Ellen DeGeneres zet haar luxueuze villa in Montecito te koop - een blik op de vastgoedmarkt van de sterren

Ellen DeGeneres, bekend als televisiepersoonlijkheid en komiek, heeft haar prachtige villa in Montecito, Californië, op de markt gebracht. Dit markeert een nieuwe fase in haar vastgoedactiviteiten, die in de loop der jaren meerdere miljoenen hebben opgeleverd.

Het pand is gelegen in Montecito, een chique buurt aan de zuidkust van Californië, dat geliefd is bij vele andere beroemdheden zoals Oprah Winfrey en Meghan Markle. Het is een gebied dat bekend staat om zijn adembenemende uitzicht op de oceaan en bergen, en de rustige, afgelegen sfeer.

Het pand, dat naar verluidt voor maar liefst $39,9 miljoen op de markt is gebracht, heeft een indrukwekkende afmeting. Het hoofdhuis beslaat meer dan 9.000 vierkante voet en biedt veel ruimte voor elk mogelijk comfort en gemak. De woning heeft drie slaapkamers en een indrukwekkende lijst van voorzieningen, waaronder een bibliotheek, een fitnessruimte, een kantoor, een speelkamer en zelfs een kunststudio.

Naast het hoofdgebouw bevinden zich op het terrein ook andere faciliteiten zoals een vrijstaande gastenverblijf, een beveiligingskantoor en een grote garage voor meerdere auto's. Het buitenleven is net zo indrukwekkend als het interieur van de woning, met een overvloed aan natuurschoon, waaronder een vijver, een tennisbaan en een uitnodigend zwembad.

Het interieur van de woning kenmerkt zich door een stijlvol en modern design. Naast de ruime open leefruimtes, zijn er prachtige houten vloeren, op maat gemaakte kasten en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Het huis straalt een gevoel van eenvoudige elegantie uit, perfect afgestemd op de moderne smaak van Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia de Rossi.

Het echtpaar staat bekend om hun liefde voor vastgoed en heeft in de loop der jaren meerdere indrukwekkende eigendommen gekocht en verkocht. Ondanks dat ze nu hun geliefde Montecito-woning te koop hebben gezet, blijft hun liefde voor architectuur en design onverminderd sterk.

Ellen DeGeneres en Portia de Rossi hebben een reputatie opgebouwd door in de loop der jaren talloze luxueuze huizen op unieke locaties te kopen en verkopen. Hun portfolio omvatte luxe appartementen in Los Angeles en gewilde villa's in Malibu en Beverly Hills. Elk van deze eigendommen is gekenmerkt door een mix van verfijning en comfort, een weerspiegeling van hun smaak en voorkeur.

Nu ze hun Montecito-eigendom te koop hebben gezet, zal het interessant zijn om te zien wat hun volgende zet op de vastgoedmarkt zal zijn. Wat hun keuze ook zal zijn, één ding is zeker: waar Ellen en Portia gaan, volgt luxueus wonen.

 

- Waar ligt het huis dat Ellen DeGeneres te koop heeft gezet? Het huis ligt in Montecito, Californië.
- Voor hoeveel wordt het huis aangeboden? Het huis wordt aangeboden voor $39,9 miljoen.
- Welke bekende persoonlijkheden wonen er ook in Montecito? Oprah Winfrey en Meghan Markle zijn enkele van de bekende namen die ook in Montecito wonen.
- Hoeveel slaapkamers heeft het hoofdhuis? Het hoofdhuis heeft drie slaapkamers.
- Staat Ellen DeGeneres bekend om haar betrokkenheid bij vastgoedactiviteiten? Ja, Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia de Rossi hebben in de loop der jaren diverse indrukwekkende eigendommen gekocht en verkocht.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...