzieningen en de hoogwaardige afwerking, presenteert dit woonhuis aan Lake Washington een unieke kans om te wonen in een omgeving waar dagelijkse beslommeringen plaatsmaken voor rust en inspiratie.

 

- Wat is de ligging van het hedendaagse woonhuis? Het hedendaagse woonhuis is gelegen aan de oevers van Lake Washington in Kenmore, Washington.
- Welke speciale kenmerken biedt het huis qua design? Het huis is gebouwd met ruime en lichte ruimtes, heeft clean lijnen, grote glazen oppervlakten en biedt panoramische uitzichten op het meer.
- Hoe is de keuken van het huis ingericht? De keuken is voorzien van moderne apparatuur, heeft een groot kookeiland, strakke kasten en een elegant werkblad.
- Wat kan je zeggen over de slaapkamers en badkamers in het huis? De slaapkamers hebben elk hun eigen sfeer, met de hoofdslaapkamer als toevluchtsoord inclusief ensuite badkamer en walk-in closet. De badkamers zijn voorzien van moderne faciliteiten en luxe materialen.
- Wat zijn de voordelen van de locatie Kenmore waar het huis zich bevindt? Kenmore biedt een natuurlijk landschap met nabijheid van Seattle, privacy, gemakken van de stad, en recreatiemogelijkheden zoals boottochten, wandelen en fietsen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...