Ontdek de meest adembenemende overwater bungalow resorts ter wereld

Er zijn weinig vakantiebestemmingen die zo luxueus zijn als een overwater bungalow resort. Gelegen op kristalheldere lagunes met koraalriffen, deze resorts bieden een unieke vakantieervaring waar u van kunt genieten. Van rustige tropische oases in de Pacific tot de kleurrijke Caraïbische oceaan, deze overwater bungalow resorts zijn de perfecte plek om je te ontspannen. Of u nu alleen reist, samen gaat met uw partner of met het gezin, hieronder vindt u een lijst met de beste overwater bungalow resorts ter wereld.

1. Four Seasons Resort Bora Bora, Frans-Polynesië

Het Four Seasons Resort Bora Bora in Frans-Polynesië is een luxueuze bestemming die bezoekers aanbiedt wat echt een eilandparadijs is. De overwater bungalows liggen tussen de glinsterende lagune met de hoogste bergtop van Bora Bora in de verte. Geniet van het prachtige uitzicht vanuit de bubbelbaden die op al hun hutten aanwezig zijn. U kunt ook deelnemen aan verschillende watersportactiviteiten of gewoon relaxen bij het prachtige infinity zwembad. Er is ook een spa- en fitnessruimte om uw reis compleet te maken.

2. Gili Lankanfushi, Maleisië

Gili Lankanfushi in Maleisië staat bekend om het unieke 'overwater gebouwd met hout' thema dat het resort aanbiedt. Alle 45 privé-bungalows zijn gebouwd bovenop het heldere water van de lagune. Voor degenen die een beetje meer ruimte nodig hebben, is er zelfs een villa op het land die verbonden is met twee privé-horren. Het resort biedt hiermee een perfecte combinatie van het beste water- en landleven dat u kunt bedenken. Gasten kunnen ook genieten van verschillende watersportthuisactiviteiten, spa-behandelingen, yoga- and meditatie lessen en nog veel meer.

3. Atlantis The Palm, Dubai

Met de spectaculaire themahotels is Dubai een populaire bestemming voor toeristen. Atlantis The Palm is daarom het ultieme luxe overwater resort met meer dan 1.500 kamers en appartementen met directe toegang tot de Arabische Zee. Het resort biedt een unieke combinatie van luxe, amusement en avontuur. Bewonder de imposante parken en aquaria die Atlantis rijk is, of neem een duik in de Arabische Zee. Er zijn ook verschillende openbare stranden waar u kunt genieten van de zon. Geniet ook van de vele bars en restaurants met internationale cuisine.

4. Conrad Maldives Rangali Island, Malediven

Op de Conrad Maldives Rangali Island kunt u de ultieme relaxte vakantie ervaren. Het resort biedt een ruime keuze aan luxe overwater villas, die elk zijn uitgerust met een eigen bubbelbad, een terras met een adembenemend uitzicht op de lagune en een privébutler. Fritz s, de favoriete restaurant van het resort, serveert Europese delicatessen en heeft een prachtig 360 graden uitzicht. Gasten kunnen ook een tour maken langs de vele aquaria en onderwaterrestaurants, of een bezoek brengen aan het Award winnende spa-centrum.

5.Baros Maldives, Malediven

Baros Maldives ligt in de buurt van de hoofdstad Male op een privé eiland in de idyllische Lagune van Malé. Baros biedt luxueuze overwater accommodaties, waaronder suites met directe toegang tot het koraalrif. Het brede strand biedt volop ruimte om te zonnen en te genieten van een duik in het glinsterende zeewater. De sportieve gasten kunnen ook een tour maken langs de tuinen en de kookworkshops volgen. Verblijft u hier, vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan het awardwinnende spa-centrum.

6. Banyan Tree Vabbinfaru, Malediven

Banyan Tree Vabbinfaru is een eersteklas overwater resort in de Malediven. Het biedt een luxueuze behandeling van wereldklasse, waaronder luxe overwater villa's, uitgebreide spa-faciliteiten en een spectaculair uitzicht op de lagune. Neem een duik in het kristalheldere water of geniet van een rustige wandeling tussen de palmbomen. Er is ook een wereldklasse restaurant waar u kunt genieten van de lokale en internationale delicatessen. Ideaal voor romantische getaways, geniet van een onvergetelijke reis met Banyan Tree Vabbinfaru.

7. Four Seasons Landaa Giraavaru, Malediven

Four Seasons Landaa Giraavaru is een paradijselijk ecoresort in de Malediven, ideaal voor avonturiers. Er zijn verschillende types villa's om uit te kiezen, waaronder luxe overwater villa's. Gasten kunnen ontspannen en genieten van de prachtige flora en fauna van het resort, of deelnemen aan verschillende outdooractiviteiten zoals kajakken, duiken en windsurfen. Er is een volledig uitgerust spa-centrum waar u kunt genieten van de vele luxe behandelingen. Breng ook een bezoek aan het signature restaurant van het resort, waar u het beste kunt proeven wat de lokale keuken te bieden heeft.

Of u nu op zoek bent naar een luxueuze overwatervilla in de Malediven of een avontuurlijke last-minute reis naar Frans-Polynesië, bovenstaande resorts zijn allemaal de moeite waard om te bezoeken. Vergeet niet om de facilitateiten en de tarieven van elk resort grondig te controleren voor u boekt. Boekingen zijn meestal inclusief ontbijt, maar sommige resorts berekenen extra voor activiteiten zoals duiken of spa-behandelingen. Bovendien kan het tarief variëren in euro s, dus maak zeker dat u controleert wat u krijgt voor de prijs. Begin met het plannen van uw volgende vakantie en kies uit de verschillende resorts. Wees er zeker van dat u een onvergetelijke vakantie zult beleven!


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...